+1 oy
182 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (475 puan) tarafından

Gacılar bacılar ve hacılar 😀

Elma sirkesi kan şekerinin oynamasına engel oluyormuş yanı böylece sureklı aclık krızı olmuyormuş  siz kullandınız mı hiç  elma sirkesi dıyet için bide bu sandoloz sakızlıymıs sandoloz da tokluk için kullanıyormuş insanlar eee var  mı ilginiz bilginiz vede fikriniz  yazın buraya 

image

7 Cevaplar

+1 oy
(1,929 puan) tarafından

Bunu bilmiyorum ama eşim bir ara yediklerine dikkat edip sabahları da elma sirkesi içerek göbeğini eritti 😁

(475 puan) tarafından

Kocanın göbeği er idiyse elma sirkesiyle benımkıde erir koz alam bari

-Reklam-
+1 oy
tarafından

kız fena bozdun kafayı sen zayıflamakla😂

bacım az yemedikçe kilo verilmez

önce kan değerlerine baktır tsh a özellikle sonra sıkı bir diyet ve mümkünse spor. 

+1 oy
(6,689 puan) tarafından

ben her sabah icerim suyuma azcik koyarim. yesil sisedeki ev yapimi elma sirkesi annem

yapti. hazirlar midemi yakio. arka taraftakide dukan birasi simdi demledim daha

image

(6,689 puan) tarafından

kuru cildi berden cikardin kiz:)) yagli karma viltliyim ama suaara elim deterjandan ve tozdan cikmio surekli yagit kitap ve kiyafetlerle

ugrasiyorum. cocuk odasina dolap kitaplik falan yaptirfim kendi yatak

odamin dolabini sattim buyuk

bi sifonyer ve komodin yaptirdim falan temizle et yerlestir au bu ellerim perisan kirdi pitir pitir oldu

(1,929 puan) tarafından

O zaman bende evdekini götürsem sıkıntı olmaz demi 😁 çok teşekkür ederim canım 💜

(475 puan) tarafından

Bır yerden okudum da kuru ciltliler daha  zayıf ve daha hızlı kılo verıyormus vücudun kuru olması da yağ salgısının az olmasını gosterıyor falan fılan dedım acaba sende mi oylesın  benımde yağlı cildim

(6,689 puan) tarafından

yik olmaz evde bosta duracagina kolumda dursun dedim bende:) ceyrekle beraber alirsan okadar para verip ipli altin almak koyar insana .:) evdekini goturunce 250 tl ye almisim gibi hissettiriyor

(6,689 puan) tarafından

alla alla valla yeterki kolay kilo vereyim . kuru ciltli kiris burus olmaya razi gelirim:))

0 oy
(1,572 puan) tarafından

Elma sirkesi (içinde parçacıklı olan özellikle) sabahları aç karına içildi mi çok faydalıymış. Kaynım herkese hediye olarak almış sağolsun 😇hiç aç karınla içmedim ama salatalarda güzel oluyor. 

(475 puan) tarafından

Kaynın nıye sirke alıyor kız hedıye olarak 🤣🤣

(1,572 puan) tarafından

😅ya sağlıklı şeylere çok meraklı. Sever böyle arasın araştırsın, şu yiyecek buna iyi geliyormuş falan deyip alır dener. Sağolsun o gün tüm aile toplanmıştık baktım hepimize 'hakiki 'elma sirkesi almış. 🤗

(475 puan) tarafından

Kız senın kaynın aynı ben   gece gündüz bsıyler arastırıp en ıyısını alır denerim takıntım var  . 

Benım kocam da  asla asla anlamaz sevmez denemez bıle asırı kıl ve  saçma bulur ve bu yüzden çok kavga edıyoruz  ben ısterdım kı oda benım gıbı olsun    ben heyecanla denerim hemen ama o yüzüne bile bakmaz  

(1,572 puan) tarafından

Kaynım vê eltim neyseki aynı fikirdeler. Eşiniz size manî olmuyorsa yine iyi. 

0 oy
(5,820 puan) tarafından

Organik elma sirkesi yemeklerden once icince sindirime yardimci oluyo. 

Tek basina kilo vermeye bi faydasi yok. Ben yediklerime dikkat ettigim donemde sabahlari 1 tatli kasigi icerdim. 1 ayda 3 kg verdim. 

Gecen ayda yine 1 ay kullandim saldigim bi donemde annem vs geldi baya yedim yani hemen 2 kg almisim :( 

Kilo vermek istiyosaniz az yiyeceksiniz aksam yemegini de mumkunse 5 ten once yiyin.

0 oy
(9,676 puan) tarafından

Etkili canım az karnına bira isatahi kapatıcı ve yağ yakıcı 

0 oy
(179 puan) tarafından

Açlığı bastırır mı bilmiyorum ama ben diyetisyene gitmiştim bana sabah aç karna bir bardak ılık suya biraz elma sirkesi koyup iç demişti. Yağ yakımını hızlandırıyor. Benim göbeğim hemen erimişti zaten azcık vardı 🤣

(475 puan) tarafından

PPekı her sirke olur mu yoksa bı marka önerin var mı

(179 puan) tarafından

Yo normal bir marka alabilirsin 😊

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 149 göst.
0 oy
6 cevap 176 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Kevokimmm (958 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 204 göst.
29 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bbbir garip yolcuu (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
7 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Isra (66 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,687 soru

23,624,555 cevap

306,980 kullanıcı

...