Günaydın uyanmış olmalısınız diye tahmin ediyorum bu saatte uyuyayanin küçük bebesi yoktur yada eşten şanslıdır 😀 üç günlük programıma devam ediyorum ve tabiki kahvaltımı yulaf ve yumurta ile yapıyorum yulaf sevmeyenler için iyi bir öneri siz ne yapıyorsunuz ❤️
Afiyet olsun bndr çocuklara kahvaltı yaptırdım bulaşıkları yıkadım kendime kahve yaptım oturuyorum
O ellerine sağlık ben kahveye geçmedim oğlumu daha yeni uyuttum şimdi kahvaltımı falan toparlayıp dışarı çıkacağım
Teşekkür ederim bnde çok şükür kahve sonrası ev işlerini hallettim bitti sayılır kolay gelsin sana da 🤗
Ben de bitirdim geldim şimdi 😀
🤗🤗🤗😁😁🤗😁😁😁🤗😁🤗
Kahvaltı iyide o meyve suyu olmamış 😄
Taze sıktım kız greyfurt portakal limon 😀
Afiyet olsun canım uyandım ama daha yatak keyfi yapiyorum birazdan çıkıp kahvaltı hazırlayacam
Sağ ol canım biz babamızı gönderdik çocuklarla oturduk zl
Benimde eşim sabah 6 da gidiyor kızımda daha uyuyor bende yeni kalkacam
Bizimki 9 gibi gidiyor her gün ama bugün kahvaltı yapmak istemedi ofiste annem hazırlar ona annem de oraya geçmişti ben şimdi çocuklarla birlikte kahvaltımı yaptım oğluşumu da uyuttum evimi toplayıp sahile hava almaya gitmeyi planlıyorum
Oh mis bende kahvaltımı yapıp ev işleri klasik
Aynen ben de bitirip geldim
Afiyet olsun 5.30 dan beri ayaktayız yaptık kahvaltımızı normalde ben yemezdim ama bugün bende yaptım şimdi uyursa oğlum uyumak istiyorum çok uykum var 😴 üzerine hem hasta hemde hamileyim iyice bitiriyor bu yorgunluklar beni iki saatlik uykuyla duruyorum
Hamileyken ikinci bir çocuk bakmak gerçekten çok zor kızım 16 aylıktı doğuma giderken ve 16 ayda çekmediğim O son bir ayda çekmiştim belimin ağrılarını söylemiyorum bile seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun kolay kurtul inşallah
Aminn Allah razı olsun evet cidden tekken hamilelikte iyi geçiyor ama şuan hamileliğimde eziyet gibi. Oğlumda durmayan çocuk bu yüzden iyice eziyet oluyor insaAllah her şey güzel olur.
Korkma canım ya Allah yardım ediyor bir şekilde benimki de çok küçüktü ama oldum şimdi yaşına girecek geçti gitti
Günaydın Ablam saat 7 de kahvaltı yaptım işlerimi yaptım Miss Gibi Ve Soban üstüne kuru fasulye koydum 🥰😊
Oh ellerine sağlık ay nelezzetli olur o
Afiyet olsun yedim birşeyler antibiyotik içicem
Geçmiş olsun canım hasta mısın
Dişten dolayı içiyorum canım
Dis agrisı her şeyden daha beter geçmiş olsun
Kız sen neyine diyet yapiyosun tüüü Allah seni🤣 ben de kahvaltı sofrasında ne varsa gömdüm🤣
Deme öyle deme yaz geliyor 3 gündür çok sıkı programdayım hem spor hem sağlıklı besleniyorum sezeryan göbeğini komple eritip yaza o şekilde gireceğim 😀
Helal olsun 😊
Evet ya fark ediyor kendimi yorgun hissediyordum bak birkaç gündür çok daha dinç hissediyorum
Allah Allah senden tüyoları alayım gorusunce o zaman
Günaydın canım. Afiyet olsun. Çoktan uyandım. Dünden kalan bulaşıklar vardı onları yıkadım. Sobamı boşalttım doldurdum yaktım. Çamaşır vardı 3 makine onları astım. Birazdan 4. Makineyi atacam. Kahvaltı yaptık. Şimdi bulaşıkları yıkayacam. Minderleri kaldırmıştım. Odayı süpürüp minderleri tekrar dizecem. Yetisirsem WC yi de yıkayacam. Yetismezsem geldikten sonra yıkarım orayı da.
Günaydın canım o ellerine sağlık benden kahvaltıdan sonra hiçbir şey yapmadım sadece spor yaptım şimdi paşamı uyuttum kalkıp iftara gideceğim öğleden sonra da senelerdir direksiyona geçmiyordun dün esim vardı gayet rahat kullanıyorum unutmamışım kullanmayı sahile çıkıp hava alacağım 😀
Afiyet olsun bebiş bizde yeni kahvaltı yapıyoruz.
Afiyet olsun canım
Günaydın bacım anca bebeyle uğraşıyorum ben de
1,493,185 soru
24,397,709 cevap
349,884 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın