+1 oy
72 göst.
Diğer kategorisinde (2,879 puan) tarafından

Kızım ishal oldu, akşamdan beri devamlı kaka yapıyor. Enterogeemina kids içirdim akşam. Başka ne yapabilirim hızlı kesmek için. İshalden çok korkuyorum, 1 aylıkken ishal olmuştu ve ölümden döndü, 20 gün hastanede kaldık. O yüzden 2 senedir en korktuğum şey ishal ne yazık ki

5 Cevaplar

+1 oy
(4,715 puan) tarafından

Muz ver, patates haşla bunlar iyi geliyor ama geçici çözüm, en iyisi acile götürmen lazım. Ve bolca su içir sussuz kalmasın. İshali aşırı kokulu mu 

(2,879 puan) tarafından

Acile götürmek sorun değil ama kızım o kadar hastanede yattı ki açılın kapısından girerken kıyamet kopuyor. Birde damar yapısı çok sıkıntılı, bulabilen birkaç hemşire var. Her hemşire bulamıyor, en az 6-7 kere deniyorlar

(4,715 puan) tarafından

Çok iyi anlıyorum benimde oğlum enfeksiyondan 1 gün yattı o zaman 1 yaşındaydı damar zor buldular, doktor odasına giderken ddaha muayene etmeden ağlıyor. Hemşirelere söyle damar yolu çok bulunuyor ben hep derim daha tecrubeli hemşire gelip bakiyor

-Reklam-
0 oy
(2,462 puan) tarafından

İnternetnetten ishal için yoğurt nişasta yazın onu verin çok iyi geliyor ama doktora götürmeyi de ihmal etmeyin geçmiş olsun 

0 oy
(2,803 puan) tarafından

Yoğurt ve kuru siyah çay iyi geliyormus ben denemedim hiç 

(2,879 puan) tarafından

Teşekkür ederim

0 oy
(1,299 puan) tarafından

İshale en iyi gelen reflor. Direk ishal kesici bi probiyotik. 1 gün max 2 gün verince toparlıyor çocuk. Yazın oğlum denizden çok su yutunca 1 haftaya yakın ishal oldu yeşil kakayla. İlk gece acile gittik serum takıldı reflor dışında bişey yazılmadı. 1.5 yaş civarı benimde oğluma çok zor damar yolu açılıyodu. En az 10 denemeden sonra. Büyüdükçe o durum düzeliyor. Artık bütün hemşireler rahatlıkla buluyor. 

0 oy
(3,507 puan) tarafından

Yoğurda nişasta karıştırıp yedirdim ben gerçekten hemen etkisini gösterdi. Günde 3 4 tane muz verdim bide

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 82 göst.
+1 oy
3 cevap 254 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zenan. (596 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 271 göst.
0 oy
2 cevap 364 göst.

413,760 soru

12,454,816 cevap