0 oy
941 göst.
Aile kategorisinde (190 puan) tarafından

Çok şükür kızlar son 99 günüm kaldı üçüncü hamileligim bi kizim bi oglumm var çok şükür ama sanki hiç dogurmamisim o duyguyu tatmamisim hala ilk hamileligim gibi sabırsızlıkla oglusumu ailece bekliyoruz rabbim hamile olanları bi avazda kurtarsın olmayanlarada hayırlı evlatlar nasip etsin inşALLAH <3

14 Cevaplar

0 oy
(2,849 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Benimde 83 gunum kaldi ilk gebeligim sabirsizlikla bekliyiruz Allah tum hamileleri bi avazda kurtarsun insallah 
(190 puan) tarafından
Amin canım inşallah sizinde az kalmış canım rabbim hayırlı güzel doğumlar nasip etsin insalalh
(2,849 puan) tarafından
Amin insallah :)
-Reklam-
0 oy
(3,799 puan) tarafından
61 günümüz kaldi hayirlisiyla gecsede günler kavussak :( 
(190 puan) tarafından
Kızlar erken gelir canım benim kizim erken gelmişti sağ salim sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucagimiza alırsınız insallah
(3,799 puan) tarafından
Hazırlıklarımızı tamamladik insallah saglikla gelsin cok saolun :)
(190 puan) tarafından
Ne güzel sağlıkla gelsin bebisiniz inşallah bizim üçüncü olduğu.için hastane çıkışı zibin aldım geri kalaninida oglumdan kalanı giyecek bebis masrafa gerek yoktu çünkü çok çabuk Buyuyorlar kıyafet yetişmez çocuklara
(3,799 puan) tarafından
Ne güzel abisininkileri giysin tabi ne gerek var tekrar almaya  :)bizim ilk oldugu icin mecbur sıfırdan alindi hersey bizde bi kac aydir yavas yavas aldık yoksa bi anda alinmiyor cook zor
(190 puan) tarafından
Aynen zaten çocuk giyimi ateş pahası alinmiyorki rabbim yardım etsin inşallah eşim al diyor ama ben gerek duymadin almaya
0 oy
(5,052 puan) tarafından

Son 45 günümüz kaldı<3

(190 puan) tarafından
Son sayılı günler oldumu hiç geçmez zaten rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canim
(5,052 puan) tarafından
Amin canım benim❣
0 oy
(249 puan) tarafından
Programa göre mi yoksa doktorun söylediği tarihe göre mi 
(190 puan) tarafından
Canım size ne kadar var
(249 puan) tarafından
117 gün var daha ya :)
(190 puan) tarafından
Hey maşallah size baya var daha ama günler çok çabuk geçiyor canım hayırlısıyla kucaginiza alırsınız bebisinizi insalkah
(249 puan) tarafından
İnşallah hepimiz alalım canım
(190 puan) tarafından
İnşallah canım benim:)
0 oy
(759 puan) tarafından
Rabbim nasip ederse benimkide 98 gun rabbim saglicakla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah 
(190 puan) tarafından
Amin canım çok şükür ikisini de tatdim darısı sizlere inşallah isimde kararsız kalıyoruz sizce hamza kayra mi yoksa musap kayra mi siz isim düşündünüz mu
(759 puan) tarafından
Amin canim bence musap kayra bizde nasip olursa nisan ada düşünüyoruz canim
(190 puan) tarafından
Çok sağolun canım ismiyle buyur inşallah minigin:)
(759 puan) tarafından
Amin canim cok sagol :)
(190 puan) tarafından
Sizde sağolun canım:)
0 oy
(493 puan) tarafından

Son 97 insallah ama sezeryan olacagim icin 10 gun erken alacam dedi yani ALLAH nasip ederse son 87 gun :) ama vallahi zaman gecmek bilmiyr daha coook var :/ sag salim gelsin insallah cumlemizin evlatlari benim de ilk gebelik :) heycan zirve de

