+3 oy
496 göst.
önce Diğer kategorisinde (354 puan) tarafından

Hadi herkes bildiği ama kimsenin bilmediğini düşündüğü en enteresan bilgiyi söylesin, biz de öğrenelim.

Başlıyorum; Musa (as) zamanında NesNas isminde deniz kızı vardı. Üstelik o devirde ejderhalar da hala yaşıyordu. 

19 Cevaplar

+2 oy
önce (29,519 puan) tarafından

Yorumları okumaya geldim 🧐

önce (528 puan) tarafından

YARAMAZ COCUGUN ANLINA SAG ISARET PARMAGINI KOYUP 3 DEFA "YA ŞEHİD"" DERSEN COCUK USLANIYO NOT DENENMİŞTİR 

-Reklam-
+2 oy
önce (20,664 puan) tarafından

Balıklar sudan çıkınca ölür 

önce (553 puan) tarafından

😲😲😲😲😲😲

önce (1,571 puan) tarafından

Hadi bee bende doğa yürüyüşü yapabiliyorlar diye biliyordum 🤣

önce (20,664 puan) tarafından
+1

Buda baya ilginçmiş 🤣🤣

+2 oy
önce (2,458 puan) tarafından

Yumurtayı haşlarken tuz ekleyin kabukları çabucak soyulur 

önce (4,341 puan) tarafından

O yalan bee taze köy yumurtası soyulmuyor 

önce (2,458 puan) tarafından

Soyuluyor ya az ekliyor olabilir misin ☺️

+1 oy
önce (318 puan) tarafından

Konuyla alakasiz canim ilk once ejderhalarmi yaratilmiş yani insanlardan önce

önce (354 puan) tarafından

Musa (as) ilk insan değil ki, ondan sonra soyları tükenmiş demek ki günümüzde yok. 

Yok canm yanlis anladin senin sorunla alakali degil ,yani hep soykenti var ejderhalar ilk yaratilmis diys

önce (354 puan) tarafından

Adem (as) yaratılmadan evvel dünya vardı zaten, içinde de cinler ve hayvanlar vardı. İnsanlar, köpekler, yılanlar, fareler ve domuzlar en son dünyaya gelen canlılar. 

+2

Anladim canm sagol bilgi icin😘💜

+1 oy
önce (1,313 puan) tarafından

Ejderhalar :D 

+1 oy
önce (155 puan) tarafından

Valla benim dedem kopruden motorsikletle gecerken suyun icindeki tasin ustunde bi denizkizi gormus dedem bakincada suya atlamis hemen bilmiyorum simdi burda Rahmetli dedem hallusyulasyonmu gormus acep diyorum hep ama ciddi ciddi anlatirdi:)

Cidden deniz kizlari varmiymiş ya

önce (155 puan) tarafından

Bilmiyorum bende hep dusunuyorum dedem upuzun kuyrugu ve sacari vardi diyordu:)

Cok enteresan gercekten vs ürkütücü

+1 oy
önce (1,748 puan) tarafından

Biraz ürkütücü olcak ama anlatayım arkadaşımın köyünde yaslı minnoş bi teyze varmış kadın evinde ölmüş köyde ki caminin morguna koymuşlar ertsi gün yıkamak için gitmişler herseyi ayarlamışlar ilk suyu doktukleri an kadın dirilmiş herkes feryat figan etmiş 

önce (4,936 puan) tarafından
+1

Bu normal morglarda çok yaşanan bir durum

önce (1,748 puan) tarafından

Normal bildiğimiz morglarsan değilmiş canım koyun morgu soğutucu vs yokmus kadın taş gibiymiş kış oldugu için bütün camlar acıkmıs ben baya bi ürkmüştüm dinlediğimde 

+1 oy
önce (372 puan) tarafından

Düşündük de yok ya aklıma gelmedi 

+1 oy
önce (7,405 puan) tarafından

Tefsirli peygamberler tarihinde en son Musa Aleyhisselam'ın hayatını işledik. Mucizelerle dolu. Beni çok etkilemişti. Bugünümüz de yarınımız da sürekli gündem de tutulması çoluk, çocuk,torun kim varsa anlatılması gereken peygamber 🥲 

+1 oy
önce (1,925 puan) tarafından

Dikkat çekici olduğunu düşünüyorum. Din sadece ibadet miş haram helallermiş gibi geliyor ama bu tarafına da bakmak gerekiyor. Allah kullarının üzülmesini istemiyor yani bizim ne hissettiğimiz Allah için kıymetli. Üzülen kullarına teselli verir. Peygamberimize, doğum sancısı tutan Meryeme, balığın karnında korkan Yunus Peygambere, yavrusunu suya bırakıp endişe eden annesine, su bulma telaşıyla koşan çabalayan Hacer annemize, iftiraya uğrayan Ayşe annemize teselli vermiştir. Yüreklerine su serpmiştir. Teskin etmiştir 

0 oy
önce (13,866 puan) tarafından

bilenler vardır büyük ihtimal de enteresan mı bilmiyorum ama saçma gelmişti bana.yehova şahitleri boşanmıyormuş. anca zinayı kanıtlanırsa(yatakta basma gibi) yoksa ömür boyu ayrı da yaşasalar boşanmıyorlar.

bir de ucunda ölüm bile olsa kan nakli, organ nakli yasak

tabi inanç, yorum yapmak doğru değil ama yine de saçma. 

