0 oy
196 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (69 puan) tarafından

Bazı anneler çocuk doğurduktan sonra hemen ıncecık oluyor anneler kılosunu veremeyen  veyahut strese gırmıiş çocuktan sonra kendını yemeye vermıs bayanlar var mı burda  ben nasıl kılo verebilirim hayatımda ilk defa kilolu oldum ama kılo denen şeyden kurtulamıyorum  dıygusal açlık fiziksel açlık ne ararsan var  ekmek tatlı pasta kıstım yemedım ama bu kez çok alakasız çubuk kraker görsem onu bıle aşerdim bu duygusal aclık galıba   olmayacak şeyler gözüme güzel geldı ve yedım  sebepsız yıyorum psikolojik sorunum yok  sadece işim dolayısıyla farklı ilde yasıyorum ailem falan yok yalnızım canım sıkılıyor işte  bende yıyorum ama bana az ye tatlı yeme 5 ten sonra yeme bogazını tut demeyın bunları yapabılsem zaten bu halde olmam   dahılıyeye gıttım tsh ınsulın ferrıtın hepsı çok ıyı psikiyatriye gıttım oda normal böyle olman dedı  e napcam ben yaaa yemeden duramıyorum mıde ameliyatı mı olsam  bu arada bebek 2 yaşına gırmek üzre ben emzırmıyorum 

9 Cevaplar

0 oy
(2,159 puan) tarafından

Spor Spor spor...

(2,159 puan) tarafından

Birde Trendyoldan selülit giderici masaj aleti almıştım ben aldığımda aşırı ucuzdu şuan fiyatını bilmiyorum her spor sonrası karın ve iç bacaklara uyguladım çok iyi geldi. 

(69 puan) tarafından

Ben   youtube dan egzersız acdm yapmak ıcın çocuk bana sardı peşimi bırakmadı kafama çıktı belime cıkdı  valla çocuk yatınca bende pert oluyorum ya yemek yaparım yada bende yatarım . Acaba spor aletı alsam oda olur mu spor aletlerinden birini alsam  mı. 

Selülit gıderici alet işe yararsa onuda alayım mı neydı kı ismi bütün tuşlara basmak istiyorum

(2,159 puan) tarafından

Masaj aleti yaz mor beyaz renkli küçük bir alet. Eşime sana masaj aleti aldm diye kandırıp onun parasıyla almıştım :)) 

Şaka bı yana ama uyuduğu vakit 15 dk bile olsa yap çok daha dinç olursun enerjin yükselir. Benim şuara ciddi bir hayat kosturmam var evde durup yapamıyorum ama yapınca kizimada oyun oluyor hadi gel yapalım diyorum. Ama spor aletleri alma koca koca nereye koycaksin ve alan da kullanmıyor inan bir iki duruyor köşede 

(69 puan) tarafından

Ayy çok sağolun masaj aletı de işe yarıyor  mu acaba  bırde iştahımı kapatması için ilaç fılan mı içsem var mı öyle bır ilaç yada bıtkısel nolursa arttık 

(2,159 puan) tarafından

Macha çayı mı diyorlar ne Trendyoldan bı araştır hafta bir sindirim için ama onun dışında asla zayıflama kahvesi ilacı falan içme. İmkanın varsa diyetisyen en iyiside fiyatlar aldı başını gitti 

-Reklam-
0 oy
(1,172 puan) tarafından

Kaç aylık bebeğin yenimi doğum yaptın 

(69 puan) tarafından

Ayy yok  nerde  o günler keşke yenı doğum yapmıs olsaydım  2 yasında  yenı doğum yapdgm zaman bıle daha az yıyordum sonradan böyle oldum  bebeğim çok usluydu 1 yasına kadar  hep benle uyudu meme emıp uyurdu o kadar uslu bır çocuktu kı hıc ağlamaz beni uzmezdı ama asla bensız uyumadı  besıge koysam hemen aglardı  öyle bırlıkte uyuduk guzel günlerdi. Sonra bıanda 1 yaş sonrası asırı yaramaz oldu

0 oy
(14,011 puan) tarafından

Kaç kilosun canım, tek mi bebiş

(69 puan) tarafından

Kılom 70  boyda 166    ama 78 gıbı duruyorum göbek var gıtmedı  bebekler 2 tane  . Bak şuan  gıdıp gene abur cubur yıycem  çıkamıyorum bu psikolojiden oysakı aç degılım

(14,011 puan) tarafından

Bizim grup var ama yediğin içtiğin her şey fotoğraf zorunlu 

Aktif olacam diyorsan gel 

(69 puan) tarafından

Kendi resmimi mi atmam lazım

(69 puan) tarafından

Hanımefendi  beni alıcakmısınız🙂

(14,011 puan) tarafından

Resim ne alaka 😀 Gün içinde tükettığın öğünler ve yaptığın sporlar

0 oy
(1,604 puan) tarafından

YouTube videoları yada googleplayde kadınlar için egzersiz uygulamaları var evde yarım saat ayırsan yeter ben öyle vermiştim birde aralıklı orucu çok övüyorlar yapabilirsen bir araştır 

(69 puan) tarafından

Çok teşekkür ederım  .  

0 oy
(1,534 puan) tarafından

Bende vermek istiyorum ilkde verdim hatta fazlasını ama bunda olmuyo bir iki üstüne aldm hatta  vercem insllah da emzriyorum ondan mı aç gözlülük normaldede yemeyi seviyorum ama ara ara hep dikkat ederim çünkü ergenlikte fazla oğlu geçirdim takıntı oldu

0 oy
(3,559 puan) tarafından

Diyetisyene gitmeni tavsiye ederim dengeli yersen bunları canın istemiyor. Gluteni hayatımdan çıkartıp yerine protein koydum canım hiç tatli çekmiyor 

0 oy
(1,331 puan) tarafından

Bende gebelikte 25kilo aldim dogumdan sonra 10kilo yani sadece çocuk kadari gitti gerisi bende kaldi ustune de koycam gibi ac değilim ama sürekli yemek istiyorum. Sabah diyete başlıyorum gece tost yiyorum bogazimi tutmam lazim ama erteliyorum bakalim bi ciddi ciddi niyetine girip agza bisey sokmamak lazim. 

0 oy
(6,626 puan) tarafından

Valla doğum sonrası geri incecik kalmakta marifet değil canım. 2 doğum yaptım 40 kiloya kadar düştüm. Sağlık sorunum var bende kilo alamıyorum 1 kilo almak için bile ömrüm gidiyor. İdeal kiloda olmadığın sürece zayıflıkta, şişmanlıkta zor maalesef 

0 oy
(4,107 puan) tarafından

Kaç kilosun boyun kaç. Verilmeyecen bir kilon yoksa ameliyatı tavsiye etmem. Benim kızım 7.5 aylık. 3.5 hafta önce başladım tam 4 kg verdim. Vermem gereken daha 14 kilo var  yolum uzun ama acelem yok. 3 4 ay da sürse vereceğim bu kiloları inşaAllah 

(69 puan) tarafından

MMasallah ne güzel 3.5 hafta 4 kg harıka. Ama acaba ödemmiydi yağdan mıydı

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 198 göst.
+2 oy
6 cevap 192 göst.
+1 oy
6 cevap 78 göst.

Kategoriler

1,446,403 soru

23,760,176 cevap