+1 oy
1,736 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (976 puan) tarafından

Çok samimi olduğum bir arkadaşım var akşam görüntülü konuşuyorduk hafta sonu sen de börek yapalım dedi olur dedim baktım eltisini bağladı konuşuyorduk sen de kaç çocuk var dedim benim çocuğum yok dedi ondan sonra telefonu kapattıktan sonra arkadaşım bana yazdı etrafında çocuğunu evlatlık vermek isteyen kimse yok mu sizin oralarda dedi yok dedim eltimin çocuğu olmuyor tüp bebek yaptıracak paraları da yok dedi elden bir çocuk almak istiyorlar dedi dedim zor durumda olmadıkları sürece kimsenin vereceğini sanmıyorum bu devirde kimse vermez sen veremez misin dedi 4 çocuğun var zaten bu doğacak olanı eltime versen büyük sevaba girersin dedi saçmalama dedim eşya mı bu çıkarıp vereceğim Allah herkese nasip etsin de çocuğu vermek için yapmadım dedim duymamış olayım dedim devlete başvursunlar koruyucu aile olsunlar dedim başvurdular dedi şartlardan biri el vermediği için vermediler dedi dedim kusura bakma bunun bahsi bile çok yanlış kimse çaresiz kalmadığı sürece evladını vereceğini sanmıyorum

72 Cevaplar

+13 oy
(2,834 puan) tarafından

Ben olsam bu insanlarla bütün bağımı keserim. Neler okuyoruz, çocuk kaçırmalar falan allah korusun

(976 puan) tarafından

İlk telefonda çocuğu olmadığını duyunca çok üzüldüm Allah sana da nasip etsin dedim sonra eltisi ona demiş acaba bir tanesini bana vermez mi diye dedim eşya mı bu kıyma mı bu çocuktan bahsediyoruz ya senden hiç beklemezdim bunu dedim

(1,204 puan) tarafından
+2

Ayranım yok içmeye tahtiravanla gider .. neyse.🙄

Tüp Bebek yapmaya durumları yok ama başkasından bebek sahiplenmeye durumları var ne ilginç 

(2,314 puan) tarafından

Baskasından da bedavaya alicaklarmis 

(1,204 puan) tarafından

Hadi bedavaya alsınlar . Açlıktan nefesleri kokuyor çocuğa nasıl bakacaklar? Çocuk sefalet içinde mi yaşasın 

(2,314 puan) tarafından

Bu kafadaki insanların yapıları böyle kendi ne yerse onu yicek oda işte.

-Reklam-
+6 oy
(1,027 puan) tarafından

İlk yaoacagin sey o arkadaşınla bir daha aynı ortama bile gelmemek. Bu nasıl saçma bir diyalog yaa, tüp bebek yaoacak paraları yoksa kusura bakmasınlar da koruyucu aile de olmasınlar. Mesele sadece çocuk değil ki , bu çocuklar yarın öbür gün büyüyecek, istekleri olacak. Böyle saçma şey mi olur ya? Ben oracıkta o kadının evine gidip bogardim onu . Sala.k ya

(1,027 puan) tarafından

1 yılda bu kadar samimiyet de hayret verici

(976 puan) tarafından

Samimiyet derken iki üç defa evime geldi kahve içtik öyle arada telefondan konuşuyoruz hacamat yaptırmıştım onu dinine bağlılığı giyinişi falan hoşuma gitmişti

(1,248 puan) tarafından

Her çarşaflı dinine bağlı olamıyor maalesef 

(5,631 puan) tarafından
+2

@vellenizanim her sakallıyı dedem sanma, her çarşaflıyı da dini mübin dört dörtlük Müslüman sanma canım

(38 puan) tarafından
+1

Çok samimi olduğum yazmissin

+6 oy
(5,644 puan) tarafından

Senin de yumurtanı isterler çocuğunu isterler. Millet seni hayrat olarak mı görüyor ne? 

