Benim çorap ve çanta takıntım var görünce dayanamıyorum.
Benim oje ve değişik toka takıntım var. Çok severim, fırsatı buldukça alırım.
İsteyerek değil ama evimde oyuncak koleksiyonu olduğu doğrudur özellikle Hot wheels arabaları 😂
Al benden de o kadar 😂😂
Bizim evde aynı durumda her yerden minik minik araba çıkıyor yaa:)
Koleksiyon mu bilmiyorum ama bir sürü kupam var 😊
Bana da doğum günümde komşum almış 2 gün önce 🥰
Ayy ne güzel düşünceli komşu 💗
Sağolsun bende çok mutlu oldum 🤍🌸
Tabi canım insan mutlu olur güle güle kullan canım
Teşekkür ederim canım 🌸
Benim yok ama koleksiyonu olanlar çok hoşuma gidiyor.Bir şeylere değer bağlamış, hevesli hevesli biriktirmiş. Çok güzel bir şey
Kahve fincanı bayılırım ama şey vardır bnde mesela bir eve gittim nazimin geçtiği bı yerse tek fincan isterim tek olacak ama bir sürü tek fincanim var 😄😄😄😄
Çanta ayakkabı tabi topulu alırım giymem😂😂
Benim günlük takılan örtülere takıntım var çok seviyorum ama evde çok barındırmiyorum genelde sevdiklerime alıp hediye etmeyi seviyorum
Günlük takılan örtü ne kız
Hani evde taktıklarimiz varya o dur foto atayım 😁
İşte böyle bide desenli olanlarından
Ayakkabi gomlek pantolon😁
Spor ayakkabı takıntım var sadece beyaz cnm
Cok saçma gelebilir ama ıslak mendil kapakları ile kola kapakları biriktiriyorum kızım büyünce etkinlik yaparız diye, birde büyümix kutuları ile hero beyb kavanozlarini😀
Süper fikir ıslak mendil bende biriktiriyim
Çorap demeye gelmiştim 😇 2014 den beri daha öncesi de var ama bazen sıkılıp giyiyorum
Cok fazla saatim var ama artık eski modeller kızıma saklıyorum belki kordon değiştirip kullanmak isterse diye eskiden çok takardim 😁
Saatlerim vardı evlenince çocuk olunca almak istedim alamdim mesela şuan aklımdaki akıllı bir saat 3 tane saatim kaldı...
Kocamın tesbih saat çakmak ayrı ayrı koleksiyonu oğlumun hotwheels araba koleksiyonu var bana sıra gelmiyo onlardan . Koleksiyon sayilirsa benimde pijamam çok sürekli yenisini alırım
Biriktirdiğim tek şey kitap :) Birde evde hiç kullanılmamış çorap çamaşır bulundurmayı seviyorum yedek mantığı ile ama koleksiyon olacak kadar değil.
Galiba bir de cam bardak çay içmek için
Pija
ma, yani 100 tane olsa 101. Yi alırım. Koleksiyon sayılmaz ama aşığım yani
Kız yorumları okudukça bende ekliyorum benimde koleksiyon olacak kadar değil ama dışarı kıyafetinden çok pijama almayı seviyorum
Hiç takıntım yok . Eşimin bekarlıktan kalma çakmak tesbih koleksiyonu var . Bana gereksiz geliyor. 3 4 ayakkabı 3 4 çanta vardır dönüşümlü kullanırım çok kullandıysam veririm çevremde ihtiyaç olana sonra tekrar alırım. Çorab desem kendime nezman desteyle çorap alsam kızımın dolabından çıkar artık aynı giyiyoruz 😄
1,436,700 soru
23,624,652 cevap
306,982 kullanıcı