Kızlar bu gün sünnet oldukvneler bekliyor bizi kaç gün ağrısı olcak
Canım kaç aylık bebeğin benim oğlum da cumartesi olucak
3 aylık canım
Sadece bu gece ağrısı olur
Kaç aylık? Büyük tuvaletinin pipisine değmemesine dikkat et. Yapar yapmaz değiştir. Kremini falan düzenli kullan
Krem vermedi doktor canım gazlı bezi kaynatilmis ilitilmis suyla ıslatıp koymaz sadece
Biz 11 aylık iken sünnet ettirdik hiç bir sorun yaşamadık çok şükür normal yaşantısına devam etti sanki hiç sünnet olmamış gibiydi ilk adımlarını bile o gün attı :)
Maşallah canim bu gün biraz miz miz canım bizimki
Biz 11 aylık iken sünnet ettirdik hiç bir sorun yaşamadık çok şükür normal yaşantısına devam etti sanki hiç sünnet olmamış gibiydi ilk adımlarını bile o gün attı :) sadece kremi sürerken biraz canı yanıyor o kadar
Bize krem vermedi doktor canım sadece kaynatılıp ilitilmis suyu gazlı bezi ıslatıp koy dedi
Aa normalde antibiyotik li krem veriyolar 3gun kullanıyosun o deriyi ileri geri yap yapışma olmasın canım tez vakitte iyilessin insallah
İnşallah canim
43 günlükken sünnet ettirdik. 1 kere bile ağlamadı :) doktor bacoderm(antibiyotikli krem) anestol(uyuşturması için) ve beyaz vazelin vermişti. Pipinin beze Denk gelen yerine üst üste sürüp bezi kapatıyordum hiç ağrısı acısı Olmadı. Anestol gerçekten uyuşturuyor. Üç günde de neredeyse tamamen iyileşmişti
Bize birsey vermedi doktorumuz
Aglıyorsa anestol kullan tavsiye ederim
Bir kere dölleri verdim doktor çok ağrısı olursa diye bir fitil verdi onu da vermedim daha
Oğlum 5 aylık bizde bu ay yaptırmayı düşünüyoruz siz nerde kaç tlye yaptırdınız doktor arayisindayim bende
Biz devlet hastanesinde ücretsiz yaptırdık 5 aylik yapıyorlar mı bilmiyorum bize 3 aya kadar ve 1 yaşında yapıyoruz dediler
İlk gece ağrısı oluyor isterseniz karton bardağı tekerlek şeklinde kesip koyun daha rahat eder ben iki oglumada öyle yaptım
Şu an uyuyor dolven verdim canim
İlk gün ağrısı olmuş tu calpol verdi doktor ağrı için bide krem ve solüsyon verdi pansuman yaptık çabuk toparladı
Bize hiç bir şey vermedi sadece 1 tane fitil o kadar
Fitil de ağrı kesici ateş düşürücü patanox mu adı calpol şurup ile aynıdır içeriği ilave calpol yada parol verme fazla gelir
Fitil kullanmadım canım verdi ama kullanmadım calpol döven dönüşümlü veriyorum
İyileşir bir kaç güne çok geçmiş olsun tekrar
Teşekkür ederim canim insallah
Ilk 2 3 gun agrisi olabilir. Agri kesici surup veya fitil kullanin mutlaka. Ben iki oglumda da fitil kullanmistim sikintisiz atlattik. Korkma zor bi surec degil. Ilaclarini dogru kullanirsan 1 haftaya toparlar.
Bize ilaç verilmedi canim
Bizim doktorumuz iki cocuguma da antibiyotik krem ve agri kesici krem vermisti 10 15 gun kullandik. 3 4 gunde fitil kullandirtti. Agri kesici mutlaka ver. Bir de dikkat et pipisi beze yapismasin. Karton bardak kesip koyabilirsin
Bize gazlı bez koyduruyor doktor ağrı kesici filan vermedi bir fitil verdi ve ağrı olursa calpol ver dedi o kadar evde vardı ondan veriyorum
Tabi doktorun dedigini yapin ama biz hic sarmadik. Her cocugun durumu farkli olabilir ben yanlis yonlendirmek istemem
Bizde sarmiyoruz canın ılık suyla ıslatıyor gazlı bezi ve şapka gibi koyuyoruz bu kadar
İlk 24 saat biraz zorlu ondan sonrası altını değistirirken biraz ağlıyor bide işerken
Özelde mi yapyırdın yoksa devlette?
Krem, fitil, calpol vermedimi
Devlet canım bir tane fitil sadece başka bir şey yok
Sen yinede calpol da ver istersen ama 1 çay kaşıği kadar çünkü ağrısı falan olur yazık çocuğa. Bide eczaneye söyleyin sünnet olan çocuk için krem var diye sana verirler sabah akşam hem ağrı kesiciyi hemde kremi sürersen 10 günde iyileşir. Bide altını her değiştirdiginde gazlı bez ve batikonla temizle
Bende 1 ay önce yaptırdim 5 buçuk aylıktı yaptırdığımda doktor söylemisti bana böyle yap diye . Ama biz evde yaptırdık doktor eve gelip yapti
Ben dolvrn verdim canım uyansın calpol de vercem
412,798 soru
12,428,133 cevap
45,565 kullanıcı