+1 oy
42 göst.
önce Diğer kategorisinde (275 puan) tarafından

Oğlum inşallah yaz sonu iki yaşına girecek şimdiden nasıl yapacağım diye strese girdim rahat bir şekilde nasıl kesmemm lazım fikirlerinize ihtiyacım var ve mastıt olurum diye çok korkuyorum bri defa oldum çok kötü şeyler yaşadım tecrübeli anneler fikriniz benim için çok kıymetli 🥺 

4 Cevaplar

0 oy
önce (3,044 puan) tarafından

Ben birden kestim çok ağladı ama ben kararlıydım, gündüz idare ediyordum eline meyve felan veriyordum oyun oynuyordum,ama gece çok zordu İlk iki gece çok zordu çok ağladı sonra zamanla alıştı, göğüslerim çok sert oldu süt doldu ama bir haftaya geçti,ben oğlumu sütten kestiğimde 18 aylıktı sürekli emiyordu özellikle geceleri çok yoruluyordum emzik gibi kullanıyordu beni, şimdi çok rahatım gece hiç uyanmıyor

önce (275 puan) tarafından

Göğsün dolunca ne yaptın peki sagdin mi 

önce (3,044 puan) tarafından

Tek bir kere sağdım ,sonra kendi kendine geçti 

-Reklam-
0 oy
önce (239 puan) tarafından

Ben sabır taşı ile kestim 

Detaylı anlatır mısın canım 

önce (239 puan) tarafından

Aktardan alınıyor taş biraz ıslatıp göğsüne sür ağzına alınca acı tat veriyor birazda kötü koku birdaha almıyor almak isterse sür birkaç defeda bırakır 

0 oy
önce (285 puan) tarafından

Ben oğlumu emzirdigimde 3 aylık hamileydim doktorum sakıncası yok emzirebilirsin demişti Ama ben kesmeye karar vermiştim Gogusume üstüme acı salca sürdüm görünce ağladı sonra ağzına değdirdi baktı emmedi hemen bebek bisküvi yaptım verdim ve Gene ağladı emmek istiyordu açtım baktım gene aynı 2 gün Zor geçirdim ve sonra kendisi bıraktı ve 2 inci oğluma 3 aya kadar emzirebildim bidaha emzirmedi prematüre bebek ve çok zorlandım istemedi mamaya geçtim🥰

0 oy
önce (22 puan) tarafından

Önce sen kafanda bırakacak sın sonra bebeğe bıraktıracak sın ben kırmızı ruj sürdüm göğsüme kanadı bak dedim 3 gün geldi baktı kırmızı duruyor hala en sok bıraktı ben hamileydim bırakmak zorundaydik

Travma olmuş seninki briaz 

İlgili sorular

411,703 soru

12,394,011 cevap

44,028 kullanıcı

Kategoriler

...