+1 oy
504 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (48 puan) tarafından

Kızlar durumu iyi olupta çovuklatını güzel giydiren ailelere özeniyorum bnm gibi olan var mı bn hep başkalarınjn verdikleriyle çocuğumu giydiriyorum tabikide önceliğim sağlık ama insan heves ediyo keşke bnm çoçuğum da böyle giyebilse diye böyle oyuncaklar alabilsem diye yinede bu halimize şükür bu durumda olan bir ben değilimdir heralde 

17 Cevaplar

+2 oy
(1,632 puan) tarafından

Durumumuz var şükür ama daha çocuğuma zıbın haricî hiç birşey almadım. Hep hediye vs gelenleri kullanıyorum 14 aylık oldu. Bir arkadaşım erkek bebeğinin kıyafetlerini verdi. Kızıma giydiriyorum hepsi tertemiz. Hiç öyle çok çok hevesim olmadı benim daha çok oyuncak gelişim kitaplarına falan harcıyorum ana senin yaşadığında çok normal. Her anne tabi ki çocuğuna en iyisini yapmak ister

-Reklam-
+1 oy
(1,002 puan) tarafından

Allaha şükür her istediğimi alıp giydirdim bugüne kadar hiç zorlanmadan  o yüzden yazdığına çok üzüldüm ve kendimi.mahcup hissettim

Rabbım sana inşallah en güzel kapıları açsın güzel güzel giydir süsle çocuklarını inşallah 

+1 oy
(2,452 puan) tarafından

Benim çevremde gözlemlediğim kadarıyla çeşit çeşit giydirilen her şeyden istedigi gibi yiyebilen çocukların geneli çok memnuniyetsiz oluyor 

+1 oy
(817 puan) tarafından

Çocuğun yediği helal giydiği haram mantığından gidiyorum,  kendinden kötülere bak iyilere değil şükür halimize canim.

0 oy
(20,648 puan) tarafından

Instagram'dan görüp etkileniyosan o sayfaları takipten çık derim. Ben de gördüğün zaman ya ne güzel giyinmiş çocuk dediğim.olur ama çok kafama takmam 

0 oy
(964 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun bu konuda. Yani ben yorum yapmak istemiyorum yaa bu konuda Allah en güzelleri nasip etsin çocuğuna 💓

0 oy
(1,095 puan) tarafından

Her anne cocuguna en iyisini giydirmek ister çok normal ama herkes durumuna gore kimsenin hayati bir degil sosyal medya goruntuleri birazda bu duygulari tetikliyor. Biz hep oyle büyüdük bende ablamin eskileriyle büyüdüm ama etrafimizda oyleydi simdi elimizin altinda zenginlerin hayati var buda mutsuzluğa itiyor fazla takılmayın 

0 oy
(690 puan) tarafından

Durumumuz var şükür istesem alırım ama çok gerekli olmadıkça bir şey almıyorum başkasının eskilerini hediye gelenleri giyiyor çok az şey aldım. Rahat şeyler giydirmeyi tercih ediyorum o cicili bicili şeyler hiç rahat görünmüyor rahat etmez diye almıyorum. Kıyafeti az zaten hemen büyüyor iki gün çamaşır yıkamasam giyecek kıyafeti kalmıyor, geçen eşim kıyafet alalım dedi gerek yok şimdi bunlarla idare etsin dedim. Öyle sosyal medyada görüp heves ediyorsan onlar tamamen gösteriş için

0 oy
(13,165 puan) tarafından

Hiç özenmiyorum valla. Durumumuz çok iyi olmasına rağmen oğlum şuan 4.5 yaşında nadirdir bişey aldığım genelde verirler giydiririm temizleri eltim yengem falan. Kızımda 2 yaşında daha bir iğne almadım. Onada ablam veriyo küçülenlerini. Bana israf geliyo varken almak

(10 puan) tarafından

Banada öyle geliyor daha ćok ihtiyacı olan şeyleri alıyorum kilotlu çorap,zıbin ,atlet falan alıyorum ben onun dışinda yakinlarım veriyorlar  onları giydiriyorum .zaten büyüyunce hep alıniyor kıyafetler .varken giydiriyorum bende neden istemiyeyim.özenmek güzel bişey değil zenginlerle bir değiliz şükür kendimize yetebiliyoruz .ihtiyaçlarımizı alıyoruz bu bize yeter .yoksa sosyal medya gösteriş dolu.

0 oy
(1,445 puan) tarafından

Çocukların yediği helal giydiği haram derler. Durumumuz iyi Allah'a şükür. Ama o Instagram'da gördüklerin gibi hiç giydirmedim. Rahatta değiller zaten o kıyafetler. Kuzenimle eltimle hep kıyafetleri paslaştık aramızda. Ben verdim giydirdiler, onlar verdi ben giydirdim. Asla gocunmam. Gerekmedikçe fazladan ay şunu alayım da karizma görünsün diye bişey almışlığım yoktur. Kirli lekeli ve yırtık giydirmem orası ayrı.

0 oy
(77 puan) tarafından

2 sene önce bende öyleydim boşanmıştım ailemin durumu yoktu 2 buçuk sene elin verdiği çamaşırlarla baktım çok şükür durumumuz iyi çocuğumu özenle istediğim gibi giydirebiliyorum bazı şeylere sabretmek lazım. 

0 oy
(926 puan) tarafından

Canim bunlar dunyevi hevesler anliyorum seni benim durumum da dort dortluk degil ama hamd edip oturuyorum veren Allah sonucta boylesi hayirli ki boyle oldu hemde yoksullugun ahiretteki faydalarini biliyo musun mahser gunu insanlar toplandigi zaten dunyada yoksulluk cekenler cennete 500 yil once girecekler o zaman zenginler ne vardi bizde dunya da fukara-i sabirinlerden olsa idik diyecekler 

0 oy
(2,116 puan) tarafından

Seni anlıyorum 2 bebeğim var ikisinide atıyorum kırmızı mi ikiside kırmızı giyer  pazardan alıyorum çoğunu markalı bı kaç tane aldım hem çok pahalı hemde çabuk büyüyorlar mağazadan 1 taneye 800 vereceğime pazardan onla 5 parça rahat alıyorum.ben de olmaynlarimi eltime veriyorum... Heves eddigini anlayabiliyorum...her anne heves eder giyindirmek ister   ..hayat şartları herkesin aynı değil binada şükür diyoruz...

0 oy
(278 puan) tarafından

Benim oğlumda kuzenlerinin kıyafetlerini giyer yeri gelir biz alırız ama en ucuzunu almaya çalışırım çocuk bu bu yıl giydiğini bir dahaki yıl giyemiyor ne gerek var yeni ya da pahalı kıyafet almaya 

0 oy
(6,121 puan) tarafından

Çok şükür durumuz iyi ama  evladımı hicbirseyden mahrum bırakmam  beğendiğim elbiseyi alırım o kadar çok şey almam çok çabuk büyüyorlar  aldığım elbiseyi eskitene kadar giydiririm ama gören bunu yenimi aldın der 

0 oy
(390 puan) tarafından

Bende öyle çok pahalı herşey geçim çok zor ama mutlu bir çocuk olması iicn elimden gelni yapıyorum üzme kendini 

0 oy
(1,323 puan) tarafından

Canım bunda bir sorun yok tabikide giydir temiz güzel oldu mu bende giydiririm hem bebek kıyafetleri hep israf. Bak çalışmayan ev hanımları için devlet iş imkanı sunuyor çalışır çocuğuna istediğin gibi kıyafet alırsın 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 279 göst.
0 oy
5 cevap 130 göst.
15 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neşe26 (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 246 göst.
7 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 798 göst.
19 Ekim 2018 Aile & Aşk kategorisinde Hamiş (817 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,724 soru

23,624,895 cevap

307,001 kullanıcı

...