+3 oy
1,277 göst.
Diğer kategorisinde (1,274 puan) tarafından

Karen
Aliza
Ravha
Ayzem
Devin
Ledeyna
Eflal
Efna
Ruhevza
Feryal
Şilay
İtidal
Azelya
Aryis
Nihle
Eva Avzem
Yezra
Revna

Feryal ismine vuruldum 😂

Bu isimleri sevmeyen eleştiri yapacaklar hiç yorulmasin 🩵 Ayşe Fatma sevenler onlari koysun ben modern isim sevenler için paylaştım ama mukahhak bu isimler ne, güzel değil demek için yazanlar olacaktır bıktım sizden de 🤣

45 Cevaplar

+21 oy
(2,261 puan) tarafından

Bizde sizden bıktık valla. İtidal nedir ya ite dal gibi zjjsbx

(1,274 puan) tarafından

Ahahahahah 🤣🤣🤣

(52,236 puan) tarafından

☺️☺️☺️☺️

(3,984 puan) tarafından

Yeminle ama yeter da saçma sapan eklerin birleştirilmesi gibi 😁😁😁

(3,046 puan) tarafından
+6

Modern falan değil, sağda solda ne kadar Arapça kelime varsa isim diye sıralamışlar. Gerçekten modernizm bu mu? Çocuğunun adı İtidalmiş, bak bak bak ne kadar da modernler vaaauuuv :D 

Ruhevza, aman Allahım buram buram 2025 modernizmi, kamaştım resmen.

Azalya, çıkaramadım sanırım başka bir galaksiden.

Delirmeyin artık ya, modernizm bu değil modern isim bu zırvaların hiçbiri değil. Ayşe Fatma koyanlara tahammülün yoksa benim de bu saçmalıklara tahammülüm yok vallahi. Linçse linç, isim koymanın da bir mantığı olmalı, vebali var.

(11,704 puan) tarafından
+1

Ben bunları okuyamıyorum bile ne modernliği. Uzay, atlas, aren, arın, bunları çok sevmesem de bana modern gelir evet ama ledeyna aryis yerza bunlar nedir cin ismi gibi 🤣 çocuk büyüyünce ilk işi isim değiştirmek olacaktır. Ökkeş, şakir bunlardan bin kat iyi 

(3,984 puan) tarafından
+2

Ahahaha cin ismi iyi benzetme oldu gercekten 😁😁

(3,046 puan) tarafından
+2

Modernizm bu değil ki zaten, bence post sahibi kimsede olmayan duyulmamış isim derdinde ama modernizm kimsede olmayan demek değil ki :D Daha ne istediğinin bile farkında değil, modern isim diye diye çocuğunu zorbalığa maruz bırakacak. 

(52,236 puan) tarafından
+2

cin ismi valla sesli güldüm ☺️

(11,704 puan) tarafından
+1

Cinler bana musallat olmasa bari🤣

Benim isim kriterim  açık anlaşılır harf olarak yanlış anlaşılmaya müsait olmaması yeterli. Bunlardan birini koysam eminim resmi kurumlarda ismimi tekrar tekrar harf olarak anlatması gerekecek yazık çocuğa. 

(3,046 puan) tarafından
+2

Kesinlikle doğru bir yaklaşım. Çoğu yerde yanlış yazacaklar. Tanışırken art arda söylemen gerekecek. Uluslararası bir işin olursa asla adını doğru söyleyen çıkmayacak. 

(11,704 puan) tarafından

Aynen öyle canım. 

(52,236 puan) tarafından

benim ismim eski isim oldugu halde anlamayip yanlis yazanlar oluyordu 

(3,984 puan) tarafından

Aden ne adem olarak anlıyoruz biz mesela hele yenileri kodlama şeklinde soruyorum adananın A sı gibi 😁

(1,274 puan) tarafından

@indigo, herşeyi çok biliyorsun o düşüncelerini kendine sakla senin fikrini merak eden olmadı herseyee atlamak zorunda değilsin  her postun altında kaos çıkarmak için varsın enerjin o kadar kötü ki senin adını gördüğüm yerde sinir oluyorum bir şey olsada terslesem diye bekliyorsun adımı iyi öğren bana yorum yapma uzak dur.

