0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde (3,707 puan) tarafından

Burada bir dostum var aynı zamanda akrabam da oluyor, yaşıtız. Canım kadar seviyorum doğumuma bile girdi. Neyse konu şu dengesiz bir eşi var. Kocası daha önce gelmişti bu ülkeye sonradan dostum da geldi oğluyla. Kıza çektirmediği eziyet yok aklınıza ne gelirse. Kızın gelme sebebi de Türkiyede oğlunun sürekli baba diye ağlaması, belki düzelir kaynanadan uzaktayiz artık diye umudu (aşırı fena, kıza iftira bile atan cinsten), milletin (Allah onları bildiği gibi yapsın) işte babasi gitti bu çocuk yetim kaldı, işte bu kadın artık dul bilmem ne lafları kızı buraya getirdi. Hem cocuk icin hem bu yaşananlar. 

Yani sabahtandır düşünüyorum milyonlarca pırlanta gibi kadınlar böyle erkekciklere denk geliyor. Yüreğim çıkıyor sanki yerinden. Rabbim hepsini hidayet eylesin, o bir üzülüyor ben 20 üzülüyorum. Hiç mi günahı, sevabı düşünmezler. Bir yapıyoruz ama başımıza on gelecek demezler. İçim şişti üzülmekten. Öyle post açmak istedim.

6 Cevaplar

+2 oy
(184 puan) tarafından

Evvela duâna binlerce amin diyeyim ve şunu da ifade edeyim ki bazı şeylere günah sevap diye bakılmamalı bu insanlık ile alakalı bir durum. Günahı sevabı düşünmek zorunda değil herkes fakat insanlık bambaşka bir şey. Nice inanmayıp insan olan var. Nice inanıp kalbi katılanmış insan olmayan var. 

(3,707 puan) tarafından
+1

Tabii ki öyle. İnsan olmak mesele. Orada belirttiğim Allah korkusunu vurgulamaktı. Çok üzülüyorum hocam, Rabbim hidayet eylesin inşallah 

(184 puan) tarafından

Duâ ederiz arkadaşın için üzülmemek elde değil lâkin kırık kalplerin duâsı kabul olur

-Reklam-
+1 oy
(3,361 puan) tarafından

Allah yardımcısı olsun. O da onun imtihanı herkes farklı şekilde sabırmı edecek isyan mı edecek diye imtihandadır aslında. İnşallah iyi olurlar ama belli ki eşi de hasta 

(3,707 puan) tarafından

İnşallah. Tam bir narsist, hani özellikleri açsam 10 da 10 tutar

0 oy
(136,419 puan) tarafından

amerika gibi ulkede cekmek veya katlanmak zorundamu arasin 112 bak o adama noluyo yaa suc kadinda yuzde yuz kadinda adam naparsa yapsin susup oturuyosa sucludur neden sikauet etmiyo vuruyo dovuyo sovuyo psikolojik siddet uyguluyo 1 sikayete bakar yaa 

(3,707 puan) tarafından

Kesinlikle, söyledim. En kötü yapmıyorsan da tehdit et dedim. Gözü korksun en azından diye. Arsız adam sanki umrunda. Anca küfür, beddua. En son da sana kıyamıyorum ama bu adamdan koca olmaz. Ara babanı terk et dedim. Cocuk böyle daha sağlıksız büyüyecek diye. O da sabredecegim baktım olmadı babamı arayıp gideceğim dedi. Asla inanmıyorum öyle bir psikolojiye sokuyor ki insanı şaşar kalırsın. Bu arada yanımızda karısının balık kilcigini bile ayikliyor:)))) gören melek der

tam sikahet etmelik bi polise soylese bitti onun isi

(3,707 puan) tarafından

Burada anasını ağlatırlar onun. Hayatım da gördüğüm en oyuncu insan. Arkadaşlar ve eşlerimiz toplanıyoruz gör nasıl iyi. Dersin nasıl düşünceli. Birileri yokken de deli. Arkadaşım artık deliriyor karşılık veriyor diye vay efendim bana karşılık mi veriyorsun bilmem ne. Eve Bile bir ara gelmiyordu ailesine söylettim korkudan geldi eskiden sen söylemezdin demiş. Dedim böyle sustuğun için her Bo.ku yapacağını sanıyor sakın susma burası Amerika donuna kadar alıp defederler

bi sikayet etse varyaa adam tr ucar en kisa surede soyle susup kabullenmesin

0 oy
(180 puan) tarafından

Bazen şaka olduğunu düşünüyorum kadın milyon kere evi terk etmiş başka adamlara gitmiş mesela adam çıkmış hala karım karım diye ağlıyor veya kadın bütün gün tiktok'ta geziyormuş evi pislik götürüyor çocuklara yemek yapılmıyor çünkü hala karım karım diye ağlıyorlar yani bu kadar dengesiz kadınları bu kadar seven ya da bilmiyorum artık her ne tür adamlarsa çok düzgün evine çocuklarına sahip çıkan ahlaklı namuslu anne olmayı kadın olmayı becerebilen insanlara da böyle dengesiz adamlar denk gelip hayatını mahvediyor gerçekten şaka gibi

(3,707 puan) tarafından

Yemin ederim canım o kız 1.5 sene o çocuğa tek bakti. Kaynana desen anca işini yaptırıp kızı uzerdi kocasına kötülerdi. Namazında niyazında hanım hanımcık. Utangaç, terbiyeli ya benden 10 kat iyidir. Kocası mumbar jstese yapar icli kofte lahmacun neler neler. Marifetli. Ama koca da anca desin sen ne işe yariyorsun ki anca yat. Şok oluyorum. 

(180 puan) tarafından

Allah yardımcısi olsun gerçekten çok zor 

0 oy
(728 puan) tarafından

Çünkü kadınlar çok duygusal.  Mesela eşimizle tartışma sonrası erkekler horlayarak uyurken biz bir köşede ağlıyoruz  😅   erkeklerin gamsizligini istiyorum

0 oy
(20,504 puan) tarafından

Arkadaşın o adamdan boşanmayı düşünüyorsa 1 dakika beklemesin. Ama boşanmayı dusunmuyorsa cakalla nasıl dans edilir öğrenecek. En az nasıl hasar alabilirse o şekilde yaşayacak. Allah hayırlısını versin. Özellikle erkeklerin karakteri çok bozuk hakikaten 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 534 göst.
21 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 548 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 588 göst.
1 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,136 soru

12,438,258 cevap