Hanimlar sorum yukarida.
Kilomdan dolayi diger egzersizleri uygulamak cok daha zor. Leslieyi burdan gormustum bugun bakiyim dedim daha iyi yapiyorum. Sizce leslie mi yapayim diger egzersizleri mi ? kanal onerisi istiyorum.
Leslie yapıyorum ben zaten bir tane yapan var yabancı bir kadın 3 mil yapıyorum
Tamam yuruyus yapamadigim gunlerde 40 dakikalik yani 3mil olani uyguliyim .olur dimi oyle
Yoksa hem yuruyus hem leslie mi bir gunde
Sabah 45 akşam 45 yap yapabiliyorsan
Veya hem yürüyüş hem 3 mil çok iyi olur
Tamam sabah yuruyus aksam leslie yapayim o zaman. Surekli leslie yaparsam pes edebilirim. Tesekkur ederim 🌸
Leslie çok iiyi ama sjsj yürüyüş için usenebilirsin bu soguklsrsa
Yuruyus iyi geliyo ya. Kulaklik takip yuruyorum tek sikinti burasi kucuk bi ilce her zaman ayni yerlerden gecmek utandiriyo beni. Insanlar her gun bosu bosuna gezmeye ciktigimi dusunecek diye
Leslie yapıyorum 15 dakikalik yapıyorum vücudumu zorlamak istemiyorum biraz alışıp 3 mil 40 dakikalık olana gecicem
Evet fazlası biraz zorlayıcı olabilir ilk zamanlar için. Bugün 30 dakika yaptım ama sonlara doğru zorlandım. Vücut alışınca sorun olmaz bence. Deneyeyim bakalım. Teşekkür ederim yorum için.
Evet canım rica ederim bol eksiler 🥰🤣
Leslie classic 2 mile var Jordan rose yapıyor 30 dk.. Ben onu yapıyorum 6 aydır diyetteyim ve 6 aydır düzenli yapıyorum tabi artık 30 dk yetmiyor son 15 dakikayı 3 kere yapıyorum ve 86 kilodan 64 e indim.. Gayet memnunum başka sporlar aramadım.. Heryerim inceldi sadece sezaryen göbeği kaldı o da yavaş yavaş gidiyor.. Aynen devam ediyorum her sabah yapıyorum.. 55 kilo olana kadar sıkı bir şekilde devam.. daha sonra ara ara yapacağım kilomu korumak için..
Diyetle destekliyor musunuz peki ?
30 dakika neden yetmiyor ki ya? Senin fikrin mi yoksa süreyi uzatmamız mı gerek?
411,613 soru
12,391,380 cevap
43,818 kullanıcı