(1,274 puan) tarafından

@Barbiee ,sen Ökkeş koyarsın hadi barbicim boş yapma.

(3,046 puan) tarafından

Hay maşallah sen de yememiş içmemiş beni takip etmişsin :D Ve denk gelsek de kaos çıkarsam diye resmen anı kollamışsın. Ben o değilim canım, nefretine sen gibi dönemem. Tedavini ol, sakin yaşa mutlu kal. Güle güle.

(1,274 puan) tarafından

Her postumun altında sen ve senin saçma yorumlarin olduğu için aklımda kalmış olabilir misin?? Tedavini kendin ol herkese saldırmak zorunda hissetme kendini bunu başarabilisin inan kendine.

(3,046 puan) tarafından

Ya lütfen iddiada bulunmadan önce düşün biraz. Gerçekten üşenmedim baktım postlarına, iki postuna yorum yapmışım ikisinde de bir gram olumsuzluk yok, hatta sen bir tanesine katılmışsın. Bu kadar kötü olmayın, sallamadan önce kime salladığınızı düşünün. Kendi kendine bilenmişsin bana, sebebi her neyse artık, her postumda varsın diye yalan yanlış iddiada bulunuyorsun. Allah'tan kork. Kanıtlanabilecek şeyler için bari vebale girme. Sen beni takibi bırakırsan işimiz kolay olur. Ben senin rakibin değilim. Kulvar başka.

(1,274 puan) tarafından

Sen benim rakibim olacak kapasitede biri değilsin zaten  önemsediğim biri hiç değilsin burnun yüzünde eminim daha güzeldir bırak orda kalsın heryere sokmaya çalışma.Hadi güle güle.

(52,236 puan) tarafından

bence indigonun burnu yuzunden önce kalbi güzel herkes seni destekleyecek diye bisey mi var neden hemen cirkefe bagliyorsunuz kadin kirici bişey yazmamis

(11,704 puan) tarafından

Bu saydıklarından ziyade ökkeş koyarım daha iyi 😄 saydıklarından diyorum bak aklımda bile kalmamış bakıyorum aynısını yine yazamıyorum yine de sen bilirsin tabi😂

(188 puan) tarafından
+2

İndigoyu da bilmesek... Gereksiz yersiz millete saldiriyorsunuz ya  

(4,401 puan) tarafından

Indigo ablam 😍😍😍

-Reklam-
+11 oy
(951 puan) tarafından

Hurava, nihey, mudera, kofa, zingira, feyli, limba bunlarda benim uydurduklarim 🤣🤣 

(951 puan) tarafından

@Karkuresi kızma kızma ☺️ ben saygi duyuyorum herkese benim hoşuma gitmiyor sadece bide sey komik gelir hep dede nene isimleri koymak. Dusunsene el kadar bebe adı gaffur. Yani yasitlari berk efe falan o gaffur neden bunu o bebege yaparsın ki 🤣 he onada saygim var ama bi yag markasi luna koyani bide gaffur koyani anlayamiyorum 🤣

(1,274 puan) tarafından

Sitede yükseldiğim biri ilk kez şakaya vurup hoş bir cevap veriyor normalde burada böyle birşeyi daha önce görmedim teşekkür ederim alttan aldığınız için🩷🩷🩷Bu arada yazdığınız son yazıda haklısınız 🥰 bu çiçekler sizin olsun 💐@tugceee

(951 puan) tarafından

@Karkuresi ay çok naziksiniz 😇🥰 ya tartismak yada elestirmek icin yazmadım çünkü. Gerildiginizi de görünce aciklama yapmak istedim. Esprisine yazdim yorumu çünkü. Bide konuyla alakasiz kar kuresini cok severim 🤣 cocuklugumdan beri hep kar kurem olsun istemisimdir ilk kar kuremi para kazanmaya basladigimda almıştım cok güzel bir kullanici ismi olmus ☺️ ❤️

(4,591 puan) tarafından

Ciddi ciddi heceleyerek okumaya çalışıyorum bende:)

(1,274 puan) tarafından
+1

Ben de çok severim kar kürelerini sizde ki anlamida çok güzelmiş @Tugceee🤍😊🔮

+7 oy
(1,417 puan) tarafından

Offf cidden bu modern isim muhabbeti bayağı sıkmaya başladı. 5- 10 sene sonrada bu isimler demode olacak. Bence isimlere anlam yükleyerek koyun. Mesela ben Naz koydum,  nazlı kızım diye seviyorum. Ben çocukluk yaşamayamadim. Bir kizim olursa yaşamak istediğim ne varsa yaşatmak ve nazlı, şımarık büyütmek istiyorum demiştim. Tercih meselesi ama pekte kasılacak bir konu değil bence.

