Siz kombiyi kacta kullaniyorsunuz
Gece soğuk olduğu zamanlar 65 e kadar yükselttiğim oldu bi zararını görmedim faturadan başka
Gece 35gunduz 42de
Gece daha soguk oldugu icin daha da yukseltiyoruz biz aslinda siz nasil 35e indiriyorsunuz ki acaba gece sicak mi odaniz
Ben bir haftadır gece açiyom yoksa. Kapatıyorum evet sıcak cnm
Ev büyük çabuk ısınmıyor mecbur 48 50 arası yakıyoruz ev hamam gibi
Ben 38 40 42 arası değişkenlikle yaktım 4.5 geldi. Sen yükseltmişsin biz adam akıllı yükseltmedik
Petekleri temizletin kombi bakımı yaptırin farkı görürsünüz
2 sene önce başka bir evimdeydim ev 1 +1 38 de yakıyorum 500 geliyodu bakımları herşeyi yaptırmıştım
Burdaki evimde de bakımları yaptırdım ama ev büyük ısınmıyor yükselttim çok geldi
Evin arakat olmasi veya dış cephede mantolamanin olmasi etkiliyodur. Bizimkinde yok 55den asagisi soguk oluyor
Boru patlar demisti bize bakıma gelen 40 45 ideal dedi ama 50 58 arası yakarım 4 senedir sorun olmadı
Bizim bakima gelen de cok yuksek yaayim dedi ama isinmiyor ev bebek var mecbur yukseltiyoruz artik.
Gece 37 gündüz 45 bazende 50-55
CGece dereceyi düşüruyorum çünkü yatak odası hamam gibi oluyor bebek uyanıyor sıcaktan.
50 de şuan faturayı dört gözle bekliyorum geçen ay full 45 ti 3900 fatura geldi
58 de şu an çok soğuk hava
53 de açıyorum yetiyor
Yok canım son 1 haftadır 60 a aldım sahile yakın oldugum için soğuk oluyor
55 de kullanıyorum niye zarar olsun
Bakıma gelen adam cok yuksek yakmayin dedi ondan sordum icinden kucuk bi demir cikarip onu temizliyordu
39 derece de bir haftadır normalde 37 derece yetiyor çok sıcak oluyor ev sürekli güneş gördüğü için
Ayy ben yazmaya utanıyorum bız gece 78 gündüz 65 de yakıyoruz bıze 3 mılyar geldı fatura en son da yanıyor bızımkı utanıyoruz valla full de yakıyoruz demeye nedense 🙀 evımız yenı bına ve sıcak sehırdeyım ama yınede evımız ısınmıyor çünkü alt ve üst yakmıyor bundan galıba
Pencereleri kışlık moda getirin ısıyı korur
Evet tebrıkler doğru bıldın pencerelerimz hava alıyor eskı olduğu için degıl sürgülü pencere evın tüm odası sürgülü halıyle tam kapanmıyor çözüm önerin var mı
Faturanız ne kadar geliyor biz 45 açıyoruz 6000geliyor
45 de kı peteği 6 bin mi şaka mı ya
Vallahi ya biz yeni iki aydır kullanıyoru lz agridayiz biz. İki faturada ilk 6.500 ikincisi .6100
Sürgülüleri tam bilmiyorum kauçuk pencere bandı olur belki
45e 6bin cok fazla bakimlari yaptirdiniz mi
Biz ilk defa çektim bu sene yeni iki fatura ödüyoruz
Kısa gkrdiginden beri her sene 55 de yakarim wvim mis gibi sicak
Bizde termostat var 7 petek 23 cok soguk olursa 24 e cikariyoruz 2170 gelmis bu ay gecen ay da full 24 du 2800 kusurdu
Termostat cok iyi oluyor tasarruf acisindan
35 de açık ama açmasam bile evin içi 22 derece falan oluyor bebek var diye 35 de açıyorum
Biz 45lerde yakıyoruz fatiramis neden bu kadar yüksek doğru düzgün isinamiyoruz da 6000bin aşağı görmedik
Kombi ve petek bakimi yaptirdiniz mi
Kombide petekte yeni kullaniyoruz iki ay oldu
412,747 soru
12,427,057 cevap
45,535 kullanıcı