+15 oy
7,304 göst.
Ürün İncelemeleri kategorisinde (165,689 puan) tarafından

image

Sebamed Baby Bebek Şampuanı sabun ve alkali madde içermeyen yumuşak formülü ile bebek ve çocukların hassas saç derisi ve saç bakımı için idealdir. Bebeğinizin cildi ile uyumlu pH 5.5 değeri ile cildin doğal koruyucu tabakasını destekler. Yüksek cilt toleransı ve yumuşak temizleme formülü sayesinde kuruluk ve tahriş riskini azaltır. Papatya ekstresi ile cildi tahrişe karşı korurken bebeğinizin saçının güzel kokmasını, ipeksi bir görünüm almasını ve kolay taranmasını sağlar. Gözleri yakmayan formülü ile banyoyu bebeğiniz ve sizin için keyif dolu bir aktiviteye dönüştürür.

*Şampuanın gözle direkt temasından kaçının, gözle temas durumunda derhal bol suyla durulayın.

51 Cevaplar

+7 oy
(1,280 puan) tarafından

image

Hemen denedim kokusu hâlâ ellerimde çok güzel kızımın saçları yumuşacık oldu keşke daha önce kesfetseydim kızım bile yıkanırken mis misss dedi kokusunu o bile fark etti çok teşekkür ederim çok mutlu olduk ♥️♥️

-Reklam-
+7 oy
(3,178 puan) tarafından

Hali hazırda kullandığım bir üründü zaten oğlum 3 buçuk yaşında kızım 1 yaşında. Oğlumun da kızımın da doğumundan beri bu şampuanı kullanıyorum. Çekiliş bana çıktı ilk defa çıktı çok şaşırdım ürünüm geldi bu gün. Oğlumda kullandım mükemmel bir ürün asla saçı kurutmuyo yumuşacık yapıyor. Temizlik hissiyatı muazzam zaten. Teşekkürler emeğinize sağlık 🌸

+6 oy
(697 puan) tarafından

Benım zaten kullandığım marka ablam tavsiye etmişti kızının saçı çok güzeldi bende kullanıyorm memnunum çok teşekkür ederim... 

+5 oy
(13,568 puan) tarafından

5 yıllık sebamed kullanıcısıyım :) içeriği temiz kızıma kullandım,şimdi oğlum için de yenidoğan olanını aldım. Ayrıca pişik kremini de kullanıyorum o da başarılı.

+5 oy
(95 puan) tarafından

Kullandım kokusuna ve bebegimin saclarında bıraktığı yumusaklıga bayıldım. Keşke daha önce karşılassaydım sebamedle. Bundan sonraki ilk tercihim olacak kesinlikle. Teşekkürler Sebamed :)

+5 oy
(633 puan) tarafından

kızımı bugün banyo yaptıracağım. Kokusu cok güzel daha önce küçük boyunu kullanmıştım teşekkür ederim herkese. İçeriği temiz ve doğal bundan sonra sebamed kullanacağım hep inşallah. 

+5 oy
(1,423 puan) tarafından

Bende hamileyim açıkçası kararsız kalmıştım çocuğa hangi bakım ürünlerini kullansam diye. Kısmet işte karşıma Sebamed çıktı sanırım bundan sonra Sebamed ile devam edeceğim 

+4 oy
(2 puan) tarafından

Sebamed şampuanı halihazırda hala kullanıyorum bebeğim 21 aylık doğduğundan bu yana Sebamed ürünlerini kullandım nemlendirisini de kullanıyorum vücut için. Herkese tavsiye ederim kokusu da çok güzel :)

(817 puan) tarafından

Sizde yeni uyesiniz nasıl katıldınız cekilise? Aynı nick ile 

(2 puan) tarafından

Hayır ben bebek sayfasında 2 yıldır üyeyim ordan katılım yaptım burada yorum yapabilmek için heabai yeni açtım 

(2 puan) tarafından

Ortada haksızlık yok yani anketler anne bebek sayfasında da çıkıyor 

(2 puan) tarafından

Muhtemelen diğer gördüğünüz yeni hesaplar sırf yorum yapabilmek için benim gibi buraya hespa açtı çünkü diğer bebek sayfasında adminden mesaj geliyor kazananlara yorum yapmamız için tabi zorunlu değil görüşlerinizi bidlirin diyor hediyeyi almışken bı hespa açıp yazmamak ayıp olur diye yaptım 

(2,676 puan) tarafından

Kusura bakmayın o taraftan geldiğinizi düşünemedim hakkınızı helal edin geçen biri 3 hesap ile katılım sağladı o yüzden yazdım 

(2 puan) tarafından

Yok doğrudur önemli değil şansınız bol olsun bı dhaakilere inşallah 

+4 oy
(2 puan) tarafından

image

Küçüğünü zaten kullanıyorduk ve bitmek üzereydi. Teşekkür ederiz ilk kez böyle bi çekiliş hediyesi kazandık 🤗

(1,135 puan) tarafından

Düşündürücü 🤔

(4,773 puan) tarafından

Kesinlikle yukardaki Ayşe.1406 da öyle nasıl oluyor peki 🤔🤔

(2,505 puan) tarafından

Bundada mı bi oyun var yani pehhh 🤨

(16,633 puan) tarafından

Sadece eski üyeler degil çekiliş için üye olanalr da var hanımlar 

(1,632 puan) tarafından
+1

Bebek bakım sayfasında da paylaşıldı kızlar. Orda olup burayı kullanmayan arkadaşlar var ama burada açıklandı ya sonuçlar. Oradan tıkladığınızda bu sayfaya yönlendiriliyor anket icin. Yazmak için hesap açmış veya yeni keşfetmiş olabilirler. Bende bir süre bebek bakımını kullanıyordum burayı kesfetmemistim bile. Ordan birine çıktıysa hesap açıp burda değerlendirme yazıyor olabilir 

