+1 oy
382 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (609 puan) tarafından

Sorum bu

32 Cevaplar

0 oy
(41 puan) tarafından

Almiycagini bilsede insan bekliyo benimki dogum gününde pasta bile almiyo bende almıyorum ona artık akillandim

-Reklam-
0 oy
(176 puan) tarafından

Ben bütün özel günlerin kutlanması taraftarıyım ve bir şeyler yapmazsa da çok üzülürüm kırılırım yani 

0 oy
(1,837 puan) tarafından

3 yıllık evliyiz evlilik tanışma bilmem ne hiçbirini kutlamayız bu gunler disinda da birbirimize bir şeyler alırız sık sık seni seviyorum deriz

0 oy
(216 puan) tarafından

Almıyor öküz üzülmüyorum da onun  yerine  evlilik yıldönümüde iyiki  hayatımıza girdin diyen canım eltilerim alır hediye 😂❤️

0 oy
(5,300 puan) tarafından

Duruma göre değişir :D üzülmem ama üzerim :D hep kendi hediyeni kendin seç garanti olsun der ama onu bile kabul etmem. Seçerken beni düşünmesi beni daha mutlu ediyor

0 oy
(306 puan) tarafından

25 Ocakta 4. yılımızı kutladık. Aslında ben doğum günleri ve yıldönümünü önemserim hediyeleşsek hoşuma da gider. Ama hediye alacak fırsatı bulamadık. Açıkça canım ben sana hediye almadım istediğin bir şey varsa söyle dedi ben de sana almadım sen varsa söyle dedim 😅 yemeğe gittik sadece. Belki eskiden olsa üzülürdüm ama oğlumdan sonra özel günleri unutur bile olduk. Biraz da şeyin farkına vardım her gün bizim için özel. Ansızın alınan bir çiçek, ansızın yapılan bir yemek sen seviyorsun diye yaptım denmesi vs vs bunlar da çok anlamlı. 

0 oy
(7,984 puan) tarafından

Hediye önemli değil ama kutlamasını isterim. 

0 oy
(4,348 puan) tarafından

Hiç üzülmem şimdiye kadar almadık çünkü 😊

0 oy
(1,044 puan) tarafından

Çalışıyorsa almıyorsa evt cok uzulurüm hatta ağlayada bilirim derim yani hic mi değerim yok hic mi hak etmiyor gibisinden şimdiye kadar almış 13 mart evlilik yıl dönümü inşallah o zmn da alır 

0 oy
(217 puan) tarafından

3 yıllık evliyiz evlilik yıl dönümünde hediye almadık baştan söylemiştim ben sadece doğum günümde bişeyler bekliyorum diğer özel günleri hatırlayıp söylemen yeterli diye normal bi günde alınan hediye beni daha çok mutlu ediyor 

0 oy
(359 puan) tarafından

Yemeğe götürsün o benim için hediye ben kendime istediğimi alıyorum zaten boğaz önemli benim için 

0 oy
(308 puan) tarafından

Üzülmem kuzum ya bana iyi olsun sağ olsun takmam böyle şeyleri

İlgili sorular

+1 oy
38 cevap 732 göst.
28 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde hdyemeryem (46 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 394 göst.
13 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Avokado (1,148 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 531 göst.