Sorum bu
Birkaç gün sonra 4. Yılımız. Bugüne kadar ne o bana aldı ne ben ona. Gereksiz geliyor. Güzel bir yemek, bir kahve yeter :)
Eveeeet bizimde 4 yıl olcak 15 şubatta ♥️♥️♥️♥️
Bizim de 18 şubat :)
Biz 4 yıl bitti bir triko kazak almıştı doğum yapmıştım yeni onun içinde 1 bilezik 3 tane sarı lira hediye etmisti
Bizimde 16 si ya ❤️
Yoo almassa almasin ben kendim diyorum yil donumu yaklasiyo para ver de hediye alayim kendime diye ama ona almiyorum parayi vermesse sıkıntı ama üzülmem cingar cikaririm :)
Yoo biz özel günlerde hediye almayız öyle yani kutlarız birbirimizi tamam
aralık doğum günüm Ocak evlilik yıldönümü
İkisini de unutmaz ama bu sene evlilik yıldönümümü için alma dedim
Onun yerine yemeğe gittik ☺️
Unutmaz ( unutturmam ) 🤣 unutursa da canı sağolsun parası yokmustur unutasi gelmiştir ne diyim adama
Hiç almadı desem
Hatta onun doğum gününde evlendik ben ona alıyorum.. 😄
Sen bensin bizimde düğünle doğum günü 2 gün var ikisini bir kutluyorum 🥳
Tam o gün almıyor çünkü maaşa 1 hafta kalmış oluyor malum ay sonu. Ama maaş yatınca genelde alıyor. Almazsa çenemden kurtulamaz bir ömür
Evet kadın olarak bekliyorum doğum günü ve evlilik yıldönümü benim için önemli ama sevgililer günü yok tanışma yıldönümü falan filan önemsemem
Özel günlerin hatırlanması konusunda biraz hassasım. Hatırlaması kutlaması önceliğim ama hediye de alırsa benden mutlusu olmaz 😂
13 şubat doğum günüm sonraki gün 14 şubat doğum da yaklaştı falan derken bakacağım ne yapacak 😂 yeni evliyiz evlilik yıl dönümümüz 26 mayısta inşallah ☺️
Herhangi bir özel gün kavramım olmadığı için gram umrumda olmaz yılda özel gün diye 2. 3 kere degil her gün özel hissettirmesi bana yetiyor fazla fazla
Üzülmem bana alacağı hediye yada benim alacağım hediye yerine para biriktirir tatil vs yatırım yaparız
İlk yıllarda üzülüyordum ama şimdi umrumda bile değil,ama illa ki yüzüne vururum 😂
para var mi
varsa o almiyorsa sen al farketmiyo
haaaa para yoksa varligina şükret (((( şükredilecek gb deilse ne işin var kac kurtar kendini)))))
Eşim her türlü alıyor asla unutmaz ama almasa bile üzülmem sonradan telafi ediyor
Almıyor üzülmedim
Yok ama dışarda yemeğe gitsek güzel olur
hayır almak zorunda değil zaten ama unutmasın o günü
Üzülmem çünkü kutlamam 😁
Üzülürüm galiba. 11 yılımıza gireceğiz bu zaman kadar hiç boş geçmedi. Ya birlikte bir şeylere karar verdik yemeğe gidelim yada biyerlere diye ya ben evde özenerek yemek hazırladım hediyeleştik. Yada sadece hediye aldık birbirimize ama hiç boş geçmedik birbirimizi. Doğum günlerimizde aynı şekilde. Kızlarımızın doğum günlerini bile es geçmez asla
Bu yıl ikimizde unuttuk oyuzdrn kızmıyorum
411,614 soru
12,391,359 cevap
43,813 kullanıcı