+1 oy
1,088 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

2senelik evliyiz her evlilikte olduğu gibi bizimde kavgalarımız oldu daha ilk zamanlardan ben bebek istemiyorum demişti öğrenmeye çalışmıştım ama söylemedi. Dışarıda bebekler gördüğümde ben gülümsüyordum o boş bakıyordu bu durum canımı sıkıyordu ama ona aşıktım o yüzden ona saygı duymaya karar verdim. Artık ciddi düşünmeye başladığımızda söyledi annesi ona hamileyken çok riskli bir hamilelik geçirmiş 7aylık doğum olmuş ve annesi vefat etmiş.O zamandan sonra bir daha bebek konusu açmadım. Kardeşide yok tek çocuk evlendik bazen atışmalar bazen gülmek 2yılı devirdik. Ve ben de korunuyordum. Bu ayda ilacımı kullandım ama adetim gecikti evde test yaptım pozitif gösterdi hem heyecanlandım hem korktum kocama da söylemedim sabahına kan verdim kesinleşti ona söylemek istemedim korktum ama söyledim bana istemediğini söyle dedi ama ben istiyordum aldırmak istemiyorum bakışı yüzü herşeyi değişti yarın 1hafta olucak hala doğru düzgün kontrole gitmedim ilk kontrolüm onunla olsun istedim ama o hiç oralı değil. Sabah ben uyanmadan gidiyor bugün pazar iş yok ama erkenden çıkıyor akşam geç geliyor arıyorum bazen meşgüle atıyor bazen işim var diyor o kadar çok üzülüyorum ki annemlere söyleyemiyorum çünki hemen onun üstüne atılacaklar onu dışlayacaklar ama dışlanmasını istemiyorum. Bebeği aldırsam eski haline döner ama kıyamıyorum. Kuzenlerine söylemek istiyorum, babasına söylemek istiyorum ama çekiniyorum en yakın arkadaşım biliyor ona inat doğur diyor ama bunun inadı olur mu? Bebeğimin sevgisiz büyümesini istemiyorum. Aldırmaya da korkuyorum aldırmasam kocam böyle davranıyor ne yapayım bilmiyorum

44 Cevaplar

0 oy
(977 puan) tarafından

Gözlerim doldu eşine çok uzuldum anlamaya çalıştım çok zor bir durum doğarken annesini kaybetmiş bence doğmamış çocuğu için üzülüyor belli ki çok hassas birisi rabbim hayırlısını versin inşallah eve neşe birlik beraberlik getirir 

tarafından

Umarım inşallah getirir bende üzülüyorum derdini benimle de çözmüyor kaçıp gidiyor başıma birşey gelse haberi olmayacak

(977 puan) tarafından

Alllah korusun öyle düşünme Allah yardımcın olsun aranızda bağ kurmaya çalıs

-Reklam-
0 oy
(861 puan) tarafından

Benm eşimde 2 çocuğumuzu dusuuyordu.once gelecek sağlamak istiyordu pandemide ben hamile olduğumu öğrendim.esime söylemeye çekindim.esim benmle 1 hafta-10 gün konsmadi.sankki bebeği ben tek yaptım.sonra alıştı kızımız oldu kızım eşime çok düşkün doğduğu zamn eşimin dediği şey ne kadar çok cahillik yapmışım dedi.

Kızım 1 buçuk yaşındayken 3 bebeğe hamile kaldım.bu sefer ben çok üzüldüm kızım ilgisiz kalcak daha küçük diye o zamnda o beni ikna etti.esiniz değişir bence belki doğum sırasında size bsey olmasindan korkuyordur.

tarafından

Evet ondan korkuyor beni kendi çapında korumak istiyor ama kırdığının farkında değil 

0 oy
(2,358 puan) tarafından

Eşini uzman birisi görsün ve tedavi olsun. Bebek aldırmak ne demek.

tarafından

Küçükken destek almıştı

0 oy
(439 puan) tarafından

Kucağına bı alsın o zaman bı gör bak . Bı gülüşleri bile yetiyor insana. Rabbim seni böyle büyük ve güzel bir nimetle nimetlendirmis kıymetini bil ve aldırma fikrini at kafandan. Doktor doktor dolaşan insanlar var bı evlatları olsun diye. 

tarafından

Allah isteyen herkese nasip etsin 

Ben öyle duygularımı gizleyemiyorum en olmadık yerlerde ağlıyorum şimdi daha duygusallaşıcam ve bu süreçte sevdiğim adamdan destek almamam kötü olucak

(439 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun

İlgili sorular

+2 oy
22 cevap 692 göst.
1 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Efill_sa1 (3 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 153 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Aysn adnr (58 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 162 göst.
+1 oy