0 oy
925 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (112 puan) tarafından

Üst komşumuzun seslerinden bıktım artık evt o seslerden adam askeri personel olduğu için çekiniyor eşim bir şey demeye bende utanıyorum karısına demeye ama bıktım bu seslerden ne yapacam bilmiyorum 

10 Cevaplar

+2 oy
(136,641 puan) tarafından

sen gecen gun post actin tam.yazdim ve hoop postu gizledin o gunden beri takip ediyorum ve yine cinsellik postu actin napsin adamlar kendi evlerindede rahat etmesinmi o gizledin postada yazdim gercekden kadin oldundan suphe ediyorum.artik 1.kendi ozel.hayatin baktin tepki aliyon simdi komsunun cinselligi tesadufmu bu

(112 puan) tarafından

Sanane demi o kişi benim sevdiğim güvendiğim birisiydi demekki ozelimi gelip sana anlattıysa o da senij gibi birisi ben onun bana özelden yazdıklarını ifsalarimda ben Allah'tan korkuyom 

hic kimsenin bana senj  ozelini anlattigi yok ustelik senjn tum ozelin burda acik sacik ortada senjn gibi birisi derken ???????

ustelik senin ozelinj merak edende yok sen kendin en ince ayrintisina kadar yaziyosun haliyle bizde bi kadin bu kadar detay verirmi veremez bu nasi kadin erkekdir diyoruz yazdigin seyleri normal bi kadin yazamaz cunku

(198 puan) tarafından

@Meleklerivar olum gmaile düşüyor ya.d

(1,131 puan) tarafından

Evet :))

-Reklam-
+1 oy
(14,089 puan) tarafından

asansöre ya da giriş kapısına hatta her yere lütfen yatak odanızın sesini kısın, aile var yaz ve as. isim vermeden😅

(112 puan) tarafından

O olduğunu nerden anlayacak üzerine alınır mj

(14,089 puan) tarafından

okuyan herkes bir düşünür bence. denemekten zarar gelmez. devam ederse isim belirteceğim diye not düşersin.

binada ses yalıtımı yok diye de ekleyebilirsin yazıya 

(112 puan) tarafından

Ya ama ses insan gibi gelmiyor böyle bir şey yok yami

(14,089 puan) tarafından

gerçekten ayıp ama yönetici varsa ona bildirin durumu, apartman grubu falan varsa lütfen gece seslerine daha dikkat edin falan yazsın. 

(112 puan) tarafından

Eşim çekingen biri bırak biter sesler diyor

(102 puan) tarafından

Bırak biter sesler nedir yahu uyarın 

0 oy
(15,963 puan) tarafından

Ne sesi normal gürültü mü yoksa yatak odası sesi mi? 

(112 puan) tarafından

Yatak odası sesi

0 oy
(198 puan) tarafından

Benim alt komşu sandım bı anda yatak sesi diyince o değil dedim rahatladım 😀😀😀

(198 puan) tarafından

Paylaşımlarına baktım bizim alt kat değilsn 😀😀😀😀😀

(112 puan) tarafından

Sizde böyle sesler yapyosanz yakında o da paylaşır burda :)))

(198 puan) tarafından

Yok paylasmaz çünkü öyle sesler yok 😀😀😀😀

(112 puan) tarafından

İyi bari

(1,131 puan) tarafından

Kız sisin apartmanda da böyle sesler vardı yoneticin halletmiati:))

0 oy
(1,274 puan) tarafından

Komşunuza açıkça gece olduğu için sesler daha net geliyor deyin, yeterli. Anlayacaktır zaten. 

0 oy
(112 puan) tarafından

Teşekkürler arkadaşlar 

0 oy
(251 puan) tarafından

Ne denir ki bu duruma :D

(112 puan) tarafından

Kendi haline mi bırakayım 

(251 puan) tarafından

Ben birşey diyemezdim heralde bilmiyorum 

0 oy
(29,541 puan) tarafından

Yani ne denilebilir bilemiyorum ama uygun dille uyarilabilir 

(112 puan) tarafından

Ters insanlar ve havalılar konuşulmuyor ki

(29,541 puan) tarafından

O zaman uzak durun belki dikkat ederler

(112 puan) tarafından

Aylardır bu ses ve çok fazla gelyo 

0 oy
(3,105 puan) tarafından

Cnm benim ust komsuda bigun bi kudurdular qma nasil... yuh dedim artik dayanamadim sert bi sekilde duvara vurdum. O gunden beri ses yok. Dene. Askeri personel olursa olsun ne farkeder, saygili olmali

(112 puan) tarafından

Senin. Kadar cesur değiliz maalesef 

(3,105 puan) tarafından

Cnm cesaretle alakasi yok bana gore. Yani ya cikip tatli dille uyaracaksin, ona da yanasmiyorsunuz, sen kadin olarak cik hanimina ilet durumu bence. Yonetici yok mu, genel binuyari yapsa, ya da yazi yaz as diyen arkadasinkj de iyi fikir. Napacak uyardiniz diye vuracak mi cnm Allah korusun

0 oy
(1,970 puan) tarafından

Benzer olayı yaşadım 😂 bizim üst komşunun koca askere gidecek oğlu ve bir de ilkokula giden oğlu vardı. Öyle yatak odası sesleri hiç duymadım ama saz vs. Çok gelirdi şikayet ederdik. Neyse aradan birkaç yıl geçti ve üstten hayatımda ilk kez duyduğum sesler geldi. Başta oğlum ağlıyor sandım ama yok uyuyor. Sonra başka bir ses olduğunu anladım. 😳 içimden dedim koca koca oğullarından da mı utanmıyorlar ne ayıp diye. Sonra öğrendim ki bu üsttekiler boşanmış. Adam eve sevgilisini getiriyormuş Almanya'dan. Sesleri onlardan geliyormuş. Durumu sohbet arasında başka komşulara anlattım. Alt komşumuz o sesleri bizden geliyor sanıyormuş. En alt komşumuz da bizim oğlanın ağlama sesi sanıyormuş. Neyse açıklığa kavuştu konu. Özellikle kışın çok sapıtıyorlardı hiç utanmıyorlardı. Bu ara küstüler galiba sesleri çıkmıyor. Gerçekten böyleleri müstakil evde yaşamalı bence. Ben onların günahına şahit olmak zorunda mıyım!😠🤬

İlgili sorular

+1 oy
32 cevap 1,072 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hasret3434 (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 324 göst.
0 oy
9 cevap 384 göst.
7 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,694 puan) tarafından soruldu

413,248 soru

12,442,253 cevap

46,030 kullanıcı