0 oy
73 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (20 puan) tarafından

İyi geceler kızlar 3 yaşında kızım 2 hafta oldu hastalığı vardı öksürük burun akıntısı falan ama tıkanıklığı hiç geçmedi yavrum hep ağzı açık uyuyor fıs fıs sıkıyorum olmuyor serum fizyolojik ile temizleyince ağlıyor bu sefer tekrar doluyor burnu nebülizatör de fayda etmiyor siz neler yapıyorsunuz? 

2 Cevaplar

0 oy
(13,440 puan) tarafından

Başucuna soğan koy kesip. Burun altına dudak üstüne nane yağı sür elinle. Udi hindi yağı damlar burnuna. Sarımsaklı bal yedir bağışıklık için

(20 puan) tarafından

Burnuna viks dürüyorum o da etki etmedi bunları da deneyeceğim teşekkürler 

(13,440 puan) tarafından

Aşağıda da arkadaş yazmış bende yapıyorum onu. Buhar banyosu hemen açıyor. Bırakıyorum banyoya sıcak suyuda açık bırakıyorum o oynuyo orda buhar olmuş oluyo. Akıyo baya burnu

-Reklam-
0 oy
(6,169 puan) tarafından

Sicak şu baharında tut dus çok faydası var oglumun tıkandığı zaman banyoda suyu acıyorum içerisi buhar oluyor yıkarken birazda suda kaliyo 2 3 kere hergun üst üste her gece yikarim odasinda buhar makinasi bulundur petek yanıyorsa kapat sicak daha cok  tıkıyor  geçmiş olsun canim

(20 puan) tarafından

Yarın kahvaltıdan sonra işk işim banyo zaten teşekkürler nebülizatör tutuyorum burnuna uyurken ama o da fayda etmedi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 88 göst.
0 oy
10 cevap 252 göst.
0 oy
2 cevap 124 göst.
0 oy
6 cevap 197 göst.

Kategoriler

1,450,101 soru

23,813,031 cevap