(976 puan) tarafından

Kız bu yaşadığım 3 olay herhalde 5 çocuğum oluyor diye millet beni artık evlatlık hayır kurumu görüyorum tövbe estağfurullah ya aklıma gelmeyen başıma geliyor

(5,644 puan) tarafından

Dayın ikinci kızını evlatlık istemişti değil mi? Bir de bu vardı aa evet. Ben hayrat mıyım desene 

(976 puan) tarafından

Yok dayım istemem işte annem dayımı aramıştı kızım boşanıyor bakacak büyütecek durmuyor evi yok işi yok diye size verelim büyütün kendimize dayım da demişti istesem yetimhaneden alırım benden olmadığı sürece kimsenin çocuğunu istemiyorum demişti anneme tepki bir göstermeme rağmen kafasına göre gidip dayıma teklif etmişti insanları anlamıyorum bakamayacak olsam yapmam zaten neyin kafasını yaşıyorlar üzerimde çocuk Hayrat kurumu mu yazıyor geçen sene de tanımadığım biri internetten beni takip ediyor bana yazdı çocuğum olmuyor yumurta bağışına ihtiyacım var bana yumurtanı bağışlar mısın dedi nerede manyak var gelip beni buluyor

+3 oy
(1,028 puan) tarafından

E yuh kendisi versin madem çok aciyor

+3 oy
(4,631 puan) tarafından

daha neler duyucaz insanlar kafayı yemid

+3 oy
(525 puan) tarafından

Yazdığını okudukça şok oldum gerçek mi bu ya bide bunu bu kadar kolay nasıl talep ediyorlar anlamadım valla

(976 puan) tarafından

Neye uğradığımı şaşırdım sanki eşya çıkarıp veriyormuş gibi tamam evlat sahibi olamamak çok zor ama böyle bir şey de absürt

(525 puan) tarafından

Heralde zor bende kaç sene uğraştım kaç düşük yaptım ama genede kıyafetini ister gibi çocuk isteyemezsn yani eskiden çok varmış böyle durumlar gerçi kardeş kardeşe çocuğunu veriomuş

(976 puan) tarafından

Benim de memleketimde tanıdığım kardeş kardeşe veren var öz anne babalarını biliyorlar amcalarının yanında büyümüşler eskiden vardı yokluktan veriyorlardı ama şu anda kim kime çocuk verir

(525 puan) tarafından

E yani bencede çok şaşırdım valla Allah yardımcıso olsun gerçekten Allah isteyene nasip etsin

+3 oy
(3,224 puan) tarafından

Arkadaşın g.erizekalımı 

(976 puan) tarafından

Aslında ben tanıdığım günden beri çok aklı başında bir insan dinine bağlı biri nasıl bunları söyledi ben de inanamadım

+3 oy
(2,910 puan) tarafından

Tövbe estağfurullah ya bu insanlar nerde yasiyo ya Allah'ım akıl fikir ver ya

+3 oy
(1,209 puan) tarafından

Delimi ne ben olsm böyle tiplerle arkadaşlk bile etmem nasıl da normllestirmis uzak dur bunlardan yaaa okuyunca korktum ben tövbe tövbe akışkanlar galiba  sanki komşudan un istiyor grizkli 

(976 puan) tarafından

Yaklaşık bir senedir tanıyorum hani namazında kur'an'ında dinine düşkün bir insan çarşaflı biri çok tuhafıma gitti söyledikleri

(1,209 puan) tarafından
+2

Önce bir su kafadan çık her Kur'an okuyup namaz kılan çarşaf giyen müslüman olmuyor ne yani açık biri söylese şaşırmayacakmiydin onlar yüzünden gerçek müslümanlr da Zarar görüyor sen boş ver onu muhattap olma lütfen gerçekten sağlıklı insanlar değiller 

(976 puan) tarafından

Ya ondan değil bir senedir tanıyorum bir yanlışını görmedim kötü bir sözüne denk gelmedim yani çok iyi biri olarak görüyordum ama bana söylediklerinden sonra aklım durdu hiç beklemiyordum ondan böyle bir şey

(1,209 puan) tarafından

Demek iyi eğilmiş canım kötü niyetli yoka senden bebk itemz allah korusun büyü falan yaparlar  verirsin bebeginiy uzak tut kendinden 

+1 oy
(3,824 puan) tarafından

Rab'bim mecbur bırakmasın 

Olmayan içinde zor 

Olan içinde zor 

Düşünmesi bile kötü 

+1 oy
(6,087 puan) tarafından

Çok çok çok saçmalamış yaa çünkü Allah korusun ilerde soyda değişliklilik olabiliyor kardeş kardeşe aşık olabiliyor Allah muhafaza yaa o arkadaş o kadar çok istiyorsa yapsın versin bu ne yaa 

(976 puan) tarafından

Yani iki çocuğu var birini versin eltisine hiç beklemiyordum ondan böyle bir şey

(6,087 puan) tarafından

Çok saçmalamış dediklerine kulak asma derim ve inşallah rabbim o çocuğu olmayan kardeşimizin tez vakitte yüzünü güldürür 

