+6 oy
675 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,156 puan) tarafından

image

naber kızlar 

nasılsınız 

sizlere sorum var kızlar 

küçükken içinizde kalan bir şey var mı 

benim oyuncağım hiç olmadı çamurdan oynardık anca 

mahallede bisiklet almışlardı bir kızın da vardı bende istedim sen kızsjn ne işin var dediler şimdi tepesinden inmiyorum 😄

33 Cevaplar

+1 oy
(7,619 puan) tarafından

Oyuncağım oldu ama babam kız babası olduğunun farkında pek değildi mahalledede kız olmayınca oğlan çocuğu gibi büyüdüm motor kamyon misket deli yürek silahı gibi oyuncaklarım vardı 🤣 çeyrek mafya olarak takıldım hep bisiklet bende çok istedim ama dedem aldırmamış başıma bir iş gelir diye galiba bu yüzden kızım ne isterse hatta istemese alıyorum 🤗

(1,156 puan) tarafından

ne güzel bende oğluma alıyorum birlikte oynuyoruz

-Reklam-
+1 oy
(1,636 puan) tarafından

Ben ilkokula giderken bir gun babam bana hic ayagima uymayan  ve buyuk numara  kiz cocuguna uygun olmayan bir ayskksbi giydirdi. O sekilde gittim okkla sonra tam tahtaya kalkacakken aysksbinin tabani cikti. Ayagimi suruye suruye tahtaha  ciktim. O an aklimda kalmis. ogretmende gormus tabiki  . Sonra bir kac gune ogretmen bana siyah bir ayakkabi getirdi yasima uygun degildi ama kaliteliydi uzun sure giydim onu. O olaydan sonra  ayakkabi takintim kalmis sanirim.   14 yasinda calismaya basladim hem ayakkabilarimi ozenerek alirdim kendi paramla.2.5 yas oglumunda  heo ayakkbilarima bakarim biraz yipransa kendi durumum aklima gelir yeni ayakkabi bakmaya baslarim ona. Belkide bana sunulamayani ona sunmaya calisirim.  Gecen sene sinifimda dolasirken bi ogrencinin parmaklari ayakkabidan gozukuyordu nasil uzuldum.  Yine kendi durumum aklima geldi birdenn. Sonra veli ile gorusuldu meger ayakkabi aliniyormus ama futbol oynamaktanncocuga ayakkabi dayanmiyornus. Yine sag olsun herkes elini tasin altina koydu iki ciftt aykkabi alindi. Benimde cocukluk anım ayakkabi

(1,156 puan) tarafından

ne güzel öğretmrn olmuşsun Allah razı olsun cidlandı birisin

+1 oy
(5,813 puan) tarafından

Çocukluğumu doya doya yaşadım da hiç okula gitmemek çok içimde kaldı beee 😭😭😥😭😥😭😥😭😥😭😥😭

(1,156 puan) tarafından

hiç mi gitmrdin k i

(5,813 puan) tarafından

Ne yazikki hiç 

0 oy
önce (9,058 puan) tarafından

Tek isteğim araba olmasıydı babam bizi pikniğe götürmek icin hisara yürüyerek cıkardık bebek arabasına herşeyi dolduruyoduk mazemeleri gelirken dua ederdim biri dursun bizi bıraksın ev diye sonra gercekten biri durardı götürürdü bizi heryere yüreyerek giderdik şimdi ama araba var rahatız

0 oy
önce (19,351 puan) tarafından

Bir tane sadece barbi bebeğim oldu onu da okuldan vermişlerdi ne düzgün bir okul çantam ne düzgün bir montun botum oldu başarılı ama ezik bir öğrenci idim şu an her şeyim var ama hala kendimi bazen öyle hissederim yaptığımı kendime yakıştırmam 

0 oy
önce (1,173 puan) tarafından

Oyuncağım odu bisikletim oldu...ama ne olmadı biliyor musun...baba sevgisi..bütün mahalle okul beni kız kardeşimi terbiyemizle çalışkanlığimizla çocuklarına ornek gosterirdi.ama babam🥺🥺🥺 ağız dolusu kızım dememistir...bir gün amcamiizin kızı var bizdeler sofranın başındayız yerde dedi su nurcani kızlardan çok seviyorum..hala aklıma geldikçe ağlarım 

0 oy
önce (70 puan) tarafından

Hangi birini anlatsam. Çok kötü bı çocukluk gscirdim durumumuz iyi olmasına ailemin tüm fertlerinin yaşayıp yanımda olmasina rağmen üstelik 

0 oy
önce (2,101 puan) tarafından

Küçükken annemi anlamazdım camiye dua öğrenmeye giderken bir kahvaltı hazrlamazdi  babam işe giderken hazirlardi onlari ye  derdi  okula giderken saçımı taramazdı. Hep merak ederdim diğerlerine bir gün öğretmen üvey mi acaba bu deyip ailemi çağırmıştı nasıl fark eddiyse icimdeki boşluğu 

Büyüdük derslerimizde büyüdü o içimdeki boslukda hobi olarak çile çekiyorum desem yeridir....

