+2 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde (1,911 puan) tarafından

Kızlar ben arkadaşları kahveye cagirmistim tamam dediler kahvenin yanına kek yapacaktım sadece. Arkadaşın biri demiş ki benim kız kaç gündür kısır istiyor sende kısır yapalım demiş bende tamam dedim ama malzemem eksik dedim o da ben gelirken getiririm bende var dedi. E şimdi kahvenin yanına kısır ne alaka çaya mı çevirsem yanına börek poğaça falan mı yapsam bilemedim. Napiyim sizce iki arkadaşım gelecek 4 de çocukları var

13 Cevaplar

+3 oy
(2,799 puan) tarafından

Meyve suyu kola falan bişey al kısırin yanına kısır yedikten 10 dk sonra da kahve yaparsın 

(1,911 puan) tarafından

Kisirin yanına ayriyeten birşey yapmama gerek yok dimi daha evi de süpürüp silicem 

(10,540 puan) tarafından

Keki yap işte bide canım zaten yapacakmıssn :)

(1,911 puan) tarafından

Öyle yaptım artık canım sağol 

-Reklam-
+2 oy
(20,344 puan) tarafından

Aynen bence çaya cevir. Kahveyi sonra ikram edersin 

(1,911 puan) tarafından

kek yaptım yufka vardı evde onunla da börek yaptım kisiri da o gelince yapicaz bu seferlik böyle oluversin artık 

(20,344 puan) tarafından

Ee daha ne bacım yeter de artar

+2 oy
(1,763 puan) tarafından

Keki yap kısır yap birde çay demle tamam

(1,911 puan) tarafından

Öyle yaptım canım bu seferlik böyle oldu artık :)

+1 oy
(3,330 puan) tarafından

Malzemen varsa kısırın yanına bide börek yap çayla ikram et kekide koyarsın. Kahveyide cikolatayla ikram edersin ben olsam öyle yapardım 

(1,911 puan) tarafından

Hazır yufka vardı onunla börek yaptım kek yaptım kisiri da o gelince yapicaz artık bu seferlik böyle oldu :) 

+1 oy
(18,774 puan) tarafından

Bir kek bir kısır yeter (bunların yanına çay iyi gider) sonra kahve ikram edersin yanına çikolata lokum vs koyarsın 

(1,911 puan) tarafından

Öyle yaptım canım sağol :)

0 oy
(353 puan) tarafından

Kahve dediğin içmesi 2-3 dakika bişey . Böyle acele uğrayıp gitmeyeceklerse kahve çok yavan kalıyor. Ben olsam çay yaparım yanına neyim varsa koyarım . Kalkmadan bi kahve yanına çikolata falan tamam . 

(1,911 puan) tarafından

Çocukların okulu benim evin yanında okula çocukları almaya gelince bana uğrayın kahveye demiştim ne zamandır görüşmüyorduk. Çaya döndü artık 

0 oy
(10,540 puan) tarafından

Canım çaya çevirmek istersen yine sadece kek yapsan yeterli. Kısır da yapacaksınız zaten. Ek olarak bişey eklemek istersen buzlukta sarılmış böreğin fln varsa pişirebilirsin

(1,911 puan) tarafından

Hazır yufka vardı onunla börek yaptım artık idare etsinler napalim :)

(10,540 puan) tarafından

Yeter canım daha ne olsun afiyet şifa olsun :)

0 oy
(521 puan) tarafından

Kahvenin yanına çikolata yada lokum ver 

Çayın yanına kısır yap oldu bitti

0 oy
(52,058 puan) tarafından

kek yap yeter

0 oy
(32 puan) tarafından

Zamanın varsa birde kolay bi pogaca yap kek cay demlersin arkasınada kahve yaparsın

0 oy
(982 puan) tarafından

Bence çaya çevir sonra çikolata yada lokumla kahveyi ikram edersin.  Kısırın yanına da kek zaten yapiyormussun birde milföy al pratik olur bi börek yaparsın yeterli bence . Yanında ek olarak turşu domates salatalık doğrarsın 

0 oy
(553 puan) tarafından

Kızının cani kısır istediyse niye evinde yapmamış, seninde malzemem eksik demeni hoş bulmadım, sen çay menüsü yap sonra gitmeyebyakin kahve yaparsın 

(1,911 puan) tarafından

Ama malzemem eksik marul yok nar ekşisi yok bunlarsiz da kısır güzel olmaz ki, malzemem eksik şuan evdekilerle yaparsam tatsız olacak kızına kısır sözüm olsun başka zaman yapıyım dedim, çıkıp alamam da yanımda para yok napiyim 

0 oy
(349 puan) tarafından

Kısıri istiyormuşda keşke evinde yapiversymis diye düşünürdm malum çocuklarla bir sy yapılmıyor 

(1,911 puan) tarafından

Bende öyle düşündüm ama samimiyetimize güvendi herhalde neyse artık çaya çevirdik bu seferlik böyle oluversin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 149 göst.
16 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 83 göst.
22 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 310 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 38 göst.

412,305 soru

12,411,551 cevap

44,863 kullanıcı

Kategoriler