(976 puan) tarafından

Amin Rabbim hiçbir anneyi o duygudan mahrum bırakmasın

+1 oy
(1,880 puan) tarafından

Allah'ım bu gözler daha neler okuyacak 🤦‍♀️

+1 oy
(376 puan) tarafından

Ben olsam onunla arkadaşlığın keserdim.k.b ama az bile demişsin.esya alıyor sanki 

+1 oy
(5,019 puan) tarafından

Tehlikeli ve saçma bir istek. Böyle bir sürü televizyona çıkan adam var yıllar sonra çocuklarını almak istiyorlar. 

+1 oy
(8,964 puan) tarafından

4 çocuk oldus hepsi aynı babam derki parmaklarımı al kes der hayır derdim acır derdim iste evlata öyle hangi paramağını kesersen kes hepside acır dedi 

(976 puan) tarafından

Tabii ki canım hangi birinin tırnağına kıymık batsa insanın içi acıyor marketten kıyma mı alıyor hiç beklemiyordum böyle bir şey

(8,964 puan) tarafından

Arkadaşlığını kes canım 

+1 oy
(78 puan) tarafından

Öyle şey mi olur ya saçmalık. Çocuk oyuncağı mi bu çok istiyorsa kendisi doğurup versin

(976 puan) tarafından

Ben de dedim sen de doğur ver bir tane 6 tane düşüğüm oldu diyor ben de çok zor çocuk sahibi oldum yapamam Bir tane daha diyor

+1 oy
(2,826 puan) tarafından

Yok artık yaaa bunu nasıl dile getirebilir daha neler dedim okurken 

(976 puan) tarafından

He vallahi gerçekten daha neler

+1 oy
(707 puan) tarafından

Aşkolsun kız niye vermiyosun hem sevap işlemiş olursun.  Deli mi ne bi kg domates istiyor sanki

(976 puan) tarafından

kız Bir de çok aklı başında Kur'an'ın da namazında biri çok şaşırdım

(707 puan) tarafından
+1

Yanlış anlaşılmak istemem ama bunlar kendi ahiretiyle alakalı valla pek de aklı başında değilmiş canım öyle gözüküyormuş sadece 

(976 puan) tarafından

Vallahi hala şoktayım gerçekten hiç beklemiyordum

+1 oy
(3,699 puan) tarafından

Eşya ister gibi cocuk istemiş gerçekten. Kendi doğurup versin bitane sevabina

(976 puan) tarafından

Ben de dedim sen de doğur bir tane ver benim 6 düşüklüğüm oldu diyor çok zor çocuk sahibi oldum

+1 oy
(18,977 puan) tarafından

Kedi yavrusu istiyor sanki hadsiz bakmayacağımı düşünsem yapmazdım herhalde der orada bir güzel azarlar arkadaşlığımı da bititirdim. Çok zor durumda ise eltisi kendi çocuğunu versin. Konuşurken eltisini bağlaması bile çok saçma ve hadsizce 

(976 puan) tarafından

Ben de şaşırdım durduk yere eltisini bağladı arkadaşım 5 çocuğu var diyor beşinciye hamile ayıp olmasın diye konuştum ama sonradan duyduklarım hala aklım almıyor daha diyor ki eşinle konuş belki izin verir eşim izin verse ben niye vereyim çocuğumu dedim vermek için mi doğuracağım bu nasıl bir teklif

(18,977 puan) tarafından

Kesinle kes iletişimini şuursuzun teki. 

(2,735 puan) tarafından

O zaman senin hakkinda, eltisiyle önceden konuşmuş.Bunlar etraftan ciddi ciddi aramaya başlamış. Her yorumun altına dinine bağlı diyorsun,  Allah şaşırtmasın , açıpta kalbini görebiliyor musun. Şeytanda en bilgiliydi ne oldu? Sanırım şokun etkisiyle hala beklemiyordum diyorsun yoksa herkes herseyi yapabilir. Gerekirse eşine söyle,  karşılaşırsan sizi polise şikayet ederim de. Allah hepimizi korusun

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 304 göst.
0 oy
15 cevap 564 göst.
28 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Çiçeğim1 (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 210 göst.
1 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (2,755 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 300 göst.
29 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Berfinn (1 puan) tarafından soruldu

412,980 soru

12,433,834 cevap

45,749 kullanıcı

Kategoriler

...