+1 oy
125 göst.
önce Diğer kategorisinde (332 puan) tarafından

Anasınıfı için soruyorum Geçen dönem bittiği halde ödemeyen vardı öğretmen sürekli uyarıp durdu biz kayıt yapılırken yatırılmadan kayıt yapmıyoruz dendi neyse ben yaptırmıştım şimdi tekrar ikinci dönem için yazmış öğretmen oğlukun kışlık alışveriş yapmam lazım birnkac ödeme sürpriz çıktı ama bugün sorunca eşime ibani attım göndermiş 4 aylık üstüne servs ücretinede zam yapılmış ben ödemeleri önce yapıp kalanla idare edeyim diye düşünüyorum ama yanlış mi anlamadım ya sürekli birsue çıkıyor gerçekten sinirlerim bozuluyor siz önce ödemelere öncelik mi tanirsnz

6 Cevaplar

0 oy
önce (2,741 puan) tarafından

Okula kayıt yaparken 2400 lira bir dönemlik personel parası 2 aylık da aidat 1100 1100 yani 2200 lira verdik vermezsek kayıt yok dediler. Bu personel parası asgeri ücrete göre ikinci dönem değişir dediler . Geçen hafta bu dönemin personel ücretini 5700 lira istediler tek seferde . Hadi biz verdik kış vakti veremeyen n'olcak taksit yapsın bari dediler ona da yanasmiyo okul. Hayır yani neyine 5700 devlet asgeri ücrete o kadar zam yapmadı kıç kadar okulda 80 öğrenciniz var . 

önce (2,741 puan) tarafından

Soruna gelcek olursakda bizde önce ödemeler sonra market pazar mazot parası ayırır kalani cebimize atarız ama böyle giderse artık cebimize para da kalmayacak her ay bişey çıkıyor 

önce (332 puan) tarafından

Bizde öyle yakıt ücreti vs. Ayrılır eşim cepten ödüyor yemek memur ama ben iki çocukla giyimi ve bazı eksiklerini erteliyorm eee bunu yapamayan var

-Reklam-
0 oy
önce (7,270 puan) tarafından

Tabiki önceliğim ödemeler biz dönem başında yıllık olarak yatırdık her ay hatırlatma mesajı almak yada kızımın elinde kağıtla eve gelmesini istemem 

Valla kağıtla gelmiyor biz servis ücretinide ayırır göndeririz ama öğretmen dönem sonuna kadar aylık olarak 50 kere ödemeyen ödesin Van dekont istedi eee ben peşin peşin veriyorum ama yazması bile beni etkiliyor eee vermeyen napıyor 

0 oy
önce (10,837 puan) tarafından

Biz kayıt yaparken 5850 tl verdik bütün srneninkini başımız rahat valla benim elimde olunca önce ödemem gerekenleri hallediyorum 

Bende öyleyim ya 

0 oy
önce (4,375 puan) tarafından

Bizden aylık 600 istiyorlardı isteyen toplu isteyen ay ay atsın dediler Kasım ayına kadar ödedim sonra öğretmen ile konuştum fazla durumumuz yok ödeme yapamıyorum diye servis ücreti de var birde Allah razı olsun muhtardan fakirlik belgesi alıp verdim müdüre öğretmen de anlatmış durumu kabul ettiler okul parası ödemiyorum o yüzden 

En azından taksit yapsalar sizde rahat edersiniz 

Hayır cnm biz taksit yapmayı sevmiyoruz hamdolsun ayırıriz veririz  ama sürekli öğretmen yazıyor hiç umurunda olmayan var kendi söyledi durumu olduğu halde uğraştıryolar diye ben veriyorum vermeyen demek ki umursamıyor yoksa hamdolsun dururmuz var

önce (4,375 puan) tarafından

Öğretmen vermeyenlerin yerine vermemesi lazım idareye vermeyenlerin ismini bildirip müdürün onlarla konuşması lazım bu şekilde öğretmen onların yerine vermeye devam ederse daha umursamazlar vermemeye devam ederler 

Vermiyorlar cnm sürekli idareden uyarı geliyor bu kişi vermedi diye oda iletiyo 

0 oy
önce (2,104 puan) tarafından

Devlet değil mi

Biz hiç burda anasınıfı para vermiyoruz 

Çevremde de veren görmedim.

Devlet cnm veriyoruz ya 3800 verdik ilkte şimdide 2600 verdik

0 oy
önce (14,902 puan) tarafından

Bende önce ödemeleri yaparım kalanla evi çeviririz öbür türlü yetişmiyor 

Benim kızım anaokuljna gidiyor  1235 tl aidat 600 de etkinlik parası veriyoruz 

Toplu vereceksiniz demediler istersek toplu da verebilirdik her ay da atabiliyoruz 2 ay ödenmeyince okuldan atıyorlarmış sanırım. Toplu istemeleri saçmalık bence herkes veremiyor 

Veriyoruz cnm hamdolsun Rabbime durumumuz iyi ama sınıfta iyi olmasına rağmen dönem sonuna kadar öğretmen her ay 50 defa hatırlattı hepi topu 13 kişiler ama her dediğini ertesinde yapıp gönderiyorum ama bakıyorum ki hala daha vermeyen var eee ben kendimden feragat edip veriyorum ama bazı veliler bu şekilde davranmıyor 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 335 göst.
0 oy
15 cevap 210 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Gaynanamgalpben (454 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 54 göst.
0 oy
3 cevap 69 göst.

412,041 soru

12,403,816 cevap