0 oy
219 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (56 puan) tarafından

Hamileyken cips yiyen oldu mu? Yememek için direniyorum ama canım istiyor

19 Cevaplar

+1 oy
önce (399 puan) tarafından

Çok abartmadan ye canm

-Reklam-
+1 oy
önce (956 puan) tarafından

Abartmamak şartıyla yedim canım 

+1 oy
önce (2,274 puan) tarafından

Yedim ya hemde paket paket

0 oy
önce (685 puan) tarafından

Ben yedim ama öyle paket paket değil tabii ki üç beş tane nefis körleyecek kadar 

0 oy
önce (1,011 puan) tarafından

Ben birkaç kere yedim valla. 

0 oy
önce (20,299 puan) tarafından

Biraz ye de çok yeme. Arkadssim yemiş. Çocuk hareket etmemiş doktor kızmış. Ama o aç karna 1 paket yemiş. Kahvaltı niyetine 

önce (2,104 puan) tarafından

Anladım canım 😁 

image

Ben bundan sipariş verdim yorumlar güzeldi 

önce (20,299 puan) tarafından

Güle güle kullan. Sen beğenirsen ben de alırım belki.  Kullan da bı 

Sağol. İnş iyi çıkar 

önce (345 puan) tarafından

Bu fakirinkinin elde yıkamazsıni kullanıyorum hem çok güzel kokuyor hemde mükemmel temizliyor eminimki makina için olnida aynidir

Ben ilk kez gördüm elde yıkama olduğuna da bilmiyordum.

Sevindim yorumuna esmaa

0 oy
önce (1,022 puan) tarafından

Ben çok canım isterse yiyorum ama normalde patatesi çok ince doğratıyorum rondomun aparatında kızartıyorum lays gibi oluyor aynı içim rahat ediyor hiç değilse katkı yok sadece biraz yağlı oluyor o da cipsin şanındandır diyorum :D

0 oy
önce (5,626 puan) tarafından

Ohoho hemde alasını yiyordum 😂

0 oy
önce (18,721 puan) tarafından

Hiç bir şeyi yasaklamadım kendime doğrudan mikrop kapabileceğim veya Allah korusun düşüğe sebep olur sakıncalı denilen şeyler haricinde kolayı bile içtim mesela bardak bardak değil de yarım bardak nefsimi körlesin diye 

0 oy
önce (744 puan) tarafından

Bende sade patates cipse takmışım

0 oy
önce (3,325 puan) tarafından

Abartmadan yedim ama baharatlı acılı yemedim sade yedim hep

0 oy
önce (2,741 puan) tarafından

Ohooooooooooooooo

0 oy
önce (110 puan) tarafından

5 aylık hamileyim 2-3 paket yedim ben ya. O kadardan bişey olmaz 

0 oy
önce (8,129 puan) tarafından

Yedim valla bı tek kolaya dikkat ettim

0 oy
önce (702 puan) tarafından

Ben doğuma iki hafta felan kala lays alıp yemiştim xl boy . Bitecek saat 23.00 eşimle yürüyoruz tekel önünden geçerken iyice canım çekti aldık artık sona yaklasmistik bol su ile yemiştim hiç unutmam.  Ama ozamana kadar bitane bile yemedim cips çikolata ama dondurma kutu kuru yedim yalan yok . 😀 

Ay dur anlatcam yoksa çatlarım.   😀 biz kaynanamla dublexte oturuyoruz altli üstlü neyse cocuk doğdu ara merdiven var kapalı değil.  Neyse ben doğmadan önce böyle yedim yedim dondurmalar kutu kutu yıkadım alta koydum üst üste biyerden sonra eşim atmış çöpe ben yemeye devam ettim yıkadım koydum sonra doğum oldu bebek 7 aylik biz alta taşındık cocuk için annemler üste  😀😃 

Ben kapları tezgah altında öylece birsktim temiz nede olsa kullanırız dedim . Annem gülerek indi aşağı kadın catlicak kızım dedi sen bukadar dondurmayı tek başına nezaman yedin dedi nerene yedin dedi  😀😃 ben tüm bunları toplasan ancak 3 yılda yerim Sen 9 ayda nasıl yedin nerene yedin dedi herbiri bide 900 ml kimisi de 400 ml  buarada  😀 eşim de geldi dedi ki bi 10 , 15 tane de çöpe attım ben dedi geçen yıl  dedi . Bizim köyde eşimin babaannesi tereyağ yapıp koyarlar benim kutuları da anam buldu köye yollayalım dedi sonra utandı nerde. Baksan yalan yok 50 tane vardı kalan .😀😃

Bana bakıyor 54 kg kız nerde dondurmalar  😀 nasreddin hocanın kedisine döndük eti kedi yediyse kedi niye 2 buçuk kg hala diyor ya  tartiya koyup 😀😃

Ama diğer hamilelere önermek sakın yapmayın ben yaptim sorun olmadı ben pek yemek yemedim kuymak mısır patlagi karpuz üzüm erik bol bol yerdim içim yanardı bol bol yoğurt yerdim tek abur cuburjm dondurmaydi.  Sıcak da hava terasta fenaydı ama :) 😀 

Anlatmak istedim canım kusura bakma  😀😃

önce (56 puan) tarafından

Bebek kilolu doğdu mu bari belki dişleri bile vardır doğdugunda baya kalsiyum almış çünkü:)

önce (702 puan) tarafından

😀 yok kız 3215 doğdu. Ama gobek vardı.  3 buçuk ayında ilk dişi cikardi ama  😀.  Tabi bu konu biraz da genetik. Kimisi dediğin gibi dişi çıkarmış dogabiliyor.  Hatta 43 yaşında bi hastamız vardı 1. Büyük azı dişi daimi değil süt disydi mesela değişim döneminde yerine daimi gelmemişti  😀

0 oy
önce (8,914 puan) tarafından

Yemiştim bişey olmuyo bağımlısıyım ben biraz 

0 oy
önce (1,728 puan) tarafından

Şuan yiyorum 19+6dan selamlar 😂 sık değil arada iyi

image

0 oy
önce (3,632 puan) tarafından

Son gün bile cips aldım yemekten sonra yicem diye yemek yiyip bulaşık yıkadım 5 dakika uzandım suyum geldi. Kısmet olmamıştı son paket 😄

0 oy
önce (3,715 puan) tarafından

Çok yeme canım 

Lays cipslerin içinde farklı maddeler bulunmuş 

Bazi yerlerde toplanmis

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 412 göst.
1 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Hilal.hilal123 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 112 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ozlem4141 (493 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 178 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sevo_sevo (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
12 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur29 (302 puan) tarafından soruldu

412,042 soru

12,403,756 cevap

44,540 kullanıcı

Kategoriler

...