0 oy
önce (208 puan) tarafından

Hamam böcekleri kafaları kopsa bile bir kaç hafta yaşayabilirler🤣🤣

Denwdik bu arada eşimle bunu🤣🤣

önce (1,650 puan) tarafından

Denedik diye ayrıntı vermen ahahahah 

önce (208 puan) tarafından

🤣🤣🤣oda merkali bende 

O böcekcik diyeceğim önceki oturduğum eve giriyordu nerdne geldiği bellisiz yakaladı eşim bende biliyordum bu bilgiyi eşimde süpürgeyle vurunca koptu kafası öldü dedi çöp kovasına attı balkonda neyse 🤣 sabah baktm hareketsiz akşam baktm biraz kopirdiryo bacakları sonra kıpır kıpır yaşadı günlerce eşimle gelip gidip baktık taki ölene kdr 🤣 

0 oy
önce (5,964 puan) tarafından

Nedendir bilmiyorum ama seni takıp ederim yorumlarını okurum keşke yakın olsak sen konuşsan ben dinlesem kesin huzur bulurum biliyorum öyle bı enerjin var .

Bu arada deniz kızı gerçekten varmiymis 😀

0 oy
önce (79 puan) tarafından

Caynizm dininde canlılara zarar vermek yasak olduğundan  dolayı asla meyve ve et yemezler hatta devamlı maskeyle dolaşırlar ağızlarına yanlışlıkla böcek vs girmesin de zarar vermeyelim diye

0 oy
önce (553 puan) tarafından

Peygamberimiz sağ elini yüzüne koyar yatarmiş sağ elimizde uykuya dalmaya yardımcı hücreler varmış 

Sol el ile tahretlemek gerekir çünkü sol el kendi kendini dezenfekte edebilmiş 

0 oy
önce (1,032 puan) tarafından

Benimki biraz tüyler ürpertici. Korkacak olan varsa okumasın, ben ilk öğrendiğimde bayaa etkilenmiştim. Spontaneous human combustion yani kendiliğinden alev alan insanlar. Bu fenomen, teori, olgu, artık her neyse, ona göre ortada hiçbir sebep yokken bir anda yanıp küle dönen insanlar var. İşin ilginç yanı beden bulunduğu son şekli koruyor. Bir kadın koltuğunda otururken yanmıştı mesela, koltukta hiçbir şey yoktu ve kadının külleri olduğu gibi duruyordu. Kıyafetleri, içi hala dolu gibiydi, kadının bedeni bozulmamıştı. Sayılı örneği var, ancak sırrı (ben öğrendiğimde) çözülememişti. 

Düşünsenize, oturduğunuz yerde alev alıp yanıyorsunuz ama koltukta iz bile yok.. 

0 oy
önce (8,119 puan) tarafından

Bildiğim bir vaize bize şöyle demişti ve çok etkilenmiştim: İncil, Zebur, Tevrat insanlar tarafından bozulan kutsal kitaplar. Orada anlatılanlar yabancı (bilim kurgu konusundaki) dizi ve filmlere konu oluyor o sebeple. Onlar çünkü gerçeği hala biliyorlar.

Çok enteresan gelmişti o zaman. İnanamamıştım ama bu bilgiyi öğrendikten sonra o türde dizi, filmleri izledikçe fark ettim ki salgın hastalıklar, ani hava değişimleri, küresel ısınma, zombiler, değişik canavarlı filmler vs. daha ilgi çekici ve daha korkutucu olmaya başladı. Bazen bazıları da sonradan gerçekleşen vakalar olarak karşımıza çıktı. Misal çizgi filmlere dahi konu olan ikiz kuleler gibi. 

0 oy
önce (56 puan) tarafından

Bu sene Mart ayı Ramazan'a denk geliyormuş 🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛

Tüh benim kedi ne yapacak o zaman 😂😂🤣🤣

önce (56 puan) tarafından

Seneye nasip olursa sjsjsjsjs

🤣😂😂

0 oy
önce (3,747 puan) tarafından

Pilavı gönen baldo pirincle yapın