Kızlar ben arkadaşları kahveye cagirmistim tamam dediler kahvenin yanına kek yapacaktım sadece. Arkadaşın biri demiş ki benim kız kaç gündür kısır istiyor sende kısır yapalım demiş bende tamam dedim ama malzemem eksik dedim o da ben gelirken getiririm bende var dedi. E şimdi kahvenin yanına kısır ne alaka çaya mı çevirsem yanına börek poğaça falan mı yapsam bilemedim. Napiyim sizce iki arkadaşım gelecek 4 de çocukları var
Meyve suyu kola falan bişey al kısırin yanına kısır yedikten 10 dk sonra da kahve yaparsın
Kisirin yanına ayriyeten birşey yapmama gerek yok dimi daha evi de süpürüp silicem
Keki yap işte bide canım zaten yapacakmıssn :)
Öyle yaptım artık canım sağol
Aynen bence çaya cevir. Kahveyi sonra ikram edersin
kek yaptım yufka vardı evde onunla da börek yaptım kisiri da o gelince yapicaz bu seferlik böyle oluversin artık
Ee daha ne bacım yeter de artar
Keki yap kısır yap birde çay demle tamam
Öyle yaptım canım bu seferlik böyle oldu artık :)
Malzemen varsa kısırın yanına bide börek yap çayla ikram et kekide koyarsın. Kahveyide cikolatayla ikram edersin ben olsam öyle yapardım
Hazır yufka vardı onunla börek yaptım kek yaptım kisiri da o gelince yapicaz artık bu seferlik böyle oldu :)
Bir kek bir kısır yeter (bunların yanına çay iyi gider) sonra kahve ikram edersin yanına çikolata lokum vs koyarsın
Öyle yaptım canım sağol :)
Kahve dediğin içmesi 2-3 dakika bişey . Böyle acele uğrayıp gitmeyeceklerse kahve çok yavan kalıyor. Ben olsam çay yaparım yanına neyim varsa koyarım . Kalkmadan bi kahve yanına çikolata falan tamam .
Çocukların okulu benim evin yanında okula çocukları almaya gelince bana uğrayın kahveye demiştim ne zamandır görüşmüyorduk. Çaya döndü artık
Canım çaya çevirmek istersen yine sadece kek yapsan yeterli. Kısır da yapacaksınız zaten. Ek olarak bişey eklemek istersen buzlukta sarılmış böreğin fln varsa pişirebilirsin
Hazır yufka vardı onunla börek yaptım artık idare etsinler napalim :)
Yeter canım daha ne olsun afiyet şifa olsun :)
Kahvenin yanına çikolata yada lokum ver
Çayın yanına kısır yap oldu bitti
kek yap yeter
Zamanın varsa birde kolay bi pogaca yap kek cay demlersin arkasınada kahve yaparsın
Bence çaya çevir sonra çikolata yada lokumla kahveyi ikram edersin. Kısırın yanına da kek zaten yapiyormussun birde milföy al pratik olur bi börek yaparsın yeterli bence . Yanında ek olarak turşu domates salatalık doğrarsın
Kızının cani kısır istediyse niye evinde yapmamış, seninde malzemem eksik demeni hoş bulmadım, sen çay menüsü yap sonra gitmeyebyakin kahve yaparsın
Ama malzemem eksik marul yok nar ekşisi yok bunlarsiz da kısır güzel olmaz ki, malzemem eksik şuan evdekilerle yaparsam tatsız olacak kızına kısır sözüm olsun başka zaman yapıyım dedim, çıkıp alamam da yanımda para yok napiyim
Kısıri istiyormuşda keşke evinde yapiversymis diye düşünürdm malum çocuklarla bir sy yapılmıyor
Bende öyle düşündüm ama samimiyetimize güvendi herhalde neyse artık çaya çevirdik bu seferlik böyle oluversin
412,300 soru
12,411,424 cevap
44,853 kullanıcı