+1 oy
186 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (967 puan) tarafından

Nasilsiniz , napiyorsunuz bakalım 

image

6 Cevaplar

+2 oy
(4,423 puan) tarafından

image

Hih uzun zamandır içmiyordum denk geldi 🪷🦚 afiyet olsun papatyalar çok hoşş

(967 puan) tarafından

Vayyy ❤️ 

Sağ ol canım gel beraber olsun.  Nasılsın 

(4,423 puan) tarafından

İyiyim çok şükür canım teşekkür ederim sen nasılsın🥰 

(967 puan) tarafından

İyiyim Allaha şükür tuvalet eğitimine başladık cok yoruldum 3. Gün bugün:) oynatmaya az kaldı  😀

(4,423 puan) tarafından

Ayy Allah kolaylık versin. Yaza girince ben de başlamayı düşünüyorum çok korkuyorum 😂

(967 puan) tarafından

Sağol canım,  korkma hepimizin gerçeği nasılsa sadecee kızma anlayışlı ol kizacaksan eğitimi bırak bir iki hafta sonra tekrar başla. Ben öyle yapıyorum. Anne sakin kalırsa cocuk zamanla gerekeni yapıyor ama zamanla bekleyelim bakalım nolcak. Allah seninde yardımcın olsun canım. 😀

-Reklam-
0 oy
(4,317 puan) tarafından

Afiyet olsun ne yemek yapsam diye düşünüyorum 

(967 puan) tarafından

Ezogelin mantı salata 

Pirinc pilavı salata fırında tavuk 

Eristeli mercimek corba 

Besamel soslu fırında karnabahar 

Fırında yumurtali ıspanak 

Yayla çorbası 

Kısır patates salatası  corba 

Seç beğen al canım ❤️

(967 puan) tarafından

Balık corba salata da olur bak 

(4,317 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım 🥰 

(967 puan) tarafından

Rica ederim canım ❤️

0 oy
(433 puan) tarafından

Oturuyorum cnm kalkıp bı mercimek çorbası koyucam sabah çok yedim akşama bı çorba yeter bana 

(967 puan) tarafından

Oda yeter 😀 

(433 puan) tarafından

Evet cnm

0 oy
(817 puan) tarafından

Afiyet olsun 🥰

(967 puan) tarafından

Sağol canım ❤️

0 oy
(6,029 puan) tarafından

Afiyet olsun eşim evde kaç gündür yemek verdim onla bebelere küçüğü uyusa bı çay içerim bende 

(967 puan) tarafından

Hadi inşallah darısı sana   😃♡

(6,029 puan) tarafından

Benim uyudu darısı başına cnm 

(967 puan) tarafından

Oh maşallah uyusun inşallah bi kac saat 

0 oy
(636 puan) tarafından

Canım bitki çayı papatya çayımı kullanıyorsun.uykuya vs iyi geliyor mu .eşim geceleri uyuyamıyor fazla, nedense uykusu gelmiyor,birkaç gündür denedik ama faydası olur inşallah.

(624 puan) tarafından

Pasifolorya vardı diyetisyenim onermisti

(967 puan) tarafından

Canım uykusuzluğa iyi geliyor bi tutami bir bardak için yeterli zaten kaynamış suda 5 yada 6 dk demle tamam . Yatmadan 1 saat önce içsin ama . Ben içine zencefil ihlamur koyuyorum en son dinlenince limon sıkıyorum.  Zencefil bağışıklığı destekler limonla etkileşime girer ve aynizamanda ağrı kesici kaş gevşetici iltihap giderici etkisi var ıhlamur da bol c vit. Var boğazı rahatlatır bağışıklık dostu . Kuru Kök zencefil kisi basi üç parça atıyorum beş altı dal ihlamur bi tutam papatya dinlendir ic limon katarak uzun sürede mukkeml oluyor hafif geçiyor aynı zamanda hastalıklar bide  pms ve regl dönemi öncesi sonrası dedigimiz atanlara da iyi geliyor.  Zencefil papatyayı kaynamış suda 7 dk bekletin üzerine ihlamur koyun 3 yada 4 dk da öyle demleyin toplam 10 dk sonra süzün üzerine limon sıkın bitti.  Şifa olsun ❤️

Papatya düzenli kullanımda da aslinda ise yarar tek başına az da olsa ben yukarıdaki gibi yapıyorum hatta 1 yasindan beri oğluma iciriyorum  bağışıklık için.  Çok şükür hep hafif geçiriyor.  Ailecek içiyoruz biz 

(636 puan) tarafından

Canım ben kurutulmuş almadimda bu sallanan çay şeklinde olan varya tek bardaklık. Ondan aldım etkisi. Olurmu. Gene

(967 puan) tarafından

Sallama caylara pek güvenemiyorum oyuzden hiç denemedim canim önerim kurusu ama sen bilirsin etkisi konusunda bi yorum yapamam . 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 207 göst.
0 oy
2 cevap 71 göst.
6 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mrcn06 (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 343 göst.
18 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Limonlu olmayan kek (4,424 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 82 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ayparca (58 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,700 soru

23,624,694 cevap

306,983 kullanıcı

...