+1 oy
152 göst.
önce Diğer kategorisinde (106 puan) tarafından

Bazen rahatlıyorum bazen daraliyirum nasıl olacak nasıl bitecek hamileyim 4 defa HCG için kan takibi yaptım 2 katından biraz fazla güzel bir şekilde artış sağlandı hamdolsun pazartesi doktor üstten üstten 6 mm kese var dedi 9ncu gün Çarşamba gününe tekabül ediyor gel kalp atışıni dinleyelim dedi daha önce boş gebelik yaşadım 7 8 sene önce oğlundan önce yani HCG ye hiç bakilmamisti şuan o zaman nasıl ilerledi hatırlamıyorum öyle böyle boş gebelik yaşadım oğlum 6 yaşında Kasım ayında kimyasal yaşadım zor hamile kalıyorum önce Allah'ın izniyle tekrar kaldım dediğim gibi doktor olumsuz birşey demedi bnde sormadim o kadar soğuk ve üstten üstten davrandı ki ne yapacağımı şaşırdım kaygı yaşıyorum gerginim aileme yansıyor namaz kılıyorum kuran okuyorum bu düşünceleri atamıyorum Bana dua edin lütfen 

image

10 Cevaplar

0 oy
önce (106 puan) tarafından

En İyi Cevap

Yorum yaparken insan seçmeyin lütfen bı insanın bilgisi. Yoksa bile iyi dilkelerde bulunabilir insanın icini rahatlacak iki kelime insanın ağzından çıkabilir postlarima cevap verme doğru düzgün kimse çıkmıyor boş boş postlari fulluyor herkes bunun bilgisi olup olmaması ile alakalı olan birşey değil böyle yapmayın lütfen 

-Reklam-
+1 oy
önce (884 puan) tarafından

Başka hastaneye gitmedin mi canim Rabbım korktuğuna uğratmasin sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲

Yok henüz gitmedim dediğim gibi şuana kadar olumsuz ilerleyen birşey olmadı doktorun ilgisizliği canımı ayrıca sıktı belki sadece evham yapıyorum kendime başıma bir kere geldi ya kalp atışını duymayana kadar rahat etmicek içim 

+1 oy
önce (136 puan) tarafından

Kötü düşünme canım gelen her şey Allah'tan iraden sağlam olsun insaAllah sağ salim büyür ve kucağına alırsın sağlıkli bir şekilde 

İnşallah çok teşekkür ederim vallahi iyi hissetmiyorum kaygı insanı bitiriyor dua et lütfen teşekkür ederim 

önce (136 puan) tarafından
+1

Tabiki ederim canım evet dediğin gibi düşünmek kaygı mahvediyor insanı ama unutma stres her zaman kötü şeyler getirir bak ne güzel kuran okuyor namazını kılıyormussun Rabbime inan için rahat olsun o ne verirse en güzelini verir 

Hamdolsun olmazsa olmuyor dersin olup umuda girdinmi birşey olmasını istemiyor insan Allah görsün bilsin 

+1 oy
önce (18,713 puan) tarafından

Her hangi olumsuz bir şey dememiş çok şükür iyi düşün iyi olsun. Bir kez sağlıklı gebelik nasip olmuş sonuçta. Yaşadığın olumsuz şeyler kaygıya sebep olmuş belli ki ama sen gönlünü ferah tut 

Sağol canım teşekkür ederim rabbim kimseyi darda zorda bırakmasın gerçekten kaygı düşünce bitiriyor insanı 

önce (18,713 puan) tarafından
+1

Sağlıkla al kucağına 

Amin çok sağol inşallah 

+1 oy
önce (20,298 puan) tarafından

Hayırlı olsun dostum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kendini kasma. Nasibi varsa gelir dünyaya Allah'ın izniyle 

Tabiki öyle Allah en iyisini bilir yinede insan kaygılaniyor ve canım olmazsa olmuyor dersin olup umuda girdinmi insan istermez birşey olsun istemiyor 

+1 oy
önce (2,747 puan) tarafından

Devlet hastanesine gittiyseniz ordaki doktorlar çok rahat ilgilisiz gibi davranmaları normal bence kendinizi strese sokmayın güzel düşünün güzel olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 

Valla özeldi canım kadın doktoru tercih etmezdim şimdiye kadar bı deneyim dedim hem özel hem halden anlar dedim öyle olmadı 

Allah Allah değiştir o zaman canım içinin rahat edeceği bı doktora daha git 

En son gidecegimde ucretisz bakacak sonra değiştirecem canım heryerde varmı bu bilmiyorum 15 gün içinde gidersen özel de ücret almıyorlar tekrardan 

10 gün için geçerli canım evet 

Sonra duruma göre bakarım devletteki doktorumdan memnundum oraya giderim 

0 oy
önce (249 puan) tarafından

Bende senin gibiyim ve her kuran okudugumda Allah'ım sen hayırlısını ver hamdolsun diyorum kuranimi kapatınca da duamı ediyorum rahat olmaya bak

Ah keşke işte gidip geliyor bu haller kalp atışını duyunca geçecek hepsi inşallah 

0 oy
önce (216 puan) tarafından

Stres yapma Rabbim hayırlısını versin inşallah iyi düşünmeye çalışın 👍 sıkıntı olsa söylerdi bence doktor 

İnşallah cnm Allah razı olsun kalp atışını duyunca geçecek hepsi inşallah 

0 oy
önce (64 puan) tarafından

@Bala seni o kadar iyi anlıyorum ki kardeşim olumsuz birsey olmasa da insan çok korkuyo endişeleniyor bende gebeyim 4 yıl sonra oldu 7. Haftada doktora gitmiştim doktor 12.hafta da gel dedi zaman geçmek bilmiyor sürekli endişeleniyorum korkuyorum bebeğim iyi mi birsey oldu mu frlan diye annelik bu herhalde sürekli korku sürekli evham Allah içimize inşirah ferahlığı versin inşallah. Sağlıcakla kucağına al bebeni

Amin güzel bacım ikimizde inşallah kazasız belasız sağlıkla sihhatle alalım yavrularımızı kucağımıza @bebekbekliyoo

önce (64 puan) tarafından

Amin aminnn 🐤🐤🤗

0 oy
önce (3,632 puan) tarafından

İnşallah saglikla gelir bacım ❤️

Amin inşallah Allah razı olsun kardeşim 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 59 göst.
+1 oy
3 cevap 196 göst.