0 oy
önce (1,306 puan) tarafından

Babam şehir dışına çıkıyordu beni öptü kızıma gelirken ne anlayım diye sormuştu bende Barbie bebek istemiştim aylarca babamın gelmesini bekledim beklenen gün gelmişti çok şık gömlek ve pijama takımı almıştı şimdi hatırlıyorumda çok kaliteli güzel şeyler elbisler almıştı bebek almadığı için çok üzülmüştüm 

0 oy
önce (2,537 puan) tarafından

Çok şükür ellerinden geleni yaptılar maddi eksiklik hatırlamıyorum (ben baya küçükken olmuş) babam iflas edince annem mecbur çalışmaya başlamış. Babamda baya durumu iyiyken o hale düşünce insan içine pek çıkamamış. Sonradan durumumuz düzeldi ama annem bu seferde sigortam olsun, emekliliğim olsun diye devam etti. İşte annemin çalışması hep dokunmuştur bana. Hep arkadaşlarımın annelerinin evde olmasını görür iç çekerdim. Babaannem bakardı bana Allah razı olsun ama yerini hiç dolduramadı uğraşsada

0 oy
önce (17 puan) tarafından

Benim babam dünyanın en iyi babasıydı benim için herşeyi yapardı ne istesem yapardı tek sorun parasının olmamasıydı annem hep kavga ederdi işte çalışmıyorsun falan ama iş yoktu iş olduğunda hep çalışmıştı ve bana ne istesem almıştı. Annem hep aşılıyordu işte senin arkanda baban yok kendi başının çaresine bak ama ben babamın sevgisini hep hissettim

0 oy
önce (2,175 puan) tarafından

Bi babam çalışırdı 4 kız kardeştik ama gözümüz de hiçbir şeyde kalmadi şükürler olsun. Arada dışarıda yemek de yerdik çeşit çeşit oyuncaklarımiz da vardı kurban da kesebildik kimsenin evinde yokken bizim evimizde doğal gaz vardı ben 10 yaslarindayken aldık babam ne gorse bizden once heves eder alirdi bir gun elinde bisikletlerlegelirdi herkul gibi nasil da tasimis onlari bir gun ateriyle geldi gerci annemle basina bir oturur bizden cok oynarlardi. Aaaaa bak hic unutmam ablama icinde mickeyfare olan saat almislardi gece gormek icin akreple yelkovan parliyordu ben daha 5 yaslarinda falandim bana da al diye cok aglamistim sen napacaksin diye bana mickeyli oyuncak almisti ama saat degildi bak o içimde kaldı :) . Babam da fabrikada isciydi asgari ücretin az üstünü alırdı öyle çok bir maaşı yoktu. 

Şimdi anneme soruyorum biz bunların hepsini nasıl yaptık diye annem de benim oğlum yok diye kimse destek olmadi (3 amcamin da 2şer oğulları var) deden amcanlarin pazarini yapar evlerine posetleri birakir giderdi bize bir portakal birakmazdi Rabbım de 4 kız çocuğunun bereketini bize verdi onlara muhtaç etmeden diyor. 

3 amcamin da dikili bir ağacı yok ölene kadar faturalarını bile dedem odedi biz burada kalalim da maaşimizi onlar alsin gecinemiyor onlar derlerdi benim annemlerin evi var arabası var Sakarya'da bag evi yaptırdılar şükür. 

0 oy
önce (496 puan) tarafından

Elhamdülillah içimde kalan öyle ahım şahım bir şey yok, efsane iyi bir çocukluk geçirdim. Tabi ki kötü anlarım da olmuştur ama travmam var diyecek kadar değil.

Küçükken birinde görmüştüm böyle ayakkabı ama kenarına vurunca altından dörtlü tekerlek çıkıyor, paten oluyordu. O ayakkabıyı istemiştim ama o dönem Türkiye’de satılmıyormuş. Almanyada akrabalar var ama parasıyla bile olsa istemek zor. Kaldı ki çok paramız da yoktu. 

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 354 göst.
+2 oy
15 cevap 400 göst.
+2 oy
6 cevap 362 göst.
+1 oy
5 cevap 263 göst.

414,176 soru

12,464,712 cevap

46,851 kullanıcı