+1 oy
1,736 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (976 puan) tarafından

Çok samimi olduğum bir arkadaşım var akşam görüntülü konuşuyorduk hafta sonu sen de börek yapalım dedi olur dedim baktım eltisini bağladı konuşuyorduk sen de kaç çocuk var dedim benim çocuğum yok dedi ondan sonra telefonu kapattıktan sonra arkadaşım bana yazdı etrafında çocuğunu evlatlık vermek isteyen kimse yok mu sizin oralarda dedi yok dedim eltimin çocuğu olmuyor tüp bebek yaptıracak paraları da yok dedi elden bir çocuk almak istiyorlar dedi dedim zor durumda olmadıkları sürece kimsenin vereceğini sanmıyorum bu devirde kimse vermez sen veremez misin dedi 4 çocuğun var zaten bu doğacak olanı eltime versen büyük sevaba girersin dedi saçmalama dedim eşya mı bu çıkarıp vereceğim Allah herkese nasip etsin de çocuğu vermek için yapmadım dedim duymamış olayım dedim devlete başvursunlar koruyucu aile olsunlar dedim başvurdular dedi şartlardan biri el vermediği için vermediler dedi dedim kusura bakma bunun bahsi bile çok yanlış kimse çaresiz kalmadığı sürece evladını vereceğini sanmıyorum

72 Cevaplar

0 oy
(347 puan) tarafından

Kiz dikkat et çocuğunu sakın yalnız bırakma 

-Reklam-
0 oy
(936 puan) tarafından

bunla nasıl güvenip tekrar giörüşeceksin canım bence arana mesafe yok sanırsın esya istiyi

0 oy
(1,115 puan) tarafından

Gerizekalı mi bu ben polise şikayet ederdim

0 oy
(14,025 puan) tarafından

bi hassstttiirr çekemedin mi

0 oy
(4,555 puan) tarafından

Direk irtibati keserim. Boylesi cocuk bile kacirir. Arkadasin cok uzulduysr eltisi icin bi tane dogursun o zaman kafaya bak.

0 oy
(2,963 puan) tarafından

Valla daha neler duyacağız acaba hergün bişeye şaşırıyorum bu uygulamada Allah akıl fikir versin 

0 oy
(2,686 puan) tarafından

Ben irtibatını tamamen keserim ebime alman çocuklara da sıkı sıkıya tembih ederim o kişilerden uzak dursunlar 

0 oy
(2,207 puan) tarafından

Ne böreği çöreği evimin yakınından gecme taşlarım seni derdim 

0 oy
(748 puan) tarafından

Bence o arkadaşınla ki arkadaş bile denmez öylesine pardon yemek yapacak salçam kalmamış verirmisin gibi olmuş çocuk bu çocuk ağızindan çıkana dikkat etsin gene iyi durmussun ben olsam gider şikayet ederdim daha neler duyacağız kesinlikte uzak durmalisin.....

0 oy
(809 puan) tarafından

Bu arkadaşınla görüşmeyi düşünmüyorsundur inşallah

0 oy
(1,698 puan) tarafından

Ben olsam direkt arkadaşımla konuşmamı keserim ne demek bu ya eşya mı bu yiyecek mi bu da doğurduğunu ver diyolar sen kesinlikle bu arkadaşını bir daha evine alma neler duyuyoruz çocuk kaçırma olayları gün gün artıyor Allah korusun  

0 oy
(13,994 puan) tarafından

Ya hala bu kafada olan insalar var mı rabbim esirgesin ne çirkin bi şey bu.

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 304 göst.
0 oy
15 cevap 564 göst.
28 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Çiçeğim1 (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 210 göst.
1 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (2,755 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 300 göst.
29 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Berfinn (1 puan) tarafından soruldu

412,982 soru

12,433,935 cevap

45,756 kullanıcı

Kategoriler

...