+1 oy
76 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (57 puan) tarafından

Hanimlar sorum yukarida.

Kilomdan dolayi diger egzersizleri uygulamak cok daha zor. Leslieyi burdan gormustum bugun bakiyim dedim daha iyi yapiyorum. Sizce leslie mi yapayim diger egzersizleri mi ? kanal onerisi istiyorum.

3 Cevaplar

+1 oy
önce (319 puan) tarafından

Leslie yapıyorum ben zaten bir tane yapan var yabancı bir kadın 3 mil yapıyorum 

önce (57 puan) tarafından

Tamam yuruyus yapamadigim gunlerde 40 dakikalik yani 3mil olani uyguliyim .olur dimi oyle

Yoksa hem yuruyus hem leslie mi bir gunde

Sabah 45 akşam 45 yap yapabiliyorsan 

Veya hem yürüyüş hem 3 mil çok iyi olur

Tamam sabah yuruyus aksam leslie yapayim o zaman. Surekli leslie yaparsam pes edebilirim. Tesekkur ederim 🌸

Leslie çok iiyi ama sjsj yürüyüş için usenebilirsin bu soguklsrsa

Yuruyus iyi geliyo ya. Kulaklik takip yuruyorum tek sikinti burasi kucuk bi ilce her zaman ayni yerlerden gecmek utandiriyo beni. Insanlar her gun bosu bosuna gezmeye ciktigimi dusunecek diye

-Reklam-
0 oy
önce (4,462 puan) tarafından

Leslie yapıyorum 15 dakikalik yapıyorum vücudumu zorlamak istemiyorum biraz alışıp 3 mil 40 dakikalık olana gecicem 

Evet fazlası biraz zorlayıcı olabilir ilk zamanlar için. Bugün 30 dakika yaptım ama sonlara doğru zorlandım. Vücut alışınca sorun olmaz bence. Deneyeyim bakalım. Teşekkür ederim yorum için.

önce (4,462 puan) tarafından
+1

Evet canım rica ederim bol eksiler 🥰🤣

0 oy
önce (60 puan) tarafından

Leslie classic 2 mile var Jordan rose yapıyor 30 dk.. Ben onu yapıyorum 6 aydır diyetteyim ve 6 aydır düzenli yapıyorum tabi artık 30 dk yetmiyor son 15 dakikayı 3 kere yapıyorum ve 86 kilodan 64 e indim.. Gayet memnunum başka sporlar aramadım.. Heryerim inceldi sadece sezaryen göbeği kaldı o da yavaş yavaş gidiyor.. Aynen devam ediyorum her sabah yapıyorum.. 55 kilo olana kadar sıkı bir şekilde devam.. daha sonra ara ara yapacağım kilomu korumak için.. 

önce (2,363 puan) tarafından

Diyetle destekliyor musunuz peki ?

30 dakika neden yetmiyor ki ya? Senin fikrin mi yoksa süreyi uzatmamız mı gerek?

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 79 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Asabii (555 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 747 göst.
3 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ogluşumm❤ (518 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 444 göst.
28 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Yoinvers (57 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 345 göst.
24 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,613 soru

12,391,412 cevap

43,824 kullanıcı

Kategoriler

...