+1 oy
122 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (652 puan) tarafından

Kızlar bu gün sünnet oldukvneler bekliyor bizi kaç gün ağrısı olcak

10 Cevaplar

+1 oy
(523 puan) tarafından

Canım kaç aylık bebeğin benim oğlum da cumartesi olucak 

(652 puan) tarafından

3 aylık canım 

-Reklam-
+1 oy
(5,780 puan) tarafından

Sadece bu gece ağrısı olur 

Kaç aylık? Büyük tuvaletinin pipisine değmemesine dikkat et. Yapar yapmaz değiştir. Kremini falan düzenli kullan 

(652 puan) tarafından

Krem vermedi doktor canım gazlı bezi kaynatilmis ilitilmis suyla ıslatıp koymaz sadece

+1 oy
(874 puan) tarafından

Biz 11 aylık iken sünnet ettirdik hiç bir sorun yaşamadık çok şükür normal yaşantısına devam etti sanki hiç sünnet olmamış gibiydi ilk adımlarını bile o gün attı :) 

(652 puan) tarafından

Maşallah canim bu gün biraz miz miz canım bizimki

+1 oy
(874 puan) tarafından

Biz 11 aylık iken sünnet ettirdik hiç bir sorun yaşamadık çok şükür normal yaşantısına devam etti sanki hiç sünnet olmamış gibiydi ilk adımlarını bile o gün attı :) sadece kremi sürerken biraz canı yanıyor o kadar 

(652 puan) tarafından

Bize krem vermedi doktor canım sadece kaynatılıp ilitilmis suyu gazlı bezi ıslatıp koy dedi

(874 puan) tarafından

Aa normalde antibiyotik li krem veriyolar 3gun kullanıyosun o deriyi ileri geri yap yapışma olmasın canım tez vakitte iyilessin insallah

(652 puan) tarafından

İnşallah canim

0 oy
(13,008 puan) tarafından

43 günlükken sünnet ettirdik. 1 kere bile ağlamadı :) doktor bacoderm(antibiyotikli krem) anestol(uyuşturması için) ve beyaz vazelin vermişti. Pipinin beze Denk gelen yerine üst üste sürüp bezi kapatıyordum hiç ağrısı acısı Olmadı. Anestol gerçekten uyuşturuyor. Üç günde de neredeyse tamamen iyileşmişti

(652 puan) tarafından

Bize birsey vermedi doktorumuz

(13,008 puan) tarafından

Aglıyorsa anestol kullan tavsiye ederim

(652 puan) tarafından

Bir kere dölleri verdim doktor çok ağrısı olursa diye bir fitil verdi onu da vermedim daha 

0 oy
(1,101 puan) tarafından

Oğlum 5 aylık bizde bu ay yaptırmayı düşünüyoruz siz nerde kaç tlye yaptırdınız doktor arayisindayim bende 

(652 puan) tarafından

Biz devlet hastanesinde ücretsiz yaptırdık  5 aylik yapıyorlar mı bilmiyorum bize 3 aya kadar ve 1 yaşında yapıyoruz dediler

0 oy
(136 puan) tarafından

İlk gece ağrısı oluyor isterseniz karton bardağı tekerlek şeklinde kesip koyun daha rahat eder ben iki oglumada öyle yaptım 

(652 puan) tarafından

Şu an uyuyor dolven verdim canim

0 oy
(3,873 puan) tarafından

İlk gün ağrısı olmuş tu calpol verdi doktor ağrı için bide krem ve solüsyon verdi pansuman yaptık çabuk toparladı

(652 puan) tarafından

Bize hiç bir şey vermedi sadece 1 tane fitil o kadar

(3,873 puan) tarafından

Fitil de ağrı kesici ateş düşürücü patanox mu adı calpol şurup ile aynıdır içeriği ilave calpol yada parol verme fazla gelir

(652 puan) tarafından

Fitil kullanmadım canım verdi ama kullanmadım calpol döven dönüşümlü veriyorum

(3,873 puan) tarafından

İyileşir bir kaç güne çok geçmiş olsun tekrar

(652 puan) tarafından

Teşekkür ederim canim insallah

0 oy
(4,552 puan) tarafından

Ilk 2 3 gun agrisi olabilir. Agri kesici surup veya fitil kullanin mutlaka. Ben iki oglumda da fitil kullanmistim sikintisiz atlattik. Korkma zor bi surec degil. Ilaclarini dogru kullanirsan 1 haftaya toparlar.

(652 puan) tarafından

Bize ilaç verilmedi canim

(4,552 puan) tarafından

Bizim doktorumuz iki cocuguma da antibiyotik krem ve agri kesici krem vermisti 10 15 gun kullandik. 3 4 gunde fitil kullandirtti. Agri kesici mutlaka ver. Bir de dikkat et pipisi beze yapismasin. Karton bardak kesip koyabilirsin

(652 puan) tarafından

Bize gazlı bez koyduruyor doktor ağrı kesici filan vermedi bir fitil verdi ve ağrı olursa calpol ver dedi o kadar evde vardı ondan veriyorum

(4,552 puan) tarafından

Tabi doktorun dedigini yapin ama biz hic sarmadik. Her cocugun durumu farkli olabilir ben yanlis yonlendirmek istemem

(652 puan) tarafından

Bizde sarmiyoruz canın ılık suyla ıslatıyor gazlı bezi ve şapka gibi koyuyoruz bu kadar

0 oy
(479 puan) tarafından

İlk 24 saat biraz zorlu ondan sonrası altını değistirirken biraz ağlıyor bide işerken

(479 puan) tarafından

Özelde mi yapyırdın yoksa devlette?

Krem, fitil, calpol vermedimi

(652 puan) tarafından

Devlet canım bir tane fitil sadece başka bir şey yok

(479 puan) tarafından

Sen yinede calpol da ver istersen ama 1 çay kaşıği kadar çünkü ağrısı falan olur yazık çocuğa. Bide eczaneye söyleyin sünnet olan çocuk için krem var diye sana verirler sabah akşam hem ağrı kesiciyi hemde kremi sürersen 10 günde iyileşir. Bide altını her değiştirdiginde gazlı bez ve batikonla temizle 

(479 puan) tarafından

Bende 1 ay önce yaptırdim 5 buçuk aylıktı yaptırdığımda doktor söylemisti bana böyle yap diye . Ama biz evde yaptırdık doktor eve gelip yapti

(652 puan) tarafından

Ben dolvrn verdim canım uyansın calpol de vercem

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 162 göst.
0 oy
7 cevap 69 göst.
0 oy
1 cevap 32 göst.
11 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem_A (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 86 göst.

412,798 soru

12,428,133 cevap

45,565 kullanıcı

Kategoriler

...