(1,274 puan) tarafından

Kasilacak bir konu değil ama kasan sizsiniz😂 naz çok güzel sağlıkla büyüsün ama yukardaki bazı isimler de aşırı güzel ben modernciyim🥰

(52,236 puan) tarafından

ayse fatma isimleri guzel ama bende koymadim bu yeni isimler modern degil ki değişikler sadece isteyen istedigi ismi koyar

+3 oy
(389 puan) tarafından

Vallahi sevmem diyenlerden olayım diye değil sadece bir şeyi belirtmek için yazıyorum, İtidal orta yol demek.

Kuzumun ismi Ayşe Safura mesela, öyle de konur böyle de. Kim engel ki? Sadece manası mühim bence, manası güzel olduktan sonra istediğimiz her şeyi koymakta özgürüz. 

(1,274 puan) tarafından

Haklısınız 🤍

(4,591 puan) tarafından

İtidal i (ortayol) bulamıyoruz gören varmi :)

+3 oy
(512 puan) tarafından

Ayşe Fatma gayet güzel isimler hepside hanım sahabe isimleri begenmediyseniz koymasiniz fakat bu şekilde lansada edemesiniz çok ayıp bu isimde olan çok arkadaş vardır bu arada ben yeni duydum bı isim var gerçekten Bugun içimden geçirdim kızım olsa koyardim die helen ismi ashabı Kehf olan gençlerden maksimilani eşi çok hoşuma gitti ama benim çocuğum olmayacak bı kızım olsaydı belki koyardim sağlıkla al kucağına benisini isme çok takılma inanki çocuk doğduğunda o isim kemdiliginden içine doğuyor 

+2 oy
(1,221 puan) tarafından

Herkes istediği ismi koysun ama çoğu kedi köpek ismine benziyor 

(1,274 puan) tarafından

Niye öyle diyorsun ki şimdi Çiğdem🥹

(1,221 puan) tarafından

Kar küresi onu bırakta İstanbul çok soğuk yaaa 

+2 oy
(1,876 puan) tarafından

Ben modern yeni isim severim desteklerim ama bunlar çok uyduruk duruyor harfleri çevirip döndürüp kelime yapılmış gibi. Çoğunun anlami da googleda yazdigi gibi değil zaten 

Bu arada eniştemin ananesjnin adi feryal ilk duyduğumda ben de bayildim o yeni bir isim değil 

(1,274 puan) tarafından

Uyduruk değil aslında duya duya kulak alışıyor diğer isimlerde yoksa normal değil bence 😅

(1,876 puan) tarafından

Nihle revna aryis bunlar komik uyduruk duruyor özellikle aryis yanlış yazılmış gibi

+2 oy
(563 puan) tarafından

İsim dediğin manası olacak ilham verecek. Bunlar çok saçma herkes, herkes gibi olmaya bayılıyor. 

(1,274 puan) tarafından

Size göre saçma bana görede Cok güzel hepsi degilsede bir kısmı. size yazmadım zaten ama siz ila yorum yapacaksınız isterseniz hiç beğenmeyin banane ay ben sizin iicn yazmadım modern isim yazdim niye girip eleştiri yapma gereği duyuyorsunuz onuda anlamış değilim 

+1 oy
(376 puan) tarafından

Aslında devin eski bir isim yeni değil ya

(1,274 puan) tarafından

Bana denk gelmedi belkide 💙

+1 oy
(7,407 puan) tarafından

Yani bacım bıktın ama ben ilk defa yazıyorum yazabilir miyim😅🤔

(1,274 puan) tarafından

Siz yazın ilk kez görüyorum sizi🤣

+1 oy
(237 puan) tarafından

Ayzem ve efna hoş ve söylemesi basit

(1,274 puan) tarafından
+1

Sevindim🩷🥳

+1 oy
(1,551 puan) tarafından

Gecen bi oyuncu doğum yaptı. Mylan koymuşlar adını . Gerçekten iyice çığırından cikardilar isim işini 

(1,274 puan) tarafından

Mylan çok kötü ama benim yazdıklarımdan bazilari çok güzel 🌺🥰

+1 oy
(352 puan) tarafından

Etrafmda karen var ama bana cok anlamsiz geliyor 

(352 puan) tarafından

Yoksa ssnin de mi ki,in adi karen canim

(1,274 puan) tarafından

Yok değil ama güzel.isim ondan yüzüm düştü,🤣

(352 puan) tarafından

Ne bilimm surekli annssi cagiriyo karenn karennn 😂😂😂

(1,274 puan) tarafından

Doğrudur 😊

(352 puan) tarafından

Bende modern isimciyim ama bilindik anlami guzsl mesela gecen biri efnan koymuş begenemedim seslenişi adnan gibi😂😂

+1 oy
(7,457 puan) tarafından

Harf karıştırmaca oyunu gibi olmuş ☺️ Feryal ve Devin eski isim bu arada modernciyim ama anlamlı olmalı 

(1,274 puan) tarafından

Feryali yeni duydum ama çok güzel ya 🥰

+1 oy
(12,856 puan) tarafından

Feryal ismine bekarken bende tutulmuştum. Bi kızım olursa adını feryal koyacam derdim hep ama kızım olunca vazgeçtim isimden☺️

(1,274 puan) tarafından

Had ya 🥲feryal çok hosmuss ya

(12,856 puan) tarafından

Gerçekten güzel isim ama adını doğru düzgün telaffuz edemeyeceklerindn emindim koymadım 

(1,274 puan) tarafından

O da doğru 

+1 oy
(409 puan) tarafından

Kızımın adı Lavinya. Bu da bir örnek olsun 😄

(1,274 puan) tarafından

Aşırı güzelmiş şimdi lavinya ne ya diyen olursa beni çağırın birlikte kuvvet doğar 🤣

(409 puan) tarafından

Evlenmeden önce okuduğum bir kitaptan esinlenmiştim kızım olursa kesin bırakırım diye bıraktım da çok mutluyum

+1 oy
(198 puan) tarafından

Neden masal Tuana yok.d..s

(1,274 puan) tarafından

İyiki olmamış o isim tuana harika😅Şahmeran iyiymiş 🤣🤣

(781 puan) tarafından

Tuanannin anlamı nedir cnm 

(198 puan) tarafından

Cennet bahçesine düşen ilk yağmur tanesi anlamı canım 

(781 puan) tarafından

Çok güzelmiş adıyla yasasn

(8,166 puan) tarafından

Emineler gruptan ayrıldı 😁😁😁

+1 oy
(1,013 puan) tarafından

Eski isim sevmem 2 çocuğumada yeni isim koydum ama bu isimlerde çok tuhaf yani ben normalde tuhaf karşılamam ama baya baya zor ve yorucu anlamlarını çok merak ettim 

(1,274 puan) tarafından

Çok yeni isimler hepsi degilsede ben feryali çok sevdim:))

(1,013 puan) tarafından

"gözleri ışık saçan güzel kız" anlamı buymuş çok hoş

+1 oy
(8,987 puan) tarafından

Bu isimler tek bana garip geliyo sanırım

(1,274 puan) tarafından

Galiba 🤔

(3,100 puan) tarafından

Yok yok yalniz değilsin :))) garip hatta zorlama geliyor

(8,987 puan) tarafından

Aynen sevemedim  bi

+1 oy
(4,224 puan) tarafından

Feryal yeni bir isim değil haberin olsun annem 63 yaşında adı Feryal :)

(1,274 puan) tarafından

Ahahahah kahkaha attım ben de sanıyorum dün çıktı 🥰🤣🤣🤣 aşırı güzel ya Annenizin ellerinden öpüyorum 

(4,224 puan) tarafından

Feryal ismi ve anlamı çok güzel çok kullanılan bir isim değil ama denk gelmeyince bilmek zor.O da uyanık olsa gözlerinden öperdi seni :)

(1,274 puan) tarafından

🩷🤍😊

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 90 göst.
+2 oy
11 cevap 222 göst.
0 oy
9 cevap 191 göst.
0 oy
1 cevap 68 göst.

413,251 soru