+2 oy
1,351 göst.
Diğer kategorisinde (20,705 puan) tarafından

Kabul eder misiniZ? Üstelik benimle küs kocamın her durumuna kalp koyuyo sildim engelledim instasından wptan sizin fikirlerinizi merak ettm sadece 

53 Cevaplar

+1 oy
(390 puan) tarafından

Tek gelinim eltim yok ama olsaydı da buna müsade edemezdim. Yanlış buluyorum canım. Gorümcemin eşleri var eşimin kuzenleri oluyorlar inanır mısın numaraları bende asla olmaz eşleri yanlarında değilken görsem konuşmam bile onlar varken evlerine hayatta gitmem sadece eşleri yanlarındaysa onlar selam verirse aleyküm selam der geçerim oturup lak lak etmem. Ben böyle uygun görüyorum öyle davranıyorum karşı taraftan da aynı hassasiyeti bekliyorum. Bunun gericilikle kıskançlıkla alakası yok mahremle alakası var. Benim kızkardeşlerim de eşime böyle davranır fazlası olmaz. Bence eltin seni sinirlendirmek için yapıyor olabilir. Eşinin telefonundan numarasını sil engelle sosyal medyadan da çıkar 

(20,705 puan) tarafından

Sildim her yerdende engelledim kaynanam annemi arayıp beni şikayet etmiş çocuklar uyusun eşime anlatacağım görür o mikrop

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Yaaaaaa senle küs ya,bilerek sırf sen sinir ol diye atiyodur yaaaa ne kadar basit hareket.. 

Sakin onun yüzünden eşine bişi deme,istediği o zaten aysom aman diyim he

+1 oy
(2,180 puan) tarafından

Sana inat yapıyor sinir etmek istiyor 

Boşver takılma . 

+1 oy
(1,297 puan) tarafından

Sanırım kişiye bağlı bir durum. Bende bu şekilde olsaydım bende kabul etmezdim katiyen

+1 oy
(1,614 puan) tarafından

Kaynım, eltim ya da görümcem yok ama bu postu görünce iyi ki yok dedim çünkü ben senin kadar bile sakin olmazdım direk arardım hayırdır diye. Kocası da geniş sanırım ki durum böyle. Benimde eşim kız arkadaşlarıyla konuşur görüşür benimde erkek kankalarim cocukluk arkadaşım var ne bana kalp atmalarina izin veririm ne attiririm eşime. Belki iyi niyetlidir ama böyle sulu hareketler hiç doğru değil belli ki görüş farklılığı da var aranızda eltinle. O biraz lacka. Normalde olsa bende ne var ki yazardım ama eşin çocukları vs paylaşmıyormus bu beni daha da killandirir. Demek ki tek fotoğraflarına vs de atıyor. Çok rahatsız eder büyük bir arbede çıkartırım Eşim beni ve çocukları paylaşır her zaman. Bizimle olan fotoğraflara atsalar hiç sorun etmem ama eşimin fotoğrafına kalp koyması neyi ifade eder ki?

+1 oy
(3,791 puan) tarafından

Eltilerim kalp koysa sıkıntı etmem. Ama bitane artık konuşmadığım eltim var o koysa sıkıntı ederim ne manaaa yani diye 

0 oy
(5,918 puan) tarafından

Ben pek durum yapmam kaynim benden Cook yaşça büyük hepside öyle bende kalp koyarım bunda bir alt niyet yok bence 

(20,705 puan) tarafından

Ben ondan rahatsız oluyorum canım

0 oy
(238 puan) tarafından

Eşimin amcasının gelini de eşimin durumlarına kalp koyar. Aynı yastalar eşimle. :D durum derken genellikle çocukları paylaşır eşim. 

Takılma canım öyle şeylere . Beğendim anlamında o kalp

(20,705 puan) tarafından

Bu bi ara eşimin resmini paylaşıyodu canım sen olsan izin verirmisin 

(3,966 puan) tarafından

Bence takıl canım öyle sacmalik mi olur 

Ne kadar ayip 

Edepsizlik 

(20,705 puan) tarafından

Takıldım zaten aslada müsade etmem 

0 oy
(1,155 puan) tarafından

Yani sonuçta eşimin abisin yada kardeşinin eşi karısı namusu ben öyle şeyi sorun etmezdim kiminin eli alışmış herşeye yapıyo öyle düşünüp canınızı sıkmayın

(20,705 puan) tarafından

Ben rahatsız oluyorum sevmiyorum kendisini

(1,155 puan) tarafından

Olsun ama o onun yengesi eltininde kaynı sen bunu taktığın sürece daha çok rahatsız olacaksın takma yorum bile yapma bi yerde keser eğer inat yapıyosa

(20,705 puan) tarafından

Yok o haddini öğrenecek 

(1,155 puan) tarafından

Ooo siz baya düşmansınız aile içi böyle şeyler olunca tüm herkes etkilenir 

(20,705 puan) tarafından

Tabi baya baya

0 oy
(13,530 puan) tarafından

Yaşça büyükse bişey demem eşimin yengeleri baya büyük eşimden ellerinde büyümüş nerdeyse onlar atsa bişey demem ama gencse işin rengi değişir ne münaseboo😏😏

