0 oy
500 göst.
Diğer kategorisinde (1,135 puan) tarafından
Her gece yatağa girince psikolojimi bozacak şeyler gelip duruyor aklıma. Son 2 haftadır yastığa her baş koyduğumda ölüm geliyor aklıma nşye bilmiyorum çok kötü oluyorum fenalık basıyor çekip gitmek istiyorum. Acayip tribe giriyorum ölümü kabul edemiyor muyum töbe haşa bilmiyorum niye böyle oldum hocaya falan mı gitsem kafayı yicem. Ne namaz var ne bişe belki de ondandır böyle tiplere girmem bilmiyorum ya ama akıl sağlığım yerinde değil bence benim 

8 Cevaplar

0 oy
(5,993 puan) tarafından
Canım ayetul kürsü oku içindeki tüm düşünceler biter insalah 
(1,135 puan) tarafından
Haklısın ayetel kürsi okuyayım hamilelikten sonra fenalık gelmeye başladı bana. Eşimde 1 ay içerisinde 3 hafta gece 1 hafta gündüz çalışıyor geceleri hep tek başımayım ne bilim ya harbi diyorum kafayı yicem
(5,993 puan) tarafından
Yaaaa kıyamam sana yanlız kaliyon ya olandır sen oku bir kaç dua ve yatağa girdiğin zaman sürekli zikir getir allah de suphanallah de ve uykuya dalarsin babam heo diyo kizim uykun gelmediği zaman zikir et çünkü şeytan zikir yapmanı istemez o zaman uykunu getirir sende yap öyle inşallah yarar sana cnm
-Reklam-
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Namaz kıl dua et bol bol okumadan uyuma ne oldu da böyle oldun ya birden bire mı oldu bu 
(1,135 puan) tarafından
Evet birden bire oldu hiç anlamadım niye böyle oldum hiç anlamadım gerçekten çok kötü oluyorum
(1,345 puan) tarafından
Acaba takıntı falan mı yaptın ki bunu
(1,135 puan) tarafından
Evet takıntı yapmış olabilirim töbe ya yüreğime fenalık basıyor sığamıyorum sanki hiç bir yere ya
0 oy
(38 puan) tarafından
Ben de öyleydim bi kaç zaman ailemle yaşadığım olumsuz seyler geçmiş gelecek aklıma bin tane şey gelip uyumaya çalışıp yoruluyodum resmen sonra bı gün kalkıp sabah namazini kıldım dua ettim sonra öğle ikindi akşam derken namazları kıldım Kur'an okudum o kadar rahatım ki şuan bazen yatsıyı kılmadan yatıyorum nasıl huzursuz uyku kılıp yatınca rahat bı nefes yatarken de dua okuyorum Kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur canım içimden gelmiyordu inan herkes diyordu kıl kıl ama kalkıp kendi isteğimle kıldım umarım sana da nasip olur ^_^
(1,135 puan) tarafından
Amin canım inşallah ya
(38 puan) tarafından
Benim de eşim 3 hafta gececi o zamanlarda oyalancak bişey bul boş kalma dizi izliyorum ben internetten çok uykum gelene kadar sonra zaten uyuyakaliyorum sabah eşim geliyor
0 oy
tarafından
Canım eğer ibadetlerini yapar ahirete hazırlanacak davranışlar sergiler ve tovbe edersen bu hissiyat geçecektir emin ol tecrübeyle sabit inanki bizim korkumuz ölmekten degil hesap verememekten daha dogrusu hesap veremeyeceğimizi düşünüp korumaktan Allah yardimcin olsun canm
(1,135 puan) tarafından
Amin canım amin cümlemize inşallah
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Canim içine böyle şeyler geldikçe rabbimi zikret dilinde duanda Allah olsun ki için feraha ersin 
(1,135 puan) tarafından
Aslında haklısın bence herşeyden uzak kaldığım için böyle oluyorum dinsizin tekine döndüm resmen utanıyorum kendimden ne zaman ki okuyup hemde çalışmaya başlayınca herşeyden uzaklaştım. Dua edeyim de bari öyle yatayım ya
(1,983 puan) tarafından
Aynen canım ben her yattığımda dua okuyorum bütün bildiklerimi kilabildigim kadar namaz kılmaya çalışıyorum rabbim kabul etsin inşallah
0 oy
(476 puan) tarafından
Bende 25 haftalik hamileyim ayni senin durumundayim yalniz kalmak dahi istemiyorum hamilelik psikolajisi cnm ruhsal değişimler hep o yuzdn oluyor  doğumdan sonra geçer insallah 
(1,135 puan) tarafından
Aminnnn inşallah ya geçsin artık
(476 puan) tarafından
Bende ruhsal deisimlerden dolayi hayattan soğudum hic mutlu olamiyorum gülemiyorum bile  doğumdan sonra geçer insallh
0 oy
(1,357 puan) tarafından
O banada oluyor mesela en değer verdiklerim aklıma geliyor hamileyken çok oldu ya da yalnız hissettiysen öyle olabilir namaz bendede yok başlıcam inşallah 
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Bildiğin tüm duaları oku öyle uyu canım Allah gönlümüze ferahlık versin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 174 göst.
0 oy
9 cevap 511 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde CorpseBride (2,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 353 göst.
18 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Nihal.34 (82 puan) tarafından soruldu