(190 puan) tarafından
Benim tanidiklarimda bel fıtığı vardı ama normal doğum yaptı hepsi de hiç biri sezaryen olması canim
(493 puan) tarafından
Yerine gore ve buyuklugune gore degisiyormus canim benim 3 tane var ve 1 tanesi cok riskli bolgedeymis o yuzden riske atmayalim dedi zaten bende normalden korkuyorum felc felab kalirsam diye zorluyor cunku
(190 puan) tarafından
Rabbim korusun sizi öncelik ikiniizin sagligi tabii bunda da var bi hayır canim
(493 puan) tarafından
Amin canim olsun ne yapalim sezeryanlada doguran anne normal doguran da :) sag salim kurtulalim da baska birset istemiyorum
(190 puan) tarafından
Aynen öyle ikisinde de anne oluyorsun bi şekilde sizin dediğiniz gibi fark yok:))
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Ben de 97 gün
(1,150 puan) tarafından
Gerçek mi ya
(190 puan) tarafından
He valla ben nasıl dogurdugumu bile anlamadım çok kolaydi ama ikincisinde oldum oldum dirildim:(çok zordu
(1,150 puan) tarafından
Artık ikinciye korkarım madem sjsjsjjs
(190 puan) tarafından
Bende ilk dogumum gibi kolay olur diye ikinci yaptım ama bilseydim öyle zor olur zaten yapmazdım zaten dünyaya geldiğinde ebelere ederim ayın çöpe:))ebelerde bizim olsun dedi tamam dedim sizin olsun dikiş attılar ondan sonra dedim verin bebegimi bana güldüler bana kız dedi sen demedim mi çöpe atin gitsin diye he dedim ama vazgeçtim oğlumu aldım kucagima herşeyi unuttum rabbim nerelere kadir çok şükür rabbimee degiyor o acıyı çekmeye evlat bambaşka gerçekten:)
(1,150 puan) tarafından
Amin amin amin amin amin amin amin amin
0 oy
tarafından
Benimde son 3 gün :))
(190 puan) tarafından
Bi baktım akşam doguruverdin:))
tarafından
Ayy keske yaa ama kendi sancimla olur insallah doktor 41 e kadar bekler sancin gelmezse suni sanci veriirz dedi
(190 puan) tarafından
İnşallah sunı sanciya gerek kalmak kendi sancinizlan dogurursun canim
tarafından
Insallah canim allah razi olsunn
(190 puan) tarafından
Ecmain canim
0 oy
(1,350 puan) tarafından
Benimde son 3 gun :) sali sezeryan oluyorum :)
(190 puan) tarafından
Anam maşallah herkes doğuruyor bize baya kalmış baksana:)sağlıklı bi şekilde kucaginiza alırsınız inşallah
(1,350 puan) tarafından
Amin canim cumlemizz :))
(190 puan) tarafından
İnşallah canim
0 oy
(206 puan) tarafından
Son 75 günümüz kaldı sabırsızlıkla bekliyorum onu 
(190 puan) tarafından
Az kaldi canım size de biraz daha disimizi sikacaz mecbur rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
0 oy
(278 puan) tarafından

Benimde son 15 :)) 

(190 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah sonlara geldiniz canım darısı bizlere :)
(278 puan) tarafından
Amin canm ins hepimiz bi avazda kurtarsin aynen sona geldikte tik yok :) ben diyodum zaten 40 dan once dogurmayi duunmuyom diye allaha yalvarmistim duam kabul olyo demekki
(190 puan) tarafından
Dua iz kabul olmuş baksanıza bebis gelmediğine göre:))
(278 puan) tarafından
Aynen yaa o hazirliklar tamamlanmadan onceydi ama simdi tamamlandi bence gelsin :)
(190 puan) tarafından
Sağlıkla kucaginiza alırsınız bebisinizi insallah
0 oy
tarafından
21 gun kaldi allahin izniyle  rabbim kimseyi bu yollarda koymasin
(190 puan) tarafından
Amin inşallah canim rabbim tamamını erdirsin insallah
0 oy
tarafından

Bizimde aon 62 gun ama ben erken dogum yapıcagim icin 36 haftalık daha erken gelicek bebeklerim insallah 36 haftaya kadar sorunsuz ilerleriz :cheerful:

(190 puan) tarafından
Maşallah rabbim tamamını erdirsin inşallah canim
0 oy
(14,489 puan) tarafından
Son 30 :)  günler geçmiyor.. 
(190 puan) tarafından
Az kalmış gerçekten canım rabbim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 122 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Aselinnannesi (924 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 122 göst.
17 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tansugoc (523 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 296 göst.
13 Mart 2023 Diğer kategorisinde Karcicegi (1,341 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 803 göst.
14 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,416 puan) tarafından soruldu

403,660 soru

12,093,829 cevap

36,388 kullanıcı

...