sırf çorba pişirsem sıradan olur
et pişirsem karaciğere dokunur jsjjsjw bugün ne pişirsem
bende dolma var yoğurt var yeter he bide kek yaptım bi kekim hazir birazdan dolmaya giriscem ))
Hiç bir fikrim yok ne getirirseler
buna da şükür elhamdulillah
İsyan etmeyi sevmem ama şükür edemeyeceğim çünkü aşırı derecede baharatlı ve acı geliyor ve sürekli bulgur pilavı pirinç pilavı geliyor bunlarda bana yasak Nescafe ile karın doyuruyorum
Hastanede acılı baharatlı yemek çok saçma. Neden öyle ki. Sonuçta hastalar da yiyor.
Aşırı derecede saçma canim öğlen türlü patates yemeği geldi içine hem acı pul biber hemde acı yeşil biber doğranmış lar 1 kaşık aldim bu saat oldu midemden ölüyorum
Mercimek çorbası ve ispanak yemeği var
Ohhh ellerine kollarına saglik canım afiyet şifa olsun
Ezogelin çorbası
Kıymalı makarna
Salata ayran var çok şükür
valla eşim cezaevinde aşçı 😆 pek hamarat kendileri ızgaralık tavuk soslamıştı onu pişirecem yanına da domates çorbası
geçende şehriyeli yoğurt çorbasına nohut ve kavurma ekledim tercihe göre Tavuk da eklenebilir harika bir yemek Olmuştu yani çorba niyetine yemedik açıkçası yani bu Çorbanın yanına ek başka bir şey yapmadım fikir olarak söyleyeyim dedim
Bugün yemekler teyzemden pırasalı börek ve mercimek çorbası 😂
Kurutmalık biber patlıcan dolması çorba yoğurtlu bir meze yeter çok bile 😏
Ohh miss, dün firinda levrek, salata, mercimek corbasiydi. Bugün Allah kerim Kocam gelmez yemeğe kendime göre takılırım
ozmn takıl kafana göre bea :D
Mantar sote pilav dünden kalan kuru fasulyem var
kurufasulyeye bayilirimmm afiyetler olsun
Saol cnm
Dünden türlü var kabak patlıcanla kuru dolma yaptım canım meze istiyor bulamıyorum ne yapsam
Havuç tarator bayılıyorum :)
Mor lahana ve havuç tarator arasında kaldım az az ikisinden de yapayım 👍😎
Aynen bencede :) afiyet şifa olsun ❤️
Sağol kuzum Allah razı olsun ☺️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Annemdeyim bilmiyorum ne yaparız
Bugün yemekler kayınvalidemden akşam oraya gideceğiz. Eşim ister evde yap yiyip gidelim ister orada yeriz annemi ara sor dedi. Aradım sen uğraşma ben yaparım burada yeriz dedi 🤩
Böyle kayınvslide nasip et Allahım
Aminn 🤲
Menemen makarna yoğurt salata
Dunden yemegim vardi
Bezelye
Bulgur pilavi
Kolay gelsin afiyet olsun 😍 mozaik pasta yaptım, patates kızarttım, çayla onu yicez çocuklarla ☺️ kocama da tavuk çıkarttım akşam onunla da tavuk yeriz 😅
Ben haftalık plan yapıyorum bugün menüde
Kremalı mantarlı makarna
Sebze çorbası
Salata var
Etli kuru fasulye bulgur pilavı ayran yeter bin şükür
Eline sağlık çok güzel görünüyor bende yeşil mercimek yaptım yanına sebzeli bulgur pilavı salata yaparım akşama doğru yeter elhamdülillah ❤️
Afiyet olsun.
Oglum icin tavuk corbasi, lokanta usulu sebzeli tavuk haslama, eriste,karnbahar kizartmasi, salata ve yogurt. Biraz uyumsuz menu oldu gibi cunku herkes farkli birsey yiyor :)
Et kavurma, sebzeli bulgur pilavı ve cacık. Birazdan yiyeceğiz bugün bu saate kaldı, eşim cacığı yapıyor mutfakta😅
Çayın yanına da browni kurabiye varr kızımla yaptık ❤️
Ben ıspanak ve çökelekli yanıç yaptım
412,138 soru
12,407,181 cevap
44,657 kullanıcı