Bi babam çalışırdı 4 kız kardeştik ama gözümüz de hiçbir şeyde kalmadi şükürler olsun. Arada dışarıda yemek de yerdik çeşit çeşit oyuncaklarımiz da vardı kurban da kesebildik kimsenin evinde yokken bizim evimizde doğal gaz vardı ben 10 yaslarindayken aldık babam ne gorse bizden once heves eder alirdi bir gun elinde bisikletlerlegelirdi herkul gibi nasil da tasimis onlari bir gun ateriyle geldi gerci annemle basina bir oturur bizden cok oynarlardi. Aaaaa bak hic unutmam ablama icinde mickeyfare olan saat almislardi gece gormek icin akreple yelkovan parliyordu ben daha 5 yaslarinda falandim bana da al diye cok aglamistim sen napacaksin diye bana mickeyli oyuncak almisti ama saat degildi bak o içimde kaldı :) . Babam da fabrikada isciydi asgari ücretin az üstünü alırdı öyle çok bir maaşı yoktu.
Şimdi anneme soruyorum biz bunların hepsini nasıl yaptık diye annem de benim oğlum yok diye kimse destek olmadi (3 amcamin da 2şer oğulları var) deden amcanlarin pazarini yapar evlerine posetleri birakir giderdi bize bir portakal birakmazdi Rabbım de 4 kız çocuğunun bereketini bize verdi onlara muhtaç etmeden diyor.
3 amcamin da dikili bir ağacı yok ölene kadar faturalarını bile dedem odedi biz burada kalalim da maaşimizi onlar alsin gecinemiyor onlar derlerdi benim annemlerin evi var arabası var Sakarya'da bag evi yaptırdılar şükür.