0 oy
261 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (80 puan) tarafından

2 gun sonra ešimin dogum günü ešim böyle günleri pek sevmez ama bi kaç šey piširim hediyye alucak par ** yok o yüzden onun için kendi elerimle pasta yaparim bildim kadat artik kaynanam bana pasta yapicakmisin yaptigin bi šeye benziyecekmi diyor bende o an o sinirle ne yapicaksam yapicam kendim bilirim dedim  o da hadini bil nebiliyim komşu fln belki sorar gelinin ne yapmiş ya bilmem misafir gelirse iyi bi şey gorsun eşin çališiyor yaptigin şey iyi olsun hiç olmasa ben de : misafire fln yapmiyorum ešime yapiyorum dedim neyse boype uzun atiştik kaynanami hakli sizce? Ben eşim için bi şey yapicam ona da karişiyo deliricem sonra suclu ben oluyorum 

10 Cevaplar

+1 oy
önce (416 puan) tarafından

Her otu boku söylersen karışır ama onu ben bilirim yapıp yapmayacağımi milleti yabancıyı agirlamiyacagim millete ve sana laf düşmez sen haddini bil evime karismayi birk de suratına kapat böyleleri böyle anlyr

önce (80 puan) tarafından

Her otu boku goruyor zaten bir yerde yašiyoruz ustelik millete de yapmiyorum diye dedim bu sefer de kocan çališiyor önüne koydun iyi bi şey olsun diyor sora da nebiliyim hatsizin fln diye diye dedyindi anca kocama ozel yapmak istediyimi de anlatamiyorum anlatsam fa anlamaz

-Reklam-
+1 oy
önce tarafından

Boş boş konuşmuş hiç umursama

Hevesimi kiriyo ama herzaman boyle oyle bi diyoki sanki beceriksizim kendisi herşeyi bipiyor bari boyle ozelime karişmasa kocaya dertlenecek konu bile diyil:(

0 oy

Sevgililer gunu hemde kocamin dogum gunu kendim bi şey yapmam hatami

önce (1,925 puan) tarafından

Ya tabiki hata değil hatta takdir edilmesi gereken birsey. Emek her şeyden kıymetlidir bana göre. Sen ona takılma 

0 oy
önce (4,156 puan) tarafından

Birlikte mi yaşıyorsunuz 

Evet malesef

0 oy
önce (52,056 puan) tarafından

parasini ver hazir alayim sende rezil olma komsularina de bak nasil susar hemen

E zaten hazir almaya tek derdi gösteriş

0 oy
önce (713 puan) tarafından

Ahaha komsu ne alaka ki ? Komşu kocasının dogum gunu kritigini size gelip yumurtluyor mu bu kadar samimi misiniz mahallecek  😀 kızma darılma da kaynanan sıyırmış bacim. Siz aynı evi mi paylaşıyorsunuz bukadar müdahil ve yüz bulmuş hatta haksızca üslupta seninle konuşuyor. 

Ben kaynanamla yaşıyorum bak 5 yıldır bikere gelip bu üslupta konuşamadı benimle konuşmadı asla . Üstüne vazife değil bikere. İster pasta yaparim ister rulo pasta yaparım ister kek yapar mum takarım ele güne ne Allah Allah güldüm sinirden ama . Saçmalık ya . Sınır koymak ağzını kapatmak artık dur demek için boşanma aşamasını mi bekliyorsun canım.  Saygısı olan biri olsa der ki olursa olur olmazsa olmaz kızım canın sağ olsun paran yoksa para vereyim hatta uğraşma pastanızı ben alayım der bukadsr . Anne demek budur . 

Sinirimi korumaya çališiyorum ama yok o kadar arsiz ki ben sinir koymama ragmen yine karišiyor išlerime ama suçlu kim ben seni sesiz sakin diyordular amma dilin papuckadar diyor bazen  öffff

Sende ozaman kişiye göre muamele dersin iyi davrandinda tatlı dilli oldunda tepene mi bindim de ozaman . O nebicim bi davranış ya . Seninde hwrseyine müdahale eden olsa hevesini kirsalar uzseler laflarına dikkat etmeseler senide görürüm de ben sana sen gibi davransam sen nasıl karşılık verirsin bi desene ya ayıp ya . Yırtık olun abi soylelelrine yırtık olun . Susmayı alttan almayı arkada duran kaynana hakeder oda anadır zaten kaynana değil bence . Kabul ediyorum ben yırtık deli dolu bi gel8nim iyi ki de öyleyim kimseye pabuç bırakmam. Bu acı bi gerçek.  Bende bi anan evladıyım sokakta çöp kenarında sevabına almad i oğluna yada zorla evlenmedim oğluyla sosyal hizmetlerden koruyucu aile olarak da gelmedin bana nedemwk sessiz dediler dil pabuç kadar ya . Kaldı ki sosyal hizmetlerdeki yavrulara kurban olsun o onlara da koruyucu olamaz bağı olmayan sana böyle eden başkasına ne etmez.  Susma kız sakın vitesin olmasın yaparsan asfaltı optururler kimse seni Allah için sevabına almadi sahiplenmedi evin ayrı mı koy sınırını susma aynı evdem8sjn bu kadınla susma cvp ver vur kır saydir küfür et demiyorum ama koru kendini . Koruuuu.  

Çok kızıyorum böylelerine.  Şuan burda ablam kardeşim olsa ettim gorumcem olsa bu şekilde yakınsa varya yok abi farklı bisey demem ya aksi zaten savunulamaz 

Öyle cümleler kur ki karşılığı olmasın onda cvpsiz kalsın dumur olsun kıyıda köşede arkandan söylenir olsun evet olsun dilinde pabuç olsun bi zahmet yerine duruma göre 

0 oy
önce (2,559 puan) tarafından

Yanlış mı anladım kaynana eşinin pastasını millete mi verecek 

Hayir  verse anlarim yine

0 oy
önce (184 puan) tarafından

Fikir söylenebilir de üslubu yanlış

0 oy
önce (18,794 puan) tarafından

Komşuya neymiş senin eşine yaptığın veya yapamadığın pastadan ben olsam komşu üstüne vazife olmayan şeye karışmasın derdim sanırım birlikte oturuyorsan bir şey diyemem ama ayrı ise hiç planlarına dahil etme birlik isenizse de laf ederse beğenmediyseniz kendinizi riske atıp yemeyebilirsiniz zehirlenir ederseniz sorumluluk almam de :)

Oyle dersem kiyameti koparir hiç bašimi agritmak istemiyorum

0 oy
önce (5,224 puan) tarafından

Benım kocamn da dopum günü ben de pasta yaparım kendım ama kaynana bilmez haberı dahi olmaz. Beraber yaşamıyorsanız söylemen hata böyle birine

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 688 göst.
2 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yuska (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 413 göst.
18 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 542 göst.
11 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Babysmom (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 319 göst.
20 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Nurrsa (203 puan) tarafından soruldu

412,378 soru

12,414,356 cevap

44,963 kullanıcı

Kategoriler

...