0 oy
357 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (54 puan) tarafından

Kızlar bende cinsel isteksizlik var doktora da gittim tester yapıldı hisbirsey çikmadi neyden kaynaklanıyor olabilir yani 4 yıldır evliyim hiç istek olmuyor bende eşimle yakinlasirken bile midem bulanıyor yani kusura bakmayın açık konusacam öpüsurken bile midem bulanıyor varmı benim gibi olan çözüm bulan 

5 Cevaplar

+2 oy
önce (16,583 puan) tarafından

Bu tamamen partnerine bağlı bişey. Sen beyinde bu şekilde sartladiysan çok zor..

Eşinin senin vücudunu tanıması gerekir haz aldığın yerleri bilmeli yada neden miden bulanıyor mesela bunun altında yatan sebebi bul bakımsız mmesela ?.

On sevisme vs yalan sevişmenin onu arkası ortası olmaz o yüzden biraz bunu eşinle konuşun ve kıyafetle ilişki olmaz bunu da eklim 

önce (54 puan) tarafından

Gider bazen giyinirim suslenirim eşimin hosun ada gider istemmem için herşeyi yapar ama benim midem almıyor bana dokunması bile tiksindiriyir beni 

Sen kendini öyle sartlamissin zevk almaya bak bence birde öyle dene 

önce (1,767 puan) tarafından

Bence bu psikolojik olabilir cift terapisine gidin 

Aynen bencede zaten öyle bir sağlık problemi yoksa kafada bitiyor 

Yarın piskiyatri bolümüne gidecem

-Reklam-
0 oy
önce (318 puan) tarafından

Ten uyumu önemli blki tenleriniz uymuyordur

önce (2,791 puan) tarafından

Bence de bu büyük etken olabilir çünkü temas etmek istemiyorsun yorumlardan anladığım kadarıyla 

Normla sarılıp yan yana oturmak öpmek istiyorum oda beni öpsün ** ailiski yok yapamıyorum olmuyor zorluyorum kendimi ama olmuyor birde ağrım çok oluyor 

İstemek ayrı yapmak ayrı canım, çocuğun var mı ağrı neden oluyor ki geçmesi lazım şimdiye kadar 

Bak bende senin gibiydim doğuma kadar sırf o ağrı için kaçardim resmen 

Evet 2 tane çocuğum var ağrı hem karnimda alt tarafta oluyor jemde belimin altı 

0 oy
önce (434 puan) tarafından

Eşinize sevginiz mi yok 

Bilmiyorum valla ya bazen oluyor seviyorum diyorum baen oluyor sevmiyorum diyom 

Sevgi eksikliği varsa bide aranızda soguk luk var ise cinselikte ısınamıyosunuzdur içinizden birsey yapmak gelmiyordur öncelikle eşinizin sizi mutlu etmesi gerekiyor

Mutlu olduğum zamanlar da hiç olmuyor   yarın piskiyatri bolümüne gidecem baklim onlar nedicek ama birde buraya sorayım dedim

Hakkına hayırlısı olsun 

Amin amin inşallah çok sgaol

0 oy
önce (2,123 puan) tarafından

Çocuk varmı ? Genelde çocuktan sonra böyle bir süreç oluyor aslında hep böylemi peki ?

Nasıl yani anlamadım 

Yani  eşinizle böyle cinsellik olarak sorun yaşıyorsunuz çocuklarinizla nasıl iletişiminiz eşinizin...size karşı eşinizin tepkisi varmı? Sebebi nedir diye konuşuyormusunuz bunları 

Düzelir diyor ve biraz sende istekli ol diyor bu şekilde söylüyorum fln diyor bende istekliymisim gibi rol yapıyorum 

Yani eşimle iletisimiz fazla yok  eve gelir yemek yer telefnla ilgilenir çocuklarla ben ilgilenirim  mecbur kalırsa biraz bakar 

Allah'ım yardım etsin çok zor 

Amin amin inşallah çok sgaol 

0 oy
önce (850 puan) tarafından

Hayattan zevk alabiliyormusunuz(hayattan zevk alamayanın içinden birşey yapmak gelmiyor) 

Kocanızı seviyormusunuz 

Sakin mi yoksa kaygılımısınız 

Kendi ailenizle aranız nasıl(cinsellikte en önemli organ beyindir o da sevgi ile uyarilır aileniz ile sevgi bağlarınız nasıl)

Aylemle seevgi bağlarimiz iyi 

Hayatan slzevk alamıyorum malaesef sürekli derim keşke ölüp gitsem diye oda çocuklarim gelir aklım a tövbe ederim

Heran bişey olacakmiş gibi kaygılıyım sürekli

Kocamı seviyor muyum bende tam anlamadım bazen seviyorum diyorum bazen de sevmiyorum diyorum

Peki neden hayattan zevk alamiyorsun nedenleri ne 

Kocana karşı çelişki duyguların cinsel isteksizlik sebebi olabilir

Hayat bana göre çok zor acimasız yada insanlar mı öyle bilmiyorum yada yaşadıklarım bana zor geliyirdur 

Isteksizlik sebeplerinden biri de bu işte

Randevu almıştım piskiyatri bolümüne ama g8demedim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 167 göst.
9 Kasım 2024 Cinsel Yaşam kategorisinde Umber (2,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Fermel02 (54 puan) tarafından soruldu
+2 oy