+2 oy
272 göst.
Diğer kategorisinde (188 puan) tarafından

Günaydın uyanmış olmalısınız diye tahmin ediyorum bu saatte uyuyayanin küçük bebesi yoktur yada eşten şanslıdır 😀 üç günlük programıma devam ediyorum ve tabiki kahvaltımı yulaf ve yumurta ile yapıyorum yulaf sevmeyenler için iyi bir öneri siz ne yapıyorsunuz ❤️

image

10 Cevaplar

+1 oy
(2,270 puan) tarafından

image

Afiyet olsun  bndr çocuklara kahvaltı yaptırdım bulaşıkları yıkadım kendime kahve yaptım  oturuyorum  

(188 puan) tarafından

O ellerine sağlık ben kahveye geçmedim oğlumu daha yeni uyuttum şimdi kahvaltımı  falan toparlayıp dışarı çıkacağım

(2,270 puan) tarafından

Teşekkür ederim  bnde çok şükür kahve sonrası  ev işlerini hallettim  bitti sayılır  kolay gelsin sana da 🤗

(188 puan) tarafından

Ben de bitirdim geldim şimdi 😀

(2,270 puan) tarafından

🤗🤗🤗😁😁🤗😁😁😁🤗😁🤗

-Reklam-
+1 oy
(3,436 puan) tarafından

Kahvaltı iyide o meyve suyu olmamış 😄

(188 puan) tarafından

Taze sıktım kız greyfurt portakal limon 😀

0 oy
(4,128 puan) tarafından

Afiyet olsun canım uyandım ama daha yatak keyfi yapiyorum birazdan çıkıp kahvaltı hazırlayacam 

(188 puan) tarafından

Sağ ol canım biz babamızı gönderdik çocuklarla  oturduk zl

(4,128 puan) tarafından

Benimde eşim sabah 6 da gidiyor kızımda daha uyuyor bende yeni kalkacam 

(188 puan) tarafından

Bizimki 9 gibi gidiyor her gün ama bugün kahvaltı yapmak istemedi ofiste annem hazırlar ona annem de oraya geçmişti ben şimdi çocuklarla birlikte kahvaltımı yaptım oğluşumu da uyuttum evimi toplayıp sahile hava almaya gitmeyi planlıyorum

(4,128 puan) tarafından

Oh mis bende kahvaltımı yapıp ev işleri klasik 

(188 puan) tarafından

Aynen ben de bitirip geldim 

0 oy
(137 puan) tarafından

Afiyet olsun 5.30 dan beri ayaktayız yaptık kahvaltımızı normalde ben yemezdim ama bugün bende yaptım şimdi uyursa oğlum uyumak istiyorum çok uykum var 😴 üzerine hem hasta hemde hamileyim iyice bitiriyor bu yorgunluklar beni iki saatlik uykuyla duruyorum 

(188 puan) tarafından

Hamileyken ikinci bir çocuk bakmak gerçekten çok zor kızım 16 aylıktı doğuma giderken ve 16 ayda çekmediğim O son bir ayda çekmiştim belimin ağrılarını söylemiyorum bile seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun kolay kurtul inşallah

(137 puan) tarafından

Aminn Allah razı olsun evet cidden tekken hamilelikte iyi geçiyor ama şuan hamileliğimde eziyet gibi. Oğlumda durmayan çocuk bu yüzden iyice eziyet oluyor insaAllah her şey güzel olur. 

(188 puan) tarafından

Korkma canım ya Allah yardım ediyor bir şekilde benimki de çok küçüktü ama oldum şimdi yaşına girecek geçti gitti

0 oy
(389 puan) tarafından

Günaydın Ablam saat 7 de kahvaltı yaptım işlerimi yaptım Miss Gibi Ve Soban üstüne kuru fasulye koydum 🥰😊

(188 puan) tarafından

Oh ellerine sağlık ay nelezzetli olur o

0 oy
(701 puan) tarafından

Afiyet olsun yedim birşeyler antibiyotik içicem

(188 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım hasta mısın

(701 puan) tarafından

Dişten dolayı içiyorum canım 

(188 puan) tarafından

Dis agrisı her şeyden daha beter geçmiş olsun

0 oy
(20,526 puan) tarafından

Kız sen neyine diyet yapiyosun tüüü Allah seni🤣 ben de kahvaltı sofrasında ne varsa gömdüm🤣 

(188 puan) tarafından

Deme öyle deme yaz geliyor 3 gündür çok sıkı programdayım hem spor hem sağlıklı besleniyorum sezeryan göbeğini komple eritip yaza o şekilde gireceğim 😀 

(20,526 puan) tarafından

Helal olsun 😊

(188 puan) tarafından

Evet ya fark ediyor kendimi yorgun hissediyordum bak birkaç gündür çok daha dinç hissediyorum

(20,526 puan) tarafından

Allah Allah senden tüyoları alayım gorusunce o zaman 

0 oy
(17,497 puan) tarafından

Günaydın canım. Afiyet olsun. Çoktan uyandım. Dünden kalan bulaşıklar vardı onları yıkadım. Sobamı boşalttım doldurdum yaktım. Çamaşır vardı 3 makine onları astım. Birazdan 4. Makineyi atacam. Kahvaltı yaptık. Şimdi bulaşıkları yıkayacam. Minderleri kaldırmıştım. Odayı süpürüp minderleri tekrar dizecem. Yetisirsem WC yi de yıkayacam. Yetismezsem geldikten sonra yıkarım orayı da. 

(188 puan) tarafından

Günaydın canım o ellerine sağlık benden kahvaltıdan sonra hiçbir şey yapmadım sadece spor yaptım şimdi paşamı uyuttum kalkıp iftara gideceğim öğleden sonra da senelerdir direksiyona geçmiyordun dün esim vardı gayet rahat kullanıyorum unutmamışım kullanmayı sahile çıkıp hava alacağım 😀

0 oy
(8,141 puan) tarafından

Afiyet olsun bebiş bizde yeni kahvaltı yapıyoruz. 

(188 puan) tarafından

Afiyet olsun canım

0 oy
(3,741 puan) tarafından

Günaydın bacım anca bebeyle uğraşıyorum ben de

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 289 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Elmali turtam (241 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 274 göst.
7 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 827 göst.
23 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde kmeltem86gmail.com (46 puan) tarafından soruldu

413,298 soru

12,443,691 cevap

46,076 kullanıcı

Kategoriler

...