Belki size saçma gelebilir yine de sormak istedim ben story attığım için mesaj bölümünden kapatmış kırıldım açıkçası siz olsanız kala alirmsnz
Tam olarak neden ne yapmış anlayamadım
Bilmiyorum kırıldım ama
iş yerinde bik bik ötüyorsa normal. ben de olsam sessize alırım.
Anladm teşekkür ederim
Hassas anına denk geldi sanırım Wp olsa neyse ordan önemli şeyler için de ulaşıyoruz ama insta eğlence odaklı müsait olunca bakar zaten
Olabilir neyse artik bi daha yapmazz herhalde 😄 gerçeği instgramini kendimde sildim
Öyle bişey olabiliyo muymus. Yani Instagram'dan artık eşine mesaj göndermeyeceksin öyle mi
Yok gonderirim ama sessize almış gibi
Mesaj kısmına girmeden bildirim gitmiyor
Evt öyle yapmış sadece beni
Küserim direk
Bende öyle yptm😔😔
Çok kırıcı haklısın. Sessize almıs sebebini sor neden öyle yapmıs. İş yerinde fln ortamı müsait değilse belki ondandır.
Ama ne olursa olsun esiyim sonuçta
Çok arka arkaya atiyorsan bilmiştir hshs ben yapınca da eşim bütün gün bakmıyor ben söyleyince bakıyor
Bana kırıcı geldi
Hamile misin hormonlarindan olabilir ben ilkte sinirlenmistim ama şuan komik geldi hatirlayinca
Kiz yok Allah korusun yeni bebeğim var siz böyle mesaj atinca bana da komik geldi
Bence kusulcek durum yok kendinden soğutma komik bile ben bile arkadaşlarım çok arka arkaya atınca daralıyorum hangi birine bakayım diye
Adamı bezdirdin mi kiz ? Eşimde benim wp mesajlarını sessize almisti çok yazıyordum, hiç takılmam yani olabilir.
😄😄biraz olblr ama yinede almaması lazım bence
412,187 soru
12,408,407 cevap
44,714 kullanıcı