+1 oy
308 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (575 puan) tarafından

Kızlar benim eşim işi gereği sürekli evde 😊 Siz eşinizin evden çalışıp sürekli evde olmasını ister miydiniz? 

17 Cevaplar

+1 oy
(3,773 puan) tarafından

Yok ya sürekli olmasını istemezdim herhalde temizlik yemek misafir bunları dengelemek zor olur diye düşünüyorum 

(575 puan) tarafından

Haklısın🤭

-Reklam-
+1 oy
(3,851 puan) tarafından

Hayatta istemem,en fazla üç gün dayanıyorum😂

(575 puan) tarafından

İşte aradığım evlilik 😂😂

+1 oy
(185 puan) tarafından

Arada bir evden çalışıyor ben sevmiyorum ya is tutamiyorum neden bilmiyorum her isim yarım oluyor..

(575 puan) tarafından

Haklısın . Evde olduğunu bilince insan iş yapmak istemiyor bir de 😂

0 oy
(4,601 puan) tarafından

Ben çok isterdim ikimizde sürekli yan yana olalim hatta bu istediğimi dile getiriyorum hep 😁

(575 puan) tarafından

YYaaa ne güzel 🤗 Umarım bir gün bu isteğin gerçek olur 😍

(4,601 puan) tarafından

Toplu birlikte amin diyebilirmisiniz 😁😁

(10,890 puan) tarafından

Hadi diyelim baaaariiii AMİİİİİİİİİİİN

(4,601 puan) tarafından

Ahahha sağol 😁

0 oy
(258 puan) tarafından

Güzel tarafları mutlaka vardır ama sürekli planı eşime göre yapmak zor olurdu herhalde misafir temizlik vs :)

(575 puan) tarafından

Ben temizliğe de yardım ettiriyorum 😂😂

0 oy
(2,119 puan) tarafından
Benim eşim muhasebeci bir dönem evden çalıştı sebepleri olduğunda bazende eve iş getiriyor avantajları en azından gözümün önünde ara verdiğinde çocuklara bakıyor beraber oluyoruz ama bir dönem rahatsızlık geçirdi ameliyat oldu 1 aya yakın evdeydi çok bunalmıştım rahat temizlik yapamıyorum 3 öğün yemek derdi en iyisi düzenli işine gidip gelmesi😊
(575 puan) tarafından

Geçmiş olsun.. Çok haklısın 🤭

(2,119 puan) tarafından

Teşekkürler 

0 oy
(871 puan) tarafından

Bende doğumdan sonra evden çalışmaya başladım gerçekten çok zor hem çocuk hem ev işleri yemek bulasik derken çok zorlandığım bir dönemdi simdi çocuğu kreşe yazdırdım iş yerine gidip geliyorum:)ama eşim evde calissaydi ondan mutlusu olmazdi yemeği çayı çorbası ayağına Gelirdi:))) 

0 oy
(16,515 puan) tarafından

Yok canim asla istemem. Pazar günleri bile ona bir iş kitlerim. Evde dursa düzen kalmaz. Eşim evde olunca hep ona göre plan yapmak gerekiyor. Ben gelemem o kadar strese. 

0 oy
tarafından

Benim eşim 1 senedir evden çalışıyor 3 gün evde 2 gün işyerinde. Valla o kadar iyi oluyor ki kendimi güvende hissediyorum o evde olunca. Mesela bu sabah hastane randevum vardı, oğlum uyuyordu sabah onu bıraktım rahat rahat gittim geldim hasteneye. Yoksa bu soğukta çocuğu da yanımda taşıyacaktim sabahın köründe. Ya da çarşı da işim oluyor çocuğu bırakıp halledip geliyorum yine iyi oluyor 

0 oy
(4,665 puan) tarafından

Binevi evden çalışıyor gibi eşimin işi kapıcı olduğu için sürekli bina da bugünlerde hava yağmurlu işlerini yapıp eve geliyor benim işime yarıyor temizlik yaparken koltuk kaldır çek işleri ona kalıyor 🤣

0 oy
(2,492 puan) tarafından

Benim esimde evden çalışıyor iyiki evden çalışıyor  ben memnunum

0 oy
(4,250 puan) tarafından

Benimkinin kendi işi ve toptan satış şehir dışına satış yaptığı için iş yerine gitmeye fazla gerek olmuyor .çoğu zaman evde . Bazen seviyorum bazen ensesinden tutup kapının önüne koyup kapatasım geliyor 🙂‍↔️

0 oy
(2,209 puan) tarafından

Sevipte Göresim görüpte dövesim var kocamı , zaten beraber aynı iş yerinde akşama kadar görüyordum 😁😅

0 oy
(2,404 puan) tarafından

Ben zaten dışarda calisiyorum. Ben yokken evde istediğini yapsın tabii sonra bana iş birakmayacak şekilde 

0 oy
(14,562 puan) tarafından

Hayir istemem ev supurcem o olunca yapamıyorum her işim yarım kalıyor. Yemek hazirlicam çay istiyor bisi istiyor. Esim de evde denebilir canım hayvancılık yapıyor 

0 oy
(21,602 puan) tarafından

Ben isterdim çünkü eşim evcimen bir erkek ev işi yapar çocuk bakar zaten çalışma sisteminden kaynaklı da o benden çok zaman geçiriyor evle çocukla 

0 oy
(10,890 puan) tarafından

Çok isterdim büyün gün eşimi çok özlüyorum 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 85 göst.
+4 oy
10 cevap 130 göst.
+1 oy
4 cevap 57 göst.
27 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Alyakus (2,643 puan) tarafından soruldu
+3 oy
16 cevap 386 göst.
29 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,436 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,326 soru

23,856,417 cevap

320,158 kullanıcı

...