Ben doğuma iki hafta felan kala lays alıp yemiştim xl boy . Bitecek saat 23.00 eşimle yürüyoruz tekel önünden geçerken iyice canım çekti aldık artık sona yaklasmistik bol su ile yemiştim hiç unutmam. Ama ozamana kadar bitane bile yemedim cips çikolata ama dondurma kutu kuru yedim yalan yok . 😀
Ay dur anlatcam yoksa çatlarım. 😀 biz kaynanamla dublexte oturuyoruz altli üstlü neyse cocuk doğdu ara merdiven var kapalı değil. Neyse ben doğmadan önce böyle yedim yedim dondurmalar kutu kutu yıkadım alta koydum üst üste biyerden sonra eşim atmış çöpe ben yemeye devam ettim yıkadım koydum sonra doğum oldu bebek 7 aylik biz alta taşındık cocuk için annemler üste 😀😃
Ben kapları tezgah altında öylece birsktim temiz nede olsa kullanırız dedim . Annem gülerek indi aşağı kadın catlicak kızım dedi sen bukadar dondurmayı tek başına nezaman yedin dedi nerene yedin dedi 😀😃 ben tüm bunları toplasan ancak 3 yılda yerim Sen 9 ayda nasıl yedin nerene yedin dedi herbiri bide 900 ml kimisi de 400 ml buarada 😀 eşim de geldi dedi ki bi 10 , 15 tane de çöpe attım ben dedi geçen yıl dedi . Bizim köyde eşimin babaannesi tereyağ yapıp koyarlar benim kutuları da anam buldu köye yollayalım dedi sonra utandı nerde. Baksan yalan yok 50 tane vardı kalan .😀😃
Bana bakıyor 54 kg kız nerde dondurmalar 😀 nasreddin hocanın kedisine döndük eti kedi yediyse kedi niye 2 buçuk kg hala diyor ya tartiya koyup 😀😃
Ama diğer hamilelere önermek sakın yapmayın ben yaptim sorun olmadı ben pek yemek yemedim kuymak mısır patlagi karpuz üzüm erik bol bol yerdim içim yanardı bol bol yoğurt yerdim tek abur cuburjm dondurmaydi. Sıcak da hava terasta fenaydı ama :) 😀
Anlatmak istedim canım kusura bakma 😀😃