+1 oy
217 göst.
önce Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından

Merhaba hanımlar 

Bir buçuk yaşında kızım var, haliyle biraz bana düşkün. Arkamdan çok ağlardı şimdi biraz azaldı. Babasıyla odada ben olmazsam eğer güzel vakit geçiyor. Ama aslı sorum şu. Gurbetteyim ve ilk çocuğum çok da bağlıyım kızıma. Onu bırakıp biraz işe güce dalsam kendimi çok kötü hissediyorum. Sanki beni hemen unutup başkasına bağlanacak gibi hissediyorum ve bu içimdeki kıskançlık içten içe devam ediyor. Aslında tam kıskançlık denmez ama anneler ne demek istediğimi biraz anlamıştır. İşte benimle oynasın sürekli benimle vakit geçirsin isteği diyebiliriz. Sizde durumlar nasıl, benim gibi hisseden var mı

Bazı anneler bebeği bırakıyor kendine vakit ayırıyor ben böyle hissettiğim için pek yapamıyorum 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (649 puan) tarafından

Oooho buda bişey mı sen bide anneler kural koyuyor diye babamı seviyorm seni değil gibi cümleler insanı ne hale getiriyor düşün oğlum geçen bana sen git bu evden dedi ilk kez kalbim paramparça oldu sanki ömür boyu nefret edecek gibi hissettım sonra kendimi toparladım 

önce (27 puan) tarafından

Offf o zaman kalpten giderim galiba 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,830 puan) tarafından

Aslında böyle düşünmeyip çocugun kendi kendine oyun oynamasına izin vermemiz lazımmış pedagoglar böyle diyorlar seninde biraz dinlenmeye ihtiyacın var canım bu sana kötü hissettirmesin o senin bebeğin ve ondan ayrı kalsan bile bir çocuk annesini asla unutmaz 

+1 oy
önce (1,222 puan) tarafından

benim kızlar erken doğum + reflü + ikiz olunca hep 5 kişi baktık çocuklara özellikle ilk 6 ay. hiç benimle özel bir bağ kuramadılar. şimdi sorsalar dede mi? anne mi? diye eminim dedesini seçer ikisi de. ilk zamanlar çok kıskanıyordum beni sevmiyorlar diye. hala da kıskanıyorum da artık kontrol edebiliyorum bu duyguyu. annelik bazılarımızda bencillik yapıyor galiba.

Yorumlardan tek olmadığımı anlıyorum ama biraz her annede var demekki 

önce (1,222 puan) tarafından

normal bir duygu sanırım ama gün sonunda o çocuklar zaten annelerinin çocukları :))

+1 oy
önce (863 puan) tarafından

Bir noktada doğurduğumuz çocuğun göbek bağını kesmemiz gerekiyor canım. Sana ihtiyaç duymadığı her gün, her aktivite için mutlu olmalı gurur duymalısın. 

Yanımda olmayınca büyük eksiklik hissediyorum sadece

önce (863 puan) tarafından

Kendi bireyselliğimizi unutmayalım lütfen. Emin olun o çocuklar ergenliğe girdiğinde ilk eleştirdikleri şey bu oluyor

Çok haklısınız biraz böyle düşünmem lazım

+1 oy
önce (2,944 puan) tarafından

Sağlıklı bir duygu değil sanki. Bebeğiniz bağlı ama bağımsız olmalı. Aranızda güzel sağlam bir duygusal bağ varsa o da bağımsız bir şeklide takılıp oynayabilir. Bu onun sosyal gelişimi için de gerekli. 

Kesinlikle size de katılıyorum

+1 oy
önce (305 puan) tarafından

Ne demek istediğinizi çok iyi anladım ama emin olun böylesi sağlıklı bir çocuğun gelişiminde olması gereken kısım. Yani ben de keyfi oğlumu bir yere bırakıp gitmekte zorlanıyorum gözüm arkada kalıyor kendimi kötü anne gibi hissediyorum. Ama ben bana bağımlı olmasından çok sıkılmıştım beni biraz salsın istiyordum. Daha yeni yeni babasıyla oynayıp beni bıraktığı dönemleri başladı hatta geçen gün sen git eve gelme diye kapıyı üzerime örtmeye çalıştı 😅 seni sevmiyorum felan dedi. (28 aylık olmak üzere) Bunlar beni sevmediği anlamına gelmez gece uyurken yine beni istiyor. Halasının yanına gittiğimizde bizi odadan kovuyor gece yine anne nerde diye beni arıyor veya bir gözü yine de beni arıyor beni soruyor. Velhasıl bir çocuğun her daim en çok sevdiği kişi annesidir. Gönlünüz ferah olsun bebeğinizin sağlıklı gelişiminin tadını çıkarın ☺️

0 oy
önce (6,225 puan) tarafından

Benim kizim 6 aylık. Bazen babasına bırakıp dışarı cikiyorum. Gelince beni ozleyip agladimi soeuyorum hemen. Evet desin istoyorum ama aglamiyo

Senin dediklerinin aynısını düşünüyorum bende

Ya demekki tek değilim 

Ben de hep böyle düşünüp duruyorum 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 390 göst.
15 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Betulnsa (404 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 81 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nidamsenam (616 puan) tarafından soruldu
0 oy