ev verildi derken benim esimin zaten ana babasi yok . mehir benim icin cokta onemli birsey degil. benim yilsek miktarda istememin sebebi esim inancli biridir biz nisanliyken arkadasi bosandi adam karisina bir kurus vermedi. esim araya girdi arkadasina hem mehirini verdirttirdi hem kadina ev kurmasi icin yardim ettirrirtirdi vs vicdanli adamdir yani . beni
yiksek isteme sebebim en ufak tartismada amannn deyil bosol demeye vardirmaz ofkeyle sinirle bi baglayiciligi olur onun icn yada psikolojik baski yani gibi dusundum:)))
ev aldi benim adima araba aldi bana kendine ayri araba var zaten . yazlik dusunuyoruz almayi nasipse esimin sirketi benim adima kazanci bana yatiyor ben ona haslik gibi veriyorum parasini bittikce benden ister .:) sigortaci esim . kendina ait portfoyu var . yarin bigun o porfoyu milyon eder yani esim istese musterilerini de satabiliyor yani ben satabiliyoru. sirket benim adima cunku acente. gibi gibi.
egerki mehiri bosanirsak bir guvencem olsun diye dusunursek zaten kat be kat guvencem var bosanirsam. dedigim gibi ben mehiri yuksek istememdeki sebep baglayiciligi olsun ve vay be agirliginca altin aldim sana der gibi yuksek paha bictim kendime bi kilo altin isted:) 57 kilo altin karsiliginda biseyler yapamazdi okadarda kelli felli degil:) agirligimca altin istemedim