0 oy
290 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (999 puan) tarafından

Merhaba anneler

Sezeryan günümü aldım 7 martta oğluşum geliyor🥹❤️

2. Sezeryanım olacak çok heyecanlıyım hemde korkuyorum 

İlk çocuğuma yetememekten ilgilenememekten ihmal etmekten korkuyorum en çokta 

Gaziantep Şehir hastanesinde doğum yapacağım 

Bu hastahanede doğum yapan var mı odalar tek kişilik oluyor mu yanımda eşim kalabilir mi bunları sormak aklıma gelmedi hastahanede 

Şehir hastanesinde doğum için bir ücret ödeniyor mu bilginiz var mı

14 Cevaplar

0 oy
önce (7,803 puan) tarafından

Hayırlısıyla kucağına al canım ❤️🙏

Bende şubat 24 ünde alıcam inşallah kucağıma oğluşumu 

önce (999 puan) tarafından

Amin canımmm sende sağlıkla kucağına al bebişini 

Az kalmış sanada❤️

-Reklam-
0 oy
önce (3,640 puan) tarafından

Çok sevindim. Kız 8 i de güzel olurmuş hem dünya kadınlar günü hem nikah günüm hahaha sağlıkla gelsin minik ❤️🧿

Benimde kaynanamın doğum günü 8 mart😃😃

önce (3,640 puan) tarafından

Sen 7 de kal bacım 😄 gerçi kaynanan iyiyse sevinirdi

Kaynanam yüzüme karşı iyi arkamdan dedikodumu yapar😃

0 oy
önce (1,827 puan) tarafından

Saglıkla al kucağına canım geçen yıl 8 marttada ben doğum yapmıştım 🥲

Amin canım teşekkür ederim 

Yaa sizinde doğum gününüze az kalmış❤️🥹

önce (1,827 puan) tarafından

Evet şaka maka 1 yıl çok çabuk geçti okadar çabuk büyüyorlarki keşke hep bebek kalsalar 🥲

Evet gerçekten de öyle zaman çok kıymetli o kundaktaki hallerini çok özlüyorum kızımın 

0 oy
önce (2,802 puan) tarafından

Belki 7 marta kadar beklemicek çocuk sancıların gelicek belki ona göre önlemini al hazırlıklarını yap canım ☺️

Çok haklısın canım dolabını yıkadım ütüledim düzenledim sadece hastane çantası kaldı onuda yapacağım 

0 oy
önce (2,360 puan) tarafından

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰

Amin sağolasın canım

0 oy
önce (307 puan) tarafından

Sağlıkla Gelsin inşallah ❤️ 

Amin inşallah ❤️

0 oy
önce (1,958 puan) tarafından

image

Bende dün aldım oğlumu kucağıma şükür herşeyi iyi ama göğsümden inmiyor asla indirdiğim an ağlamaya başlıyor acmi degilmi çözemedim sütüm geliyor gibi hemşireler var diyor bilmiyorum😞

Ayyy çok duygulandım bir an yorumunu görünce Allah analı babalı büyütsün inşallah 

Sezeryanla mı oldu süreç nasıl geçti 

Sütün eve gidince çoğalır canım hastanedeyken benimde azdı emzirdikçe çoğalır inşallah

0 oy
önce (236 puan) tarafından

Hayırlısıyla kucağınıza alın insallah benimde ilk doğumum olucak Mart sonu Nisan başında korkmam gerekiyor ama korkmuyorum bir an önce kucağıma almak istediğim için mi nasıl bir acı bilmedigim için mi bilmiiyorum

Doğum sırasında sancı olmuyor ameliyattan sonra ameliyat ağrısı oluyor gülmek bile ağrı veriyor hele hapşırmayı söylemiyorum bile 

Sezeryan oldunuz sanırım normal doğum da sancılar giriyor ya ben ondan bahsediyorum eğer normal olursam bilincinde olmak isterim o yüzden 

önce (1,738 puan) tarafından

Adet ağrısı ile gaz sancısını birlikte yaşıyormuşum gibi hissetmiştim hatta ilk başta doğum sancısı olduğunu anlamamıştım o gece üstüm açık uyumuştum çok afedersin ishal oldum sanıp uykudan uyanıp hemen tuvalete koşmuştum geçmeyince duşa girmiştim yalancı sancı zannedip, şiddeti artınca hastaneye gitmiştim doğum kanalına girmiş doğum başlamış demişti doktor . Son saatlerde şiddeti daha da artmıştı tabi, şimdi nasıl bir his olduğunu ifade edemiyorum ama sen de anlarsın süre tutarsın düzenli aralıklarla o sancı gelince anlarsın doğum sancısı olduğunu 

Benim bebeğim ters duruyor arada ben suyumun gelmesini beklesem normal doğumu beklesem tehlikeli olur mu acaba 

önce (1,738 puan) tarafından

Bebeğin pozisyonu ters ise sezeryana alırlar o riske girmezler canım kaçıncı haftadasin bebek doğum pozisyonu aladabilir son haftalara kadar belli olmaz, benimki 35 36da hala makat gelişti, sonradan baş geliş pozisyonuna geldi

0 oy
önce (17 puan) tarafından

Kaç haftalık hamilesiniz 

34+4  haftalık hamileyim

Aaa aynı haftayiz bende yarın gidicem bakalım ama bugün çok sancım var bakalm hayırlısı benm 4 gebeligim

Sancın varsa hemen git canım Allah korusun acil müdahale gerekebilir

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah❤️

Amin canm inşallah bakalım dayanmaya çalışıyorum eğer olmazsa giderim ama kendi doktorum olsun istiyorum o yüzden sabahı beklemek istiyorum 

0 oy
önce (1,149 puan) tarafından

Ayyy belki bende o sıralarda doğum yapmış olurum 🥰 sağlıkla al inşallah kucağına canım ❤️

Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

0 oy
önce (262 puan) tarafından

Sağlıkla alın kucağınıza inşallah, kaç haftalıksınız ki gün verdi?

Amin sağolasın canım 34+4 haftalığım 

0 oy
önce (2,252 puan) tarafından

Bende 34 hafta oldum bugün benim de ikinci sezeryan ve gaziantep te oturuyorum 😊🫣 şehir hastanesinde ücret alınmıyor ama ben bir defa poliklinik e bir defa acile gittim memnun kalmadık ilgisizlerdi ben bossan hastanesinde kontrole gidiyorum erken doğum riskim var36 da alınacak büyük ihtimal

Yaa ben özele gidiyordum amerikan ve tammede hiç memnun kalmadım ilk doğumum tammedde oldu yemin ettim birdaha özele gitmemeye şehir hastanesine gitmeye başladım ben memnun kaldım

0 oy
önce (2,085 puan) tarafından

Uygulama göre benm de 7 Mart Erken de gelebilir 

Kaç haftalıksin ki

34+5 haftalık olduk bu gün🙂

0 oy
önce (736 puan) tarafından

Sehir hastanesinde bir odada iki kişi kalıyor eger tek oda istiyor iseniz belli bir miktar para vermeniz gerekiyor 1500 2000 arası

Yaa iyiymiş canım valla tek olsunda ne kadar derlerse veririm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 65 göst.
24 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Kizinaasikbiranne (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 113 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde mathildaa (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 134 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde emyy (5,125 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
25 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,195 soru

12,408,538 cevap

44,720 kullanıcı