+1 oy
147 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,619 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Merhaba kızlar oğlum 2020 Ağustos ayında doğdu

1. Dönem kreşe götürdüm alismayinca 2. Dönem tekrar göndermeye karar verdim başka bı okula, sistem 5 yaş gösterdiği için 5. Yaş grubuna yazdı müdür, 4 yaş grubunda olması gerekmiyor mu? Benim mi yanlışım var yaşıtlarıyla aynı sınıfta olmasını istiyorum bende, alışırsa seneye tekrar gondericem zaten aynı etkinlikleri niye alsın ki.

Bugün aradım okulu e sistim 5 yaş gösteriyor diyor, 4 yaşın 2. Dönemi olması gerekmiyor mu 

1 cevap

0 oy
(2,951 puan) tarafından

4 yaş sınıfında olmalı. Öğretmen ile görüşün müdüre anlatsın :) gerekirse öğrenci için müdüre 5 yaş sınıfına uygun değil Desin

(2,951 puan) tarafından

Öğretmen için sınıfta ne kadar az öğrenci o kadar iyi 😄

(1,619 puan) tarafından

Farklı bı kreşi istemedi oğlum buna alışrmi acaba öğretmen ugrasirmi alışması için

(2,951 puan) tarafından

Öğretmenden öğretmene değişir canım. Aynı okulda olduğum bir arkadaşım 1 hafta ağlayan çocuğa alışmiyor bu çocuk deyip ailesine seneye getirin dedi. Başka bir arkadasim da bir çocukla bütün sene uğraştı 

(2,951 puan) tarafından

İyi bir öğretmene denk gelirsiniz inşallah 

(1,619 puan) tarafından

Öğretmenmissiniz, çok teşekkür ederim inşallah benim çocuğumlada hakkıyla ilgilenen bı öğretmene düşeriz 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 152 göst.
0 oy
5 cevap 682 göst.
7 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 210 göst.
18 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kadriye 35 (62 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,173 soru

24,381,849 cevap

348,777 kullanıcı

...