0 oy
439 göst.
önce Diğer kategorisinde (78 puan) tarafından

Yemek yaptım kapım açık kalmış kedi yemeğimizi yemiş olabilir ama emin değilim fark etmedim yemeği yedik bulaşıkları yıkarken kedi girdiğini fark ettim yedi mi yemedi mi bilmiyorum ama şüphe düştü içime bir sorun olur mu acaba 

12 Cevaplar

+4 oy
önce (528 puan) tarafından

Kedinin ağzı temiz diyen nasıl öyle der ya fare yıyor kedi öqqq. Ayrıca çok mikrop barındırıyor kediler

önce (1,177 puan) tarafından

++++++++

önce (424 puan) tarafından
+3

Peygamber efendimiz de demiş kedilerin ağzının temiz olduğunu. 

önce (1,140 puan) tarafından
+1

Kedilerin tükürükleri antiseptik özellik taşır ve kediler bu sayede kendilerini yalayarak kirlerden, parazitlerden, yabancı cisimlerden arındırır. Ayrıca tüylerini tarar, D vitamini alır, insan kokusunu yok eder ve vücut ısısını ayarlar.

Peygamber efendimiz kedinin su içtiği kaptan abdest almış . Evde beslenecek tek helal hay.van kedidir 

Tüyü pisliği bitmez kedinin evin içinde olmaması gerekir kedinin.

-Reklam-
+1 oy
önce (6,295 puan) tarafından

yani ben sahsen tiksinirim.:)

önce (78 puan) tarafından

Ben de asla yemem fark ettiğim gibi kedilere veririm ama o kadar yorgundum ki fark etmeden yemisiz bulaşık yıkarken kedi girdiğini anladım 

0 oy
önce (11,928 puan) tarafından

Kedinin ağzı temizdir korkmayın.gerci bildiğiniz bir hastalığı var mı kedinin

Bilmiyorum sokak kedisi normalde dikkat ederim ama hastanedeydim tüm gün iki çocukla kafa gitmiş yedik inşallah birşey olmaz

0 oy
önce (504 puan) tarafından

İhtimal var ise yemeyin hayrına hepsini ver kedilere yesinler 🙃🙃

Ya fark etmedim yedik bilsem zaten asla yemezdim umarım bir sorun olmaz

önce (504 puan) tarafından

Olmaz inşallah 

0 oy
önce (3,309 puan) tarafından

Yani sokak kedisiyse ve süphen varsa riske atma yemeyin derim. 

Fark etmeden yedik sonradan kedi girdiğini fark ettik sorun o zaten normalde asla yemem

0 oy
önce (52,013 puan) tarafından

kedi hastasiyim cok severim evet bakimi sünnet ictigi sudan abdest alabilirsin ama ben sevmiyorum mutfakta kap kacak icinde kedi yiyemezdim sanirim

ya aslinda cidden temiz ****** o kendini sterilize ediyor da ben su evde bakanlarin kedileri masalarda mutfakta heryerde geziyor ya gitmiyorum evlerine 

Ya temiz bebeklerim yokken kedi de bakardım hala yemek bırakırım onlara ama bu apayrı bir durum

diyorum ya kedi hastasiyim kediyle büyüdüm sirtimda ustumde gezerlerdi ama yedigim tabaktan hic yedirmedim evdede baksam yapmam mesela bazilari kuş bakanlar kuşun ictigi bardaktan falan su iciyor ben icemem

Tek ümidim umarım bir sorun yaratmaz bize korktum 

bisey olmaz insallah

0 oy

Midem bulanir o tencereyi bile kullanamazdim heralde ya da 20 kere yikardim yemeğin kalaninida kediye verirdim 

Ben de asla yemem yiyemem midem hassastır zaten bir dalgınlıkla yemiş olabiliriz sorun orada

Umarım sorun olmaz

0 oy
önce (1,497 puan) tarafından

Yemeklerin üstü açık miydi nasıl yedi onu anlamadım tam 

+1

Tavada sote yapmıştım evde usta vardı onunla ilgilenirken girmiş olacak 

Üstüne kapak kapatmamış miydin bir de masada miydi sote kenarlara dökmüş olur yemiş olsa iz olur bir de 

Ocağın üstündeydi 

Yemiş olsa belli olur illaki yemegin üstünden falan bi de sıcak miydi sen bıraktığında sıcaksa zaten yememiştir 

0 oy
önce (31 puan) tarafından

Elma sirkeli su icin mikrop kapmamak icin

0 oy
önce (252 puan) tarafından

yani tiksinebilirsiniz de kedilerin tükürüklerinde bir enzim var bakteri mikrop vs öldürmek için etkili bir enzim. Rasulullah da sallallahu aleyhi ve sellem kedinin yediğinden yenir içtiğinden içilir demiştir. yemeğiniz necis olmadı boşuna döküpte israfa girmeyin. 

0 oy
önce (2,666 puan) tarafından

Kapıyı nasıl açık birakiyorsunuz valla anlamakta güçlük çekiyorum sokak kedisi o sokakta dolaşıyor dolaşıyor o kirli ayaklarla sonra eve giriyor

önce (334 puan) tarafından

Usta varmış evde muhtemelen öyle kalmış ama ben sokak kedisini alıp sahiplenmisler sandım nayy bende çok kötü olurdum 

0 oy
önce (303 puan) tarafından

Umarım bişi olmamıştır Ve sokak kedisi biraz tehlikeli ya Fare böcek vs alıyorlar Sonra mikrop inşallah bişey olmamıştır ama Zehirleme falan olabilir mi hiç bilgim yok ama tencere de sirkeli suyla temizleyiniz

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 381 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kehriban (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 604 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 660 göst.
21 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Hblt (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 2,317 göst.