Nasilsiniz , napiyorsunuz bakalım
Hih uzun zamandır içmiyordum denk geldi 🪷🦚 afiyet olsun papatyalar çok hoşş
Vayyy ❤️
Sağ ol canım gel beraber olsun. Nasılsın
İyiyim çok şükür canım teşekkür ederim sen nasılsın🥰
İyiyim Allaha şükür tuvalet eğitimine başladık cok yoruldum 3. Gün bugün:) oynatmaya az kaldı 😀
Ayy Allah kolaylık versin. Yaza girince ben de başlamayı düşünüyorum çok korkuyorum 😂
Sağol canım, korkma hepimizin gerçeği nasılsa sadecee kızma anlayışlı ol kizacaksan eğitimi bırak bir iki hafta sonra tekrar başla. Ben öyle yapıyorum. Anne sakin kalırsa cocuk zamanla gerekeni yapıyor ama zamanla bekleyelim bakalım nolcak. Allah seninde yardımcın olsun canım. 😀
Afiyet olsun ne yemek yapsam diye düşünüyorum
Ezogelin mantı salata
Pirinc pilavı salata fırında tavuk
Eristeli mercimek corba
Besamel soslu fırında karnabahar
Fırında yumurtali ıspanak
Yayla çorbası
Kısır patates salatası corba
Seç beğen al canım ❤️
Balık corba salata da olur bak
Çok teşekkür ederim canım 🥰
Rica ederim canım ❤️
Oturuyorum cnm kalkıp bı mercimek çorbası koyucam sabah çok yedim akşama bı çorba yeter bana
Oda yeter 😀
Evet cnm
Afiyet olsun 🥰
Sağol canım ❤️
Afiyet olsun eşim evde kaç gündür yemek verdim onla bebelere küçüğü uyusa bı çay içerim bende
Hadi inşallah darısı sana 😃♡
Benim uyudu darısı başına cnm
Oh maşallah uyusun inşallah bi kac saat
Canım bitki çayı papatya çayımı kullanıyorsun.uykuya vs iyi geliyor mu .eşim geceleri uyuyamıyor fazla, nedense uykusu gelmiyor,birkaç gündür denedik ama faydası olur inşallah.
Pasifolorya vardı diyetisyenim onermisti
Canım uykusuzluğa iyi geliyor bi tutami bir bardak için yeterli zaten kaynamış suda 5 yada 6 dk demle tamam . Yatmadan 1 saat önce içsin ama . Ben içine zencefil ihlamur koyuyorum en son dinlenince limon sıkıyorum. Zencefil bağışıklığı destekler limonla etkileşime girer ve aynizamanda ağrı kesici kaş gevşetici iltihap giderici etkisi var ıhlamur da bol c vit. Var boğazı rahatlatır bağışıklık dostu . Kuru Kök zencefil kisi basi üç parça atıyorum beş altı dal ihlamur bi tutam papatya dinlendir ic limon katarak uzun sürede mukkeml oluyor hafif geçiyor aynı zamanda hastalıklar bide pms ve regl dönemi öncesi sonrası dedigimiz atanlara da iyi geliyor. Zencefil papatyayı kaynamış suda 7 dk bekletin üzerine ihlamur koyun 3 yada 4 dk da öyle demleyin toplam 10 dk sonra süzün üzerine limon sıkın bitti. Şifa olsun ❤️
Papatya düzenli kullanımda da aslinda ise yarar tek başına az da olsa ben yukarıdaki gibi yapıyorum hatta 1 yasindan beri oğluma iciriyorum bağışıklık için. Çok şükür hep hafif geçiriyor. Ailecek içiyoruz biz
Canım ben kurutulmuş almadimda bu sallanan çay şeklinde olan varya tek bardaklık. Ondan aldım etkisi. Olurmu. Gene
Sallama caylara pek güvenemiyorum oyuzden hiç denemedim canim önerim kurusu ama sen bilirsin etkisi konusunda bi yorum yapamam .
1,436,700 soru
23,624,694 cevap
306,983 kullanıcı