0 oy
34 göst.
önce Diğer kategorisinde (332 puan) tarafından

Dün çise başladık 25 aylık geceleri kuru kalkıyor bezine büyük çişini yapınca söylerdi bez değiştirince rahatsız olurdu bende dün bezi çıkarttım ve dun 9 da başladık akşam 6 ya kadar herşey normal di 5 kere altına yaptı 2 kere tuvalete yaptı 2 tanesine de yetişemedik tuvalete kendisi diyordu hadi gidelim diye saat 6 olunca durdu bir daha tuvalete gitmek istemedi altına yapınca yanıma geliyor anne değiştir çiş yaptim der gel gidelim tuvalete dediğimde gitmek istemez ağlar en sevdiği oyuncağı da teklif ettim sürpriz yapacam dedim olmaz dedi akşam babası da ikna edemedi kuzenleri gelmişti onlar da tuvalete gittiler bak ablalarin gidiyor altına yapmıyor falan dye anlattım ama yinede gitmek istemedi gece altına yapmış sabah 8 de kalktı 12 ye kadar altına da yapmadı tuvalete de yapmadı 12 de bıraktı altına yaptı ara ara söyledim ara ara dile getirdim ama yok tuvalete girmiyor nasıl bir yol izlemeliyim dün çok güzeldi akşam olunca bozuldu 

3 Cevaplar

0 oy
önce (3,677 puan) tarafından

Yataga ne seriyorsun canım uyurken ilerde diye 

önce (332 puan) tarafından

Yatağın üstünde çarşaf var onun üstünde Alex var alezin üstüne tekrar çarşaf serdim 3 tane çarşafı var öğlen uyuyor birde aksma uyuyor yıkıyorum onları 

önce (3,677 puan) tarafından

Benim oğlan gece yarısı yanımıza geliyor uyumaya sabah 5 gibi işte bziim yataga da işerse bende daha ögretmedşm Nisan sonu 3 yaşına gircek 

1 yaşından beri Kendi yatağında uyur diş zamanı yanımıza aldım onun dışında kendi odasında uyuyor öncelikle onu alıştırın bence 

-Reklam-
0 oy

Yok mu fikir verecek

0 oy
önce (402 puan) tarafından

Bazı şeyleri beklentiniz çok erken. Kaçırır söyler, gece altına yapar bazen yapmaz. Falan filan. Biz yaz başlangıcı başladık. 28 aylık şuan. Halen  altına kaçırdığı veya bilerek yaptığı oluyor

Ben hemen şimdi öğrensin demedim ki dün akşama kadar güzel giderken neden birden bire koktu ve artık tuavlete gitmek istemedi elbet birinin başına gelmiştir nasıl bir çözüm buldu onu soruyorum

önce (402 puan) tarafından

İşte benim de demek istediğim birgün çok güzel gider bir gün gitmek istemez. Bu bir süreç. Benimki de bazen gitmek istemiyor. Bazen soğuktan olduğunu düşünüyorum. Üşeniyor gibi geliyor. Hadi tuvalete diyorum yo yo hayır diyo

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 121 göst.
0 oy
2 cevap 51 göst.
+1 oy
2 cevap 61 göst.

411,721 soru

12,394,492 cevap

44,065 kullanıcı

Kategoriler

...