+2 oy
447 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,509 puan) tarafından

image

Kız biliyorsunz ameliyat ile sol göğsüm alındı. Yeni tedavi sekline geçtim. Menopoza skmak icin aylık göbekten iğne ve her gün ilaç kullanacagm. Bu igneden bir miktar tirsiyorm:) etim çekiliyor resmen :)) o kadr ağır ilaçlar aldm şu iğne den korktugm kadr korkmadm. Sağlığınızn kıymetini bilin  

10 Cevaplar

+2 oy
önce (5,596 puan) tarafından

Bu iğneden ben de nefret ediyorum. Hastanın derisine geçmesi bir dert içindeki topçukları iteleyip göndermek ayrı bir dert. Neyse yolun sonu güneşlik güzellik olsun şifa olsun. 

-Reklam-
0 oy
önce (4,793 puan) tarafından

Hiç kullanmadım ama kullananları gördükçe bende korkuyorum o iğneden. Allah ım tekrarını yaşatmasın son olsun o tedavi

0 oy
önce (4,608 puan) tarafından

İğneden asla korkmayan ben size açılan özel bir damar yolu var adını unuttum ameliyathane de takılıyor birtek ondan korktum ve korkuyorum ilkini ameliyat sırasında tanıştılar boynumdan sonra o çıktı 3 4 kere denediler canlı canlı takmaya çalıştılar her yerim kan oldu kendimi sıkmaktan bebeğin kalp atışları azaldı en son red kağıdı imzaladım saldılar beni normal damar yoluyla mama verdiler 

Rabbim yardımcın olsun inşallah çok geçmiş olsun 

önce (1,509 puan) tarafından

Portu diyorsunuz . Rahatsızlığınız neydi

önce (4,608 puan) tarafından

Mide ile bağırsak birbirinden ayrılmışti bağırsağım patlamış dı ondan besleniyordum hamile olduğum için narkoz vermek istememiştiler

önce (5,596 puan) tarafından

Santral katater mi büşra? E be yuh uyuşturmadan mı açtılar ? 

0 oy
önce (416 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun 

0 oy
önce (2,255 puan) tarafından

Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar versin inşallah buda geçecek 🙏🏻♥️

0 oy
önce (14,895 puan) tarafından

Allah şifalar versin canım 

Sağlığın kıymetini insan gidince anlıyor haklısın 

0 oy
önce (5,337 puan) tarafından

Çok çok geçmiş olsun güzelim Allah'ın izniyle bitecek ailenle seni güzel günler bekliyor olacak 

0 oy
önce (2,695 puan) tarafından

İnşallah bu günlerde bitecek canım Rabbim sağlık sıhhat versin zor oluyordur ama geçecek Allah'ın izniyle ❤️

0 oy
önce (1,009 puan) tarafından

Rabbim şifa versin, bende kan sulandırıcı küçük bı iğne kullanıyorum hergun bunun yanında hiç bişeymiş. Tez zamanda iyileşirsiniz inşallah 

0 oy
önce (51,916 puan) tarafından

inşallah şifa olacak iyileseceksin tamamen

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 99 göst.
+4 oy
35 cevap 530 göst.
3 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Yildizsumeyye (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 73 göst.
0 oy
2 cevap 91 göst.

411,415 soru

12,384,646 cevap

43,441 kullanıcı

Kategoriler

...