0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (1,004 puan) tarafından

Hayırlı Akşamlar kızlar , son zamanlarda çok fazla yaşadığım bir durumdan bahsetmek istiyorum, şöyle oturuyorum bir diyorum diyelim biri suyu açtı o suyun sesinde yada birisi yürüyor yürüyenin ayak sesinden biri burnunu çekse sesinden , su damlasa şıp sesinden bile gıcık oluyorum duyunca reflesk olarak bağırasım geliyor , tutuyorum kendimj kendi kendime tepki vermezsem kendjmj sıkıyorum. Sanırım tahammül üm kalmamış varmı bana bir öneriniz yorumlarınızı bekliyorum.

4 Cevaplar

+1 oy
(20,550 puan) tarafından

Bana takıntı gibi geldi sanki 

(20,550 puan) tarafından

Onemsememeye çalışarak. Bu seslerin doğal sesler olduğunu dusunerek. Bence tabi. Aklıma bu geldi ama 

(1,004 puan) tarafından

Anladım , yanj öyle bir şey ki evde çocuk diyelim gitti diğer odanın kapısını açtı yada aldı bardağı masaya koydu o sesten bile gıcık oluyorum tövbe tövbe yarabbim.

(20,550 puan) tarafından

Bu durum sürerse psikolojik destek alman gerekebilir

(1,004 puan) tarafından

Anladım Canım , hatırlarsan seninle bir post açmıştın kayınvalidenin bakımı ile ilgili anlatmıştım yaşadıklarımı sanırım onlarında etkisi var. Annem i anlatmıştım yatalak ve vefat süreci . 

(20,550 puan) tarafından

Evet dostum hatırlıyorum. Allah'ım rahmet eylesin. Ama doğru dediğin gibi bu seni çok yipratmistir. Ondan olabilir. Psikolojik destek alman çok iyi olur bence. Bugün kayınbiraderim de diyordu benim de gitmem lazım diye.  Çok zor bı süreç 

-Reklam-
+1 oy
(1,346 puan) tarafından

Mizofoni deniyor buna. Psikolojik olabilir. Destek alabilirsiniz belki. 

(1,004 puan) tarafından

İlk defa duydum araştırayım Google dan neymiş. 

+1 oy
(1,103 puan) tarafından

Ben ergenken vardı biri yemek yerken ses çıkarırsa tabağı başına geçiresim gelirdi uyurken kıpırdama sesi gelince kalkıp dövesim gelirdi burun çekme sesi kulağıma bi acayip gelirdi sonra kendi kendine geçti ya artık önemsemiyorum nasıl geçer bilmem ama benim ki kendiliğinden kayboldu 😂

(1,004 puan) tarafından

😂😂😂

(1,004 puan) tarafından

O zaman bende ikinci ergenlik yaşıyorum ay çok zor ama ya, bak şuan kız mutfakta yani büyük 14 yaşında birşeyler yedigini duyuyorum poşet sesine gıcık oluyorum.

(1,103 puan) tarafından

Yok kız ergenlikle alakalı değil bu her yaşta olabilir bi adı vardı da neydi tam bilmiyorum ama aşırı huylanırdım ya biz 5 kardeştik dördümüz aynı odada yatardık ben en büyükleriyim kardeşim altına kaçırdığı için annem çarşafın altına naylon sererdi alez o zaman çok yaygın değildi kardeşim kıpırdama yaptıkça ses gelirdi birgün kıpırdama dedim sonra biraz durdu kıpırdama dedim yine kıpırdadı en son kıpırdama artık diye bağırdım sonra korka korka yavaş bi şekilde kıpırdamaya çalıştı bende şalter attı kalktım bi güzel dövdüm hahahaha kardeşim hala anlatıyor önceden deliydin diye 😂😂😂

(1,004 puan) tarafından

Kız beni anlattın nerdeyse kalkıp dövesim geliyor ses yapanı , peki sonra nasıl geçti sende bu durum?

(1,103 puan) tarafından

Valla inan bilmiyorum ne zaman geçti farketmedim bile hatta geçen gün aklıma geldi önceden seslere dayanamayan ben ne zaman duyarsız hale geldim dedim kendi kendime gerçekten bilmiyorum ama bi an da geçti 

(1,103 puan) tarafından

Şimdi sadece şu var oğlum aşırı hastalık geçirdi bronşiti bir ay çekti sürekli burun tıkanıklığı yaşardı o zaman çok üzülüyordum rahat uyuyamazdı hastalıklarının bitmesi bir seneyi geçti ama geçen burnu tıkandı nefes alamıyordu birden stres geldi bana eşime söyledim çok hastalandığı için olmuştur dedi 

0 oy
(2,462 puan) tarafından

Bir ara ben öyleydim şükür o kadar kalmadı ama şu hastalık harici balgam çıkartma sesinden de çıkarandanda nefret ediyorum direk yani 🤬 heleki şu sokakta ö küz gibi hunharca tüküren p islik m ikroplar ıyhhh gırtlaklayasım geliyor böyle enseden tutup yerden o çıkardığını geri ağzına aldırıp yutturasım ağzınıda yapıştırıcıyla yapıştırasım geliyor 😵‍💫

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 61 göst.
0 oy
21 cevap 605 göst.
15 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simanur tunc (1,330 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 196 göst.
0 oy
5 cevap 132 göst.
31 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Fatma1112 (462 puan) tarafından soruldu

413,728 soru

12,454,108 cevap

46,418 kullanıcı

Kategoriler

...