+4 oy
(182 puan) tarafından

Kullandığım çok memnun kaldığım bir ürün13 aylık oğluma doğduğundan beri kullanıyorum  . Çok teşekkür ederim hediyeniz için gayet büyük uzun zaman kullanabilirim.

image

+4 oy
(256 puan) tarafından

Bana çıltı ben çok beyendim bugün kargom bana ulaştı hediye için çokkkk teşekkürler stok yapmalık 

+4 oy
(7,894 puan) tarafından

5 yıldır kullandığım marka hayret ettim bana da ilk defa çıktı ve mutlu oldum teşekkür ederim 💕

+4 oy
(2,291 puan) tarafından

image

Çok teşekkür ederim harika bir şampuan 💝

(2,291 puan) tarafından

Evet canım neden

(7,894 puan) tarafından

Kaç  ml bunlar

(2,291 puan) tarafından

750 olması lazım 

(2,257 puan) tarafından

750 ml

(7,894 puan) tarafından

Nasibiniz bol olmuş maşallah 

+4 oy
(18 puan) tarafından

Çok tesekkur ederım cansınız❤️

+4 oy
(1,145 puan) tarafından

Biz de sebamedciyiz. Pişik önleyici kremi harika. Şampuanı da öyle. Konağı Bi bu engelledi. Tekrar tekrar çıkıyordu daha önce. Kokusu da çok hoş hafif. Yumuşacık oluyor saçları. Biz çok seviyoruz

Boykot yaparken deneyimledik. Herkese tavsiye ediyorum 

+4 oy
(1,087 puan) tarafından

Oğlum 16 aylık oldu ve doğmadan önce alışverişini yaparken araştırmalarım üzere Sebamed almıştım. Bide kendimde daha önce sebamed ürünlerini kullanip memnun olduğumdan tercihim bu yönde oldu. Ve pişman olmadım hala da sebamedin şampuanı pişik kremi vücut losyonu sabunu falan hepsini kullanıyoruz ☺️çıkmasını çok isterdim ama kısmet değilmiş çıkan arkadaşlar inşallah memnun kalırlar güzel günlerde kullansinlar ❤️

+4 oy
(15 puan) tarafından

Yenidoğan bebeğime ve 4 yaş oğluma kullanıyordum zaten çok güzel bir şampuan. Oğlumun cildi atopik olduğu için tercih etmiştim. 

-Saçlarının bazı yerlerinde kepek ve konak arası şeyler çıkıyordu bu şampuanı kullanmaya başladıktan sonra azalarak geçti.  

-Mis gibi kokuyor ve güzel köpürüyor.

-Durulması da hızlı kolayca temizleniyor. 

Teşekkür ederim ❤️

+4 oy
(784 puan) tarafından

İlk bebeğimde konak sorunu alduğunda kullanmıştım sorunumu çözdü. uzun süre kullandım çocuğum büyuğunca normal şampuana döndüm.

+3 oy
(323 puan) tarafından

image

Ürünün şampuanlarını bebekken kendimde kullanılmış şimdi bende cocuğumda kullanacağım inşallah çok teşekkür ederim 

+3 oy
(404 puan) tarafından

Şanslı bebeklerden biri benim oğlum oldu ❤️ ürün çok hızlı bir şekilde ulaştı. Zaten oğlum doğduğundan beri Sebamed yenidoğan kullanıyordum. (Benim aldığım kokusuz olandı. Farklı markada kokusuz ürün denemiştim iğrenç kokuyordu. Sebamed'de bu sorun yok. Ayrıca Almanya'da üretildiği için güven veriyor.

image

) Bugün hediye gelen papatya özlü şampuanı denedik. İlk kullanım için göz yakmıyor, kokusu hafif ve rahatsız edici değil. Önceki şampuanımız da Sebamed olduğu için saçlarda ilk anda koku dışında bir farklılık yok. Normalde de saçları yumuşacık oluyordu yine aynı oldu. Saçları güzel kokuyor :) bundan sonra muhtemelen kokusuz olanı değil bu ürünü almaya devam ederim. 750 ml olduğu için çok uzun süre gider. Pompalı şişe diğer Sebamed ürünleri gibi karton kutu içerisinde geliyor. İçindekiler kısmını fotoğraf olarak ekliyorum. (gebelik döneminde araştırdığımda içeriği iyi görünüyordu ve konak sorunu yaşamadık. Bunda Sebamed şampuanın katkısı olduğunu düşünüyorum.)

Kullanmaya devam ettikçe yorumumu güncellerim. 

(404 puan) tarafından

Bu arada bebeğimde atopi mevcut ve Sebamed şampuanla yıkanan saçlarında kuruluk oluşmuyor. Parfümsüz olan üründe alkol de yok. Bu parfümlü olanda alkol varmış ama bir sıkıntı yaşamadık. 

İlgili sorular

+18 oy
84 cevap 9,604 göst.
+3 oy
0 cevap 411 göst.
+7 oy
41 cevap 3,434 göst.
5 Mart 2025 Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (165,689 puan) tarafından soruldu
+3 oy
16 cevap 966 göst.
6 gün önce Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (165,689 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,687 soru

23,624,555 cevap

306,980 kullanıcı

...