(20,705 puan) tarafından

Genç ve arsız canım engelledim zaten

(13,530 puan) tarafından

En güzelini yapmışsın aşko 

0 oy
(3,966 puan) tarafından

Bence ortada kiskirtma var gibime geldi 

Seni tahrik ediyor bence 

(20,705 puan) tarafından

Bende her yerden engelledim bide üstüne haber yolladım dahada yaparsa rezalet çıkartırım

(3,966 puan) tarafından

Gerekirse çıkar bacim 

Ortalık pislik olmuş kimseye güvenmem ben 

Eskidenmisti o 

Ben onun kocasının suratına bile bakarak konuşmam

Deki kalp koyacağım ne munasebet

(20,705 puan) tarafından

Şimdi diğer eltim aramış kaynanamda varmış demiş silsin diye bakalım neler olcak :D

(3,966 puan) tarafından

Silecek 

Dediğim gibi kiskirtma tahrikte yapıyordur 

Bi de küsmuş

(20,705 puan) tarafından

Aynen zaten 3 ay sonra gidiyorum ben eşimlede benlede işleri olamaz

0 oy
(1,045 puan) tarafından

Eltimin kişiliğine bağlı bu durum mesela gözü dışarıda fıldır fırıldak olsa bende kabul etmezdim ama sırf fitne ficürlüğünden yapsa sorun etmem demekki çok büyükmüşümki gözünde gözü sürekli üstümde der geçerim 

(20,705 puan) tarafından

Ben çok insanlık yaptım ona her zaman destek oldum ama tam bi nankör ve arsız çıktı artık tüm kapıları kapattım kaynanamada onada kesinlikle evimde ailemde yer yok onlara 

0 oy
(5,672 puan) tarafından

Amacına ulaşmış seni sinirlendirip gününü zehir etmiş.  

(20,705 puan) tarafından

Bende demin aynısını ona yaptım 😅

0 oy
(1,087 puan) tarafından

Çocuğuma atıyorsa birşey diyemem, ama onun dışında kocamla bizim fotomuza bile atsa, ben onunla küsken atmasına bozulurum. Engellemek tartışılır nazarımda, ama ben de silerdim muhtemelen. 

(20,705 puan) tarafından

Engelledim her yerden

(1,087 puan) tarafından

Amaan iyi yapmışsın canını sıkanı uzak tutacaksın. Mario gibi elli tane canımız yok ki 

0 oy
(1,377 puan) tarafından

Eltiniz kaç yaşında eşiniz kaç yaşında ?

0 oy
(807 puan) tarafından

Kıyamet koparırım ağzının payını verir eşimden engellerim o eltiyi!!!! 

(20,705 puan) tarafından

Engelledim her yerde 

0 oy
(17 puan) tarafından

Valla benim eltim eşinin durumlarına kalp koysa direk eşimin telefonundan cevap veririm hayırdır niye ikide bir kalp koyuyorsun derim, eğer öylesine felan derse gönderme doğru değil derim. Ama baktım devam ediyor direk eşine atarım karın eşime kalp atıyor bu normal mi sence derim. Kesinlikle yaparım 

(20,705 puan) tarafından

Eşide kendi gbi geniş saçma sapan insanlar yaa engelledim ben

0 oy
(1,053 puan) tarafından

Ya o kalp begeni demek nasil bir art niyet olabilir esinin kardeşiyle evli ben bi art niyet goremedim hangi amacla olacak yani bi sululuk fazla samimi bi konusma vs yoksa ben kotu düşünmem oyle şeyleri helede aile icinde

(20,705 puan) tarafından

Ben istemiyorum 

(1,053 puan) tarafından

Tabiki istemeyebilirsin bu kişisel tercihtir o ayrı tabi 

(17 puan) tarafından

Valla aile içinde damadın kayınvalide ile kaçtığını gördüm burda. Herşeyi beklerim herkesten öyle bir devirdeyiz ki her kelimenin içinde mana arıyor olduk. Ben asla istemem ve direk yanlış anlarım ki zaten yanlıştır benim için. Ama tabi görüşünede saygı sonsuz 

0 oy
(492 puan) tarafından

Bana çok masumane gelmedi bacı bı nokta koy o işe tavrını da belli et az korkut

(20,705 puan) tarafından

Koydum engelledim kaynanamda beni anneme şikayet etmiş 

(492 puan) tarafından

Sttirsin gitsin etsin ya çocuk mu bunlar herkes yerini bilsin 

0 oy
(4,746 puan) tarafından

Benle küsse bilerek damarıma basmak için yapıyordur. O yüzden oralı olmuyormuş gibi davran eline koz verme canim

(20,705 puan) tarafından

Engelledim her yerden canım

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,388 göst.
0 oy
35 cevap 2,117 göst.
30 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Aysedem (535 puan) tarafından soruldu
+3 oy
26 cevap 637 göst.
21 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (866 puan) tarafından soruldu

Kategoriler