+1 oy
332 göst.
önce Diğer kategorisinde (335 puan) tarafından

Nasıl başlasam bilmiyorum ama ben gerçekten de burda gördüğüm bazı postlara kendi derdimmis gibi çok üzülüyorum sizde de öyle mi? Hiçbir kadın mutsuz bı evliliği hakketmiyor bence her evlilikte sıkıntılar olur ama bazı sıkıntılari görüyorum aşılmayacak şeyler var rabbim kimin ne sıkıntısı varsa bian önce gidersin içinize inşirah ferahlığı versin güzel kardeşlerim benim evliliğimde de bazı sıkıntılar var üç tane küçük çocuğum var biri 4 yaşında biri 3 yaşında biri de 14 aylık eşimde her konuda takıntılı çok çekiyorum bu huyundan ama bazi postları görünce kendimkine dert demekten çekiniyorum rabbim gönlünüze göre versin inşallah güzel anneler..

9 Cevaplar

+4 oy
önce (59 puan) tarafından

Aynen öyle canım bence hiçbir kadın, kız el evinde zorluk çekmeyi hak etmiyor .. çünki kimse bu dünyaya koca ve koca tarafınin zorluklarini çekmeye gelmedi herkes bir anadan dogdu herkes eşit ama maalesef ki bazı kadınlarımızin kaderi çok zorlu oluyor dilerimki Rabbimden gonulleri feragliga çıkar mutlu mesut yaşarlar ömürleri boyunca... 

+1

Coooook aminnnn 

önce (553 puan) tarafından

Senin nickin beni çok güldürüyorsun ya 

😁valla bende koyarken çok gülmüştüm tam benlik diye 😁

önce (553 puan) tarafından

Çok komik ya :D

Aynen 😅

-Reklam-
+1 oy
önce (18 puan) tarafından

Amin amin sanada huzur versin

önce (335 puan) tarafından

Saol canım 

+1 oy
önce (748 puan) tarafından

Amin inşallah bacım rabbim sıkıntısı olan herkese ferahlık ve hayırlı bir kapı açsın inşallah 

Az önce bir bacımızda derdini anlatmış beni benden aldı resmen o kadar kötü oldumki onun için Rabbim yardımcısı olsun inşallah 

Evet bende çok üzüldüm gerçekten de postu gördüğümden beri aklımdan çıkmadı önceki postlarına da baktım önü açık üniversite mezunu bı kardeşimiz inşallah önüne bakar da kurtulur 

+1 oy
önce (147 puan) tarafından

Bu postu ben acacaktim sen acmissin.iki post okudum bi saatdir kendime gelemiyor agliyor ve dua ediyorum Rabbim yardimcilari olsun insallah iyi kalpli onlara yardim edecek guzel insanlar cikarsin karsilarin biz yapamiyoruz 

Amin inşallah canım bende çok etkilendim az önceki posttan rabbim yardımcısı olsun inşallah gerçekten de çok zor çok acımasızca öyle yaşamayı hiçbir kadın hakketmiyor 

+1 oy
önce (3,800 puan) tarafından

Ya bende kötü evlilige sürekli çocuk doğurmayı anlamıyorum keske önce sancılı süreci geçirip öyle yapsanız biz kadınlar olarak olmaz mı,  bak sende kötü dönemlerinden bahsetmisin ama her sene 1 çocuk.. buda ekstra yıpratıyomu hem bedenini hem ruh sağlığını dostum 

Evet gerçekten de artık ruh sağlığım ve bedenen çoğu şeyi kaldıramıyorum çok şükür eşim ilk zamanki gibi değil ama yine de çekiyorum çoğu seyinden ama artık umursamıyorum öyle çocuklarıma daha sağlıklı zaman ayırabiliyorum çok zor üç çocuk bide bunlarla birlikte ev işi yemek derken daha da zorlaşıyor çok şükür eşim çocuklara çok iyi baba bu konuda şanslıyım en azından 

0 oy
önce (782 puan) tarafından

Her ailede sorun tartışma olur dönem dönem ama buradaki bazı olayları okuyunca ben sahiden çok üzülüp kendime şanslısın diyorum sonra bide kendime böyle biseyden kendime mutluluk mu çıkardım diye kızıyorum ama Allah içimi biliyor.. 

Sahiden çok üzülüyorum ne zor hayatlar hikayeler var hemcinslerimin bunlara maruz kalması ne kötü bir durum

Aynen öyle vicdanı olan üzülür zaten 

0 oy
önce (2,773 puan) tarafından

Kesinlikle bende öyleyim bazı kadınlarımızın çaresizliği benim içime oturuyor gerçekten 😔😔 Rabbim onlara bir çıkış yolu versin

Aynen öyle bende kendi derdimmis gibi üzülüyorum içime oturuyor resmen 

0 oy
önce (14,627 puan) tarafından

Daha 1 saat önce eşimin işle alakli bişi paylaştı benle ihtimalleri konuştu falan..

Dedim ki Allah versin sana,sen de evlatlarimiza ver..

Yaşadığım sürece arkasndaym ama öldügmde onlara birer ev bırakmak istiyorum her anne gibi..

Dedim elin itnn kufrunu çekmek zorunda hissetmesin kendini.

Çoluk çocuğunu kanadının altına alıp o eve girsin minnetsizce..

Oğlum da aynı şekilde tabiki ama hele ki kızıma..

Kizlar annelerinin kaderini yaşar derler,rabbim ona benimkinden daha güzel bir kader yasat

Amin inşallah ben kızımın benim kaderimi yaşamasını istemem iki oğlum bı kizim var ama kız çocuklarına çok üzülüyorum rabbim onları doğru insanlarla karşılaştırsın 

0 oy
önce (373 puan) tarafından

Post açmak istiyordum ama madem dertleşme postu açtın burda anlatayım. 24 yaşındayım bir buçuk yaşında kas hastası bir bebeğim var iki yıllık evliyim. Evliliğimde sorunlar vardı kv ile altlı üstlü oturuyoruz ben hep kv yüzünden aramız kötü oluyor sanıyordum meğer asıl suçlu kocammış. Oğluna evine bakar ilgilenir hiçbir şey eksik etmez küfür hakareti yoktur şiddet falan da yok çok şükür ama cebime asla beş kuruş para koymaz. Ondan para alasıya kadar yalvartır beni. Zaten her istediğini alıyorum ne yapacaksın paraya der. Gelirini giderini bilmem birikim yapar haberim olmaz. En çok beni üzen şeyse dışarı çıkmama izin vermez bir arkadaşım evime gelemez ben bir arkadaşımın evine gidemem onların adetine göre yanlışmış gittiğim evde bana iftira atarlarmış namusuma laf gelirmiş. Beni dışarda yalnız gören kv kb ma gelinini burda tek gördüm ne işi varmış orda diye imalarda bulunurmuş sadece anneme gidiyorum onda da kendi bırakıp alıyor gerçekten hayattan evlilikten çok soğudum. Kendi isteğiyle bana bir hediye almışlığı yoktur ben demeden beni sevdiğini söylediğini duymadım eve gelir oğluyla ilgilenir yemek yer çay içer annesine gider gelir uyur. Her boş anında annesinin evindeyiz ben zorlarsam anca pazar günü birkaç saat çıkarız onda da ya ailesiyle gideriz yalnız gitsekte dönüşte annesinin evine gitmeden evimize çıkamayız. Tek umudum kpss den atanıp kendi paramı kazanmak belki o zaman kurtulurum başka türlü ne yapıcam bilmiyorum. Arkadaşlarım davet ediyorlar eşim izin vermiyor demeye utanıyorum çevremde kimse kalmadı çok yalnızım. Ne yapabilirim çıkış yolu var mı sizce 

Cansu kaç kere aynı konuşmayı yaptım hepsinin sonu tartışmaya çıkıyor bana güveniyormuş başkalarına güvenmiyormuş. Neymiş gittiğim evlerden biri iftira atarmış dışarda gören biri kötü niyetle bir laf söylermiş sonu ya mezar ya hapis olurmuş kafayı yemek üzereyim bak sabahtan beri sinirden hiçbir iş güç yapamadım sadece çocuğu doyurdum o kadar gerçekten en sonunda ya ben aklımı kaçırıcam ya da olmadık bir şey yapıcam o olacak. Boşanmayı da kabul etmiyor etse de kas hastası bebeğim var özel gereksinimli ben tek başıma nasıl bakicam ona

Bende doğuluyum canm Diyarbakırliyim eşim Muşlu evlendik İstanbul'a gelin geldim benim ailemde de hiç öyle birşey yok bende çok şaşırdım 

önce (7,940 puan) tarafından

O eşinin kuruntusu. Çok şükür bu güne kadar ne ailemden bir kadına ne de bana laf gelmedi. İnsan kendini bildikten sonra kim ne diyebilir ki. Umarım eşinde bir yere gitmiyordur sadece iş ve evdir hayatı yoksa daha çok koyar insana 

Yok cansu eşim sadece iş ve ev ama bana göre kendisi daha rahat bunları sorun etmiyorum günlük hayatın akışı yani işyerinde kadın arkadaşları var müşterilerden kadın olanlar var merhaba merhaba oldukları var beraber sigara içtikleri var ben doğal karşılıyorum ama tam tersi olsa o hayatta doğal karşılamaz buna da eminim. Bide ben çıkmak isteyince bak ben çıkıyor muyum başka adamlar barlarda kahvelerde arkadaşlarıyla takılıyorlar ben hep işten doğru eve geliyorum sana da gitme diyorum falan diyor

önce (7,940 puan) tarafından

Böyle zihniyetteki kişilere anlatamazsin romanda yazsan. Sanki bara pavyona gideceksin alt tarafı arkadaşına markete annene falan gidersin yani 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 551 göst.
30 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,678 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 361 göst.
0 oy
1 cevap 128 göst.
13 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ay19 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 379 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde sibelharun (38 puan) tarafından soruldu

412,274 soru

12,410,812 cevap

44,831 kullanıcı

Kategoriler