0 oy
553 göst.
önce Diğer kategorisinde (215 puan) tarafından
Njncxxfgjlm unkoo

18 Cevaplar

+4 oy
önce (13,787 puan) tarafından

kimsenin paylaşımını takacak kadar düşünmüyorum. hele böyle hiyakeden falan laf soktuğunu zanneden kişilerle işim olmaz. çoluk çocuk işi bu

önce (215 puan) tarafından

Bunun altına bşy paylaşırmıydın yada hesap sorarmysdn

+2

çocukla çocuk olmam. bir paylaşım yaparsan onun gibi olursun, istediğini de vermiş olursun

Ozaman durumunu gizlicem bakmicam 

kesinlikle bunu yap, sen görmediğin için kendi kendine kudurur

Kendimide gizledim benim durumlarada bakmasın

-Reklam-
+1 oy
önce (1,096 puan) tarafından

Watsaptan gönderme yapan insanlardan nefret ederim. O yüzden hiç takmam üstüme de alinmam 

+1 oy
önce (2,731 puan) tarafından

2010 da miyiz ordan burdan laf sokan durumlar mi kaldı ya boşver seviyesiz yüzüne soylesin

0 oy
önce (2,784 puan) tarafından

Senin enerjin ona kötü geliyor demekki konuşmanın üzerine o paylaşıldığına göre 

0 oy
önce (5,478 puan) tarafından

Bunu açıkça senin için paylaşmış bence

Siz olsaydnz napardnz

0 oy
önce (3,896 puan) tarafından

Yani açıkça haset ve iyi olmamızı istemiyor demiş senin için ben olsam bir şey paylaşmam üstüne alınmadığını düşünsün diye yani yerine ulaşmadı o sinir olsun sen niye sinir oluyon 

Onunla bi prooblemim yok konuşmuyorum die hasetmi olcak

önce (3,896 puan) tarafından

Valla canım ben olsam bir şey paylaşmam bırak üstüne alınmamış gibi yap o sinirlensin yerine ulaşmadı diye 

0 oy
önce (2,430 puan) tarafından

Hikayelerine bakma patlasın sona al😂 eğer ki seni sıkıntı yapıyorsa kendine bu kadar durumlara atacak kadar🤭😂

Öyle yaptım

0 oy
önce (115 puan) tarafından

Bidaha onun vatsap paylaşımlarina gizli bak hep saba lafı atsın ama görmediğin için çatlasın dursun ya açma hiç eşinin telefonun dan bak yada gizli şekilde bak gizli nasıl olur bilmiyorsan anlatirim

Konuşmuyorum mesafe koyuyorum diye kıskanıyor sanıyo

önce (361 puan) tarafından

Nasıl gizli bakiliyo kizce anlatsana bana

Amaaann hiç görmiyim daha iyi çokmu meraklıyım sanki durumlarını görmeye

önce (115 puan) tarafından

WhatsApp da okundu bilgisini kapatırsan durumlara baktığını göremez durumu paylaşan kişi 

Onu biliyorum. Onun paylaştıklarını merak etmiyorum 

0 oy
önce (3,094 puan) tarafından

Hiçbir şey düşünmezdim,sen neden üstüne alındın ki

Onunla fazla konuşmadım ardından hemen paylaştı

0 oy
önce (1,159 puan) tarafından

Böyle gönderme yapan veya kendi çapında yapmaya çalışanları sessize alırım. Ne paylaşmış paylaşmamış umurumda olmaz. Bence sende öyle yapmalısın. Eltilerimle bir sorunum yok mesela ama durumlarım gizlidir hepsine. Birşey paylaşıcam üstüne alınacak. Ne gerek var

0 oy
önce (1,285 puan) tarafından

Yani sende bir güler yüz göstersene ölmezsin 

Selam verdim hal hatr sordum ne vıcık vıcık o gülcem 

0 oy
önce (504 puan) tarafından

Kaile bile almam onlar kim ki derim  

0 oy
önce (2,973 puan) tarafından

Ben eltimin kaynanamın ve görümcemin asla storilerine bakmam bırak kendileri çalıp kendileri oynasınlar kimseyi takma 

0 oy
önce (2,255 puan) tarafından

Eltimin numarası yok ben de. Sevmedigim insanın numarasını bulundurmam iki yüzlülük bence bu. Ve böyle laf sokmalı paylaşım yapanlar bence hem cahil hem de korkak. Rahatsız olunan bir durum varsa karşılıklı konuşulur konu kapanır. Kaç yaşında bu kadın 15-16 yaşında ergenler gibi. Laf soktum diye mutludur şimdi. 

28 yaşında

Beyni kaç bilmiyorum

önce (2,255 puan) tarafından

Boşver sen hiç. Muhatap olma .kapat durumları ne sen onlarınkini gör nede o seni

0 oy
önce (769 puan) tarafından

Yaw he he der geçerdim 😁

0 oy
önce (911 puan) tarafından

Aranızda bir problem yoksa sen neden konuşmuyorsunki banada eltinin paylaştığı gibi geliyor bazı insanlar sen insan yerine koyup konuşuyorsun o burnu havada kendini bişey zannedip uzak duruyor üstüne alınma sana demiyorum çevremde var ondan diyorum 

İki yüzlü canım sana tatlı konuşuyor ama arkanda farkla boşuna demiyolar eşjekle dost ol ama eltiyle dost olma

önce (911 puan) tarafından

Her insan bir değil benimde eltim var çok iyi anlaşıyoruz 

Benimki bi değişik işte napcaz. Ergen gibi şeyler paylaşıyor

Burnum havada değil 2yüzlü insanlardan uzak duruyorum senle konuşunca melek ama arkandan sanki sen onu kıskanıyon gibi şeyler paylaşıyor

0 oy
önce (290 puan) tarafından

Aynı sözü geçen görümcem de paylaşmış o sanırım kaynanasına falan gönderme yaptı sonra da akrabanda olsa cahille ilişkini kez yazmış 

0 oy
önce (290 puan) tarafından

Genel anlamda bu sözler çok var Instagram'da ki beğenip paylaşan var bende yaparım ama görümcem ben birine gönderme yaparım anlar falan diyordu sinsi 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,463 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 624 göst.
8 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 501 göst.
12 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde yagmurzamani (262 puan) tarafından soruldu

411,980 soru

12,402,489 cevap

44,480 kullanıcı

Kategoriler

...