0 oy
68 göst.
önce Özel Günler & Hijyen kategorisinde (3,289 puan) tarafından

image

Fena uyku bastırıyor bugün birde çok üşüyorum adet olacam heralde ondan. Yemekten sonra koltukta içim geçmiş kapı çaldı ona uyandim bi Kahve yapıp ayılayım dedim siz neler yapıyorsunuz. Aklıma geldi ramazana az kaldi. Benim evin baya temizlenmesi lazım. Çocukla nasıl yapacam bilmiyorum bir hafta o sürer hergün bi odaya girsem. Sonrasida mutfak hazırlığı alışveriş falan halledilir. Allah nasip ederse. Sizin planlarınız ne sohbet edelim

4 Cevaplar

0 oy
önce (2,521 puan) tarafından

Ben bi perde yıkar cam silerim yeter ev temiz sonrada ramazan için alışveriş yaparım onuda anca ramazan zamanı yaparım eşim o zmn izinli olacak rahat rahat yaparız 

önce (3,289 puan) tarafından

Aynen perde ve cam işi var dolap içleri var. Halıları yikatirim belki 

-Reklam-
0 oy
önce (5,629 puan) tarafından

Bana kadin geliyo her hafta.(Calisiyorum). Dolap iclerini falan temizletirim. Mutfagi duzenlerim geldigi gun o da temizler. 

Yemek hazirligi cok yapmiyorum. Ramazanda genelde gunluk taze yapiyorum. Misafir icin de klasik yaptigim yemekler var onlari yapiyorum. Bi de calistigim icin buzlugumda manti,icli kofte,kavurma,haslanmis nohut-kurufasulye, kemik suyu var. Yazdan da taze fasulye,barbunya,bezelye koymustum onlarla idare ederiz. Sonra da bahar gelir heralde :) alisveris olarakta sukur evde hersey var. Sadece et alacagiz. 

Bende buzluk hazırlığı yapmıyorum zaten tek ben oruçlu oluyorum evde eşim sağlık sorunu var tutamiyor. 2 kisiyede klasik yemek yetiyor. Misafir davet edersim bir gün önceden hazırlık yapıyorum sadece. 

Aynen canim bende. Sarma ,dolma tarzi yapacaksam 1 gun onceden yaparim genelde. Yorgunsamm veya vaktim yoksa manti ya da icli kofte yapiyorum ortayada. 

Birde mutfakta her işe karışan çocuk varsa yemek yapmak işkence zaten. Benimki tezgahın üstünde bana bir ton iş çıkarıyor 

Benimki de cok karisir. Krese gidiyo o gelmeden veya esim cocukla ilgilenince yaparim genelde. Ugrastirici bi yemekse aksam o uyuyunca yaparim. Ciddi anlamda pacalarima yapisip cekiyo ,mutfak zaten kucuk yerlere yatiyo ne buzlabini acabiliyorum ne de diger dolaplari. 5 dk is yarim saate anca bitiyo. Benim icin travma oldu resmen :(

0 oy
önce (28 puan) tarafından

Bende temizlik yapayım diyorum ama hiç halim yok büyük ihtimalle ev bulursak ramazandan sonra tasinicaz birde hamileyim ne yapicam nerden basliycam hiç bir fikrim yok yapılacak çok şey varda bende istek yok şu an az bir enerji gelse

Bende ev tasıyacam büyük ihtimalle o yüzden cok deteya girmek istemiyorum. Camlari silmesi için birini bulursam iyi olur ama vertigodan dolayı çıkıp silemiyorum bayadir kirli 

önce (28 puan) tarafından

Gerçekten zor cam silmek benim camlarda kirli büyük ihtimal bende tutucam birini  Allah ikimizede kolaylık versin

Amin inşallah 

0 oy
önce (332 puan) tarafından

Ev temiz o yüzden onu düşünmüyorum alışveriş yapılması lazım sadece

Temizlik yoksa rahatlık zaten alışveriş kolay 

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 356 göst.
0 oy
5 